2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Daha hicbisey aseremedim uzuluyorum kiz ne isteyeyim soyle hadi
Aman yok ben sebep olmayayım :)) Git biraz ramazan sofraları konusunda takıl

Bebek toplanmış olmasın hissetmeye başlarsın artık ben 16 da başladım
Bilmiyorum ki, Ultrasonda düz, hareket halindeydi, doktor gayet hareketli dedi hissettirebilir bu ara. Hissetmediğin dönemler çok zor, hissetmeye başlayınca çok fazla evham yapmıyorsun, hareketleri rahatlatıyor.

Eki Görüntüle 2155346 Eki Görüntüle 2155347 Eki Görüntüle 2155347 niyeki erkek annesi bunlarda çok guzel :) hem h&m de de gordum bugun geyikli vardi kuzulu vardi nefislerdi
hah işte ben de böyle istiyorum. Nedir yani bir mavidir mavi, erkelere mavi kızlara pembe... Böğ geldi yani. Ben oğluma eflatun da giydirmek istiyorum puantiyeli de...Çok saçma, rengin cinsiyeti cinsiyetin rengi mi olur...
Çeşit istiyorum arıyorum... Sadece renk de değil mesela, yenidoğan pabucu aldım saten, kızlar için bin çeşit model var erkek çocuğa tek çeşit... Neyse, kızım olsaymış kıyafete çok para saçacakmışım onu anladım şimdi

Benim en başta kıllnma olmuştu aynen göbekte ben de hep erkek olacak dedim hiç kız gelmedi aklıma ve erkek oldu :)

N
Nefes kesilmesi ya da darlığı önemliymiş bir doktora danış istersen arkadaşım sorun olmasın. Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz umarım.

Hayy agzina saglik valla insallah duyarlar feryatlarimizi artik kiz bebeklerin kiyafetlerine ic gecirip ogluma bisey bulamamaktan biktim yani ben kiz istediysem hep o kıyafetler yuzunden istedim yoksa erkek cocukta sevimli tabi ki oncelik saglik ama bunlarada heves ediliyo ilk cocukta

Ayy masallah iste babalik bu olmali bizimki televizyon izlerken yiyecek cikarsa kanal degistiriyo görünce canim istemesinde disari cikmak zorunda kalmasin diye

Pink aynı şeyi düşünmüşüz hatta ben ilk duyduğumda eşi üzdü o yüzden mi oldu ki dedim Allahım yardım etsin dualarım onunla.

Haha demek hep sofralarda takiliyosun

İftardan sonra mayışıyordur, gündüz aşersen gelirken alır ya :))
Evet bak o konuda hakkini yiyemem gunde 10 kere arar canın bisey istiyomu istiyosa soyle gelirken getirim aksam cikarma diye ama aserme bu yani planli olmuyo ki gerci ben hala gerçekten aseremedim sirf istemek icin bazen biseyler istiyorum

Ayy masallah iste babalik bu olmali bizimki televizyon izlerken yiyecek cikarsa kanal degistiriyo görünce canim istemesinde disari cikmak zorunda kalmasin diye

Benim canim oyle cekmiyo iste. Bizde kanali kendi degistirir canim ceker diye dun gece 12de kendine tantuni almaya gitti dusun ve daha oncesinde 1bucuk porsiyon yemisti yanii

Pink aynı şeyi düşünmüşüz hatta ben ilk duyduğumda eşi üzdü o yüzden mi oldu ki dedim Allahım yardım etsin dualarım onunla.
Aynen ya, insanın aklına direkt o geliyor stresten, üzüntüden gelişemedi diyorsun ama bunlar hep bahane, Rabbim öyle nasip etti, onu yaşıyorlar.

Haha demek hep sofralarda takiliyosun
Hamile olmadığım zamanlarda takılıyorum, bu ara iştahım açık uzak duruyorum, sohbetleri muhabbetleri güzeldir oradakilerinde.

Ben de lazer yapıyordum (ev tipi) bayağı azalmıştı, başa döndük :) Kız anneleri de kıllanıyorsa bilemem ama benim okuduğum erkek annelerinin kıllandığı.
Aynen ben de okuyarak öğrendim yoksa tecrübem yok Bulantı falan da oldu ama az oldu kız bebekler çoğunlukla 9 ay kusturuyor bir de ye ekşiyi doğur Ayşeyi değil kesinlikle ye ekşiyi doğur hakkıyı Benim canım hiç tatlı istemedi bunlardan da hissettim.

Evet bak o konuda hakkini yiyemem gunde 10 kere arar canın bisey istiyomu istiyosa soyle gelirken getirim aksam cikarma diye ama aserme bu yani planli olmuyo ki gerci ben hala gerçekten aseremedim sirf istemek icin bazen biseyler istiyorum
Daha ne yapsın bu adam? Ne yapsında yaransın :)) Boşver eşinin elinden de bir tek sana birşeyler almak geliyor, iste ki mutlu olsun :)

A
Benim canim oyle cekmiyo iste. Bizde kanali kendi degistirir canim ceker diye dun gece 12de kendine tantuni almaya gitti dusun ve daha oncesinde 1bucuk porsiyon yemisti yanii
Ayy oda guzelmis valla ne guzel takilip pesine gitseydin aksam yuruyusleri gezmeleri cok guzel oluyo bizimki acil durum dışında degil yemek icin kiyamet kopsa üzerini degisip cikmaz dusun doktorum bana normal dogum istiyorsan simdiden yuruyus yap gunde iki saat kadar dedi diyo ki esim aksamlari bi saat beraber ciksak bi saatte gunduz sen ciksan olmaz mi

Ben hiç ekşi yemedim, normalde de yemem, ekşiyi hiç sevmem. Hep sevdiğim şeyleri isteyip yedim, istediğim hiç birşey sürpriz değil :)

Ben hiç ekşi yemedim, normalde de yemem, ekşiyi hiç sevmem. Hep sevdiğim şeyleri isteyip yedim, istediğim hiç birşey sürpriz değil :)
Normalde tatlı sevmeyen biri olarak bana da öyle denilebilir sevemediğim şeyleri canım çekmedi. Mesela bu sabah bamya diye ağlayarak uyandım aşermek bu galiba delirecek gibi istedim yani normalde de çok severim

Daha ne yapsın bu adam? Ne yapsında yaransın :)) Boşver eşinin elinden de bir tek sana birşeyler almak geliyor, iste ki mutlu olsun :)
Hormonlar kiz iste adam bi yaranamiyo bana dusun nisanliyken ettigimiz kavgalar bile aklima geliyo sinirden aglayip kiziyorum bazen

Normalde tatlı sevmeyen biri olarak bana da öyle denilebilir sevemediğim şeyleri canım çekmedi. Mesela bu sabah bamya diye ağlayarak uyandım aşermek bu galiba delirecek gibi istedim yani normalde de çok severim
Ben hamileligimin ilk gununden beri tadini dahi bilmedigim midyeyi istiyorum ama bebege zarari var diye dogurmayi bekliyorum yiyemiyorum sanirim ben asermeyi de beceremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…