Aman yok ben sebep olmayayım :)) Git biraz ramazan sofraları konusunda takılDaha hicbisey aseremedim uzuluyorum kizne isteyeyim soyle hadi
Bilmiyorum ki, Ultrasonda düz, hareket halindeydi, doktor gayet hareketli dedi hissettirebilir bu ara. Hissetmediğin dönemler çok zor, hissetmeye başlayınca çok fazla evham yapmıyorsun, hareketleri rahatlatıyor.Bebek toplanmış olmasın hissetmeye başlarsın artık ben 16 da başladım
hah işte ben de böyle istiyorum. Nedir yani bir mavidir mavi, erkelere mavi kızlara pembe... Böğ geldi yani. Ben oğluma eflatun da giydirmek istiyorum puantiyeli de...Çok saçma, rengin cinsiyeti cinsiyetin rengi mi olur...Eki Görüntüle 2155346 Eki Görüntüle 2155347 Eki Görüntüle 2155347 niyeki erkek annesi bunlarda çok guzel :) hem h&m de de gordum bugun geyikli vardi kuzulu vardi nefislerdi
Benim en başta kıllnma olmuştu aynen göbekte ben de hep erkek olacak dedim hiç kız gelmedi aklıma ve erkek oldu :)İleri haftalardan öğrenmeyen çok az kaldı hakikaten. Arkadaşımın kızı olacak ona sürekli kızın olacak diyorlardı, bildiğin triplere giriyordu haklı olarak :) Bari tahminde bulunulmasın, anneler için travma oluşturmaya başladı
Kıllanma erkek bebekte olmuyor mu? Ben öyle biliyorumAllah gönlüne göre hayırlı olanı versin inşallah.
Nefes kesilmesi ya da darlığı önemliymiş bir doktora danış istersen arkadaşım sorun olmasın. Çok geçmiş olsun tekrarı olmaz umarım.Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 2 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandımsonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı
Ben de lazer yapıyordum (ev tipi) bayağı azalmıştı, başa döndük :) Kız anneleri de kıllanıyorsa bilemem ama benim okuduğum erkek annelerinin kıllandığı.Benim en başta kıllnma olmuştu aynen göbekte ben de hep erkek olacak dedim hiç kız gelmedi aklıma ve erkek oldu :)
Hayy agzina saglik valla insallah duyarlar feryatlarimizi artik kiz bebeklerin kiyafetlerine ic gecirip ogluma bisey bulamamaktan biktimSöyle güzelim, ama kabul görür mü bilmem.babası benim istediğim isimlere bile muhalefet ediyor. Neymiş süpriz olacakmış ...Sanki ben yavrumun adını süprize bırakırmışım gibi!
Buradan moda sektörüne sesleniyorum; erkek bebekleri için kılık kıyafet niye bu kadar zevksiz? Ya papyon süslü ya prens yazılı. Babası kral mı ki oğlu prens olacakmış'... Bir de denizci konsepti var ki, yavrum memleketimizde denizci dediğin karadenizlidir, ben hiç bir karadenizliyi maviş maviş görmedim
Modacılar, tekstilciler lütfen, biz hamişlerin kız bebek istemelerinde (hele ilk çocukta) %30 bu cicili bicili giydirme hevesi yatmaktadır. Ey moda sektörü, erkek kıyafetlerine getireceğiniz bir devrim, biz hamişlerin hayalkırıklığına büyük bir ilaç olacaktır!
Ayy masallah iste babalik bu olmaliAyy az once esime canim biseyler istiyo ama ne istiyo bilmiyorum dedim. Adam uzaniyodu hemen kalkti oturdu ne istiyo tatli mi tuzlu mi eksi mi cerez mi ne istiyor dedi. Dedim bilmiyorum iste. Nette bak bakalim gezin yiyecekleri ne istiyosa soyle hemen alip geleyimsen oyle deyince ne istedigimi bilmiyorum istahim kaciyo ama dedim adam geri uzandi bende dusunuyorum ne istesem diye
İftardan sonra mayışıyordur, gündüz aşersen gelirken alır ya :))Ayy masallah iste babalik bu olmalibizimki televizyon izlerken yiyecek cikarsa kanal degistiriyo görünce canim istemesinde disari cikmak zorunda kalmasin diye
Pink aynı şeyi düşünmüşüz hatta ben ilk duyduğumda eşi üzdü o yüzden mi oldu ki dedim Allahım yardım etsin dualarım onunla.Benimde geçen dilime geldi yazmadım, eşi sayesinde mutlu olamadı zaten hamileliğinde, muhtemelen öfkeyi iyice eşine yansıtacaktır. Bu tür büyük olaylarda ya eşinle kenetlenirsin ya da kopar gidersin. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Aman yok ben sebep olmayayım :)) Git biraz ramazan sofraları konusunda takıl
Bilmiyorum ki, Ultrasonda düz, hareket halindeydi, doktor gayet hareketli dedi hissettirebilir bu ara. Hissetmediğin dönemler çok zor, hissetmeye başlayınca çok fazla evham yapmıyorsun, hareketleri rahatlatıyor.
