2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Normalde tatlı sevmeyen biri olarak bana da öyle denilebilir sevemediğim şeyleri canım çekmedi. Mesela bu sabah bamya diye ağlayarak uyandım aşermek bu galiba delirecek gibi istedim yani normalde de çok severim
Bende severim, eşim sevmiyor diye yemiyorum uzun zamandır. Afiyet şifa olsun

LezzetliCipetpet ne yapıyorsun canım?

Ayy kuzu dun 10 km yuruduk baska sehirdeydik cok yurudum cok annem kizdi biraz yurumeseydin dedi. Ayagimin altinda derim kalti digeride su topladi. Simdi evde topalliyorum kalca kemiklerim agriyor. Esimde sikiliyo evde napicami sastim valla. Markete git diyorum onada beraber gidelim diyo kacirirlar kaybolurum diyo. Ekmege bile birlikte gideriz o yuzden disariyla ilgili cok ses etmiyorum ben basima patlar

Oyy masallah allah bozmasin 10 km de cokmus ama kiz valla ben bes sokak yürüyünce yoruluyorum 10 km de yerimden kalkamazdim cok abartmadan günlük yuruyuslerini yap ama bence kacma fazla yurumekten normal doguma cok faydasi olurmus yuruyusun

Bende severim, eşim sevmiyor diye yemiyorum uzun zamandır. Afiyet şifa olsun

LezzetliCipetpet ne yapıyorsun canım?
İyiyim canım teşekkür ederim. Hastalığım geçti çok şükür, birkaç gündür çok iyiyim. İştahım geliyor yavaştan, iki öğün yemeğe başladım tekrar, keyfim yerinde bulantım da geçiyor gibi sanki. Doktor verdiği multivitamin için zencefilli bu, bulantını da keser demişti, o mu işe yaradı yoksa bu zamanlar kesilecek miydi bilmiyorum ama yaptığım yemekleri yiyorum çok şükür son üç dört gündür

Sen nasılsın canım? Oğluşun olacağı kesinleşmiş, çok sevindim Allah akıllı, vicdanlı, yiğit, güzel evlat etsin

Evet kullandım canım,doktorumda bişey demedi eczacıda kullandigımi biliyor o da demedi..

Ama
Ben hamileligimin ilk gununden beri tadini dahi bilmedigim midyeyi istiyorum ama bebege zarari var diye dogurmayi bekliyorum yiyemiyorum sanirim ben asermeyi de beceremiyorum
Ama midyeyi diziler öyle bir reklam ediyor ki bence ondan çekiyor senin suçun yok

İyi hadi çok şükür sevindim senin adına, 4-7 ay arası hamileliğin en güzel, en sorunsuz dönemi normalde ama vitamin de etki etmiş olabilir tabi :)
Amin Allah razı olsun canım, darısı sizlere

Simdiye kadar halsizlik bulanti ve koku hassasiyetinden genelde disari cikmadim hersey kotu kokuyodu malum. Koku gecti ama bulanti devam. Yani eskisehire gittik afedersin sokakta copte kustum agac dibine kustum ve trende kustum. Performansim da devam etti. Ama yok yani suan 1 hafta yatmayi dusunuyorum. Soldan saga donerken esim yuvarliyo beni doktora gideyim bi gorsun de umarim bisey olmamistir bebege duruma gore yuruyuse devam ederim artik

Hanimlar merhaba,bayan evham olarak yine bi derdim var:) ne zamandir karnim kocamandi yani alti aylik gibi duruyordu.artik gazmi vardi yoksa gercektenmi buyudu.dun ve bugun daha kucuk duruyor karnim.sizdede boyle bisey oldumu?canim sıkildi.kontrolumde sali gunune.

İyi hadi çok şükür sevindim senin adına, 4-7 ay arası hamileliğin en güzel