Evet bak o konuda hakkini yiyemem gunde 10 kere arar canın bisey istiyomu istiyosa soyle gelirken getirim aksam cikarma diyeİftardan sonra mayışıyordur, gündüz aşersen gelirken alır ya :))
Ayy masallah iste babalik bu olmalibizimki televizyon izlerken yiyecek cikarsa kanal degistiriyo görünce canim istemesinde disari cikmak zorunda kalmasin diye
Aynen ya, insanın aklına direkt o geliyor stresten, üzüntüden gelişemedi diyorsun ama bunlar hep bahane, Rabbim öyle nasip etti, onu yaşıyorlar.Pink aynı şeyi düşünmüşüz hatta ben ilk duyduğumda eşi üzdü o yüzden mi oldu ki dedim Allahım yardım etsin dualarım onunla.
Hamile olmadığım zamanlarda takılıyorum, bu ara iştahım açık uzak duruyorum, sohbetleri muhabbetleri güzeldir oradakilerinde.Haha demek hep sofralarda takiliyosun
Aynen ben de okuyarak öğrendim yoksa tecrübem yokBen de lazer yapıyordum (ev tipi) bayağı azalmıştı, başa döndük :) Kız anneleri de kıllanıyorsa bilemem ama benim okuduğum erkek annelerinin kıllandığı.
Daha ne yapsın bu adam? Ne yapsında yaransın :)) Boşver eşinin elinden de bir tek sana birşeyler almak geliyor, iste ki mutlu olsun :)Evet bak o konuda hakkini yiyemem gunde 10 kere arar canın bisey istiyomu istiyosa soyle gelirken getirim aksam cikarma diyeama aserme bu yani planli olmuyo ki gerci ben hala gerçekten aseremedim sirf istemek icin bazen biseyler istiyorum
Ayy oda guzelmis valla ne guzel takilip pesine gitseydin aksam yuruyusleri gezmeleri cok guzel oluyoBenim canim oyle cekmiyo iste. Bizde kanali kendi degistirir canim ceker diyedun gece 12de kendine tantuni almaya gitti dusun ve daha oncesinde 1bucuk porsiyon yemisti yanii
Ben hiç ekşi yemedim, normalde de yemem, ekşiyi hiç sevmem. Hep sevdiğim şeyleri isteyip yedim, istediğim hiç birşey sürpriz değil :)Aynen ben de okuyarak öğrendim yoksa tecrübem yokBulantı falan da oldu ama az oldu kız bebekler çoğunlukla 9 ay kusturuyor bir de ye ekşiyi doğur Ayşeyi değil kesinlikle ye ekşiyi doğur hakkıyı Benim canım hiç tatlı istemedi bunlardan da hissettim.
Normalde tatlı sevmeyen biri olarak bana da öyle denilebilir sevemediğim şeyleri canım çekmedi. Mesela bu sabah bamya diye ağlayarak uyandım aşermek bu galiba delirecek gibi istedim yani normalde de çok severimBen hiç ekşi yemedim, normalde de yemem, ekşiyi hiç sevmem. Hep sevdiğim şeyleri isteyip yedim, istediğim hiç birşey sürpriz değil :)
Hormonlar kiz iste adam bi yaranamiyo banaDaha ne yapsın bu adam? Ne yapsında yaransın :)) Boşver eşinin elinden de bir tek sana birşeyler almak geliyor, iste ki mutlu olsun :)
Ben hamileligimin ilk gununden beri tadini dahi bilmedigim midyeyi istiyorum ama bebege zarari var diye dogurmayi bekliyorum yiyemiyorum sanirim ben asermeyi de beceremiyorumNormalde tatlı sevmeyen biri olarak bana da öyle denilebilir sevemediğim şeyleri canım çekmedi. Mesela bu sabah bamya diye ağlayarak uyandım aşermek bu galiba delirecek gibi istedim yani normalde de çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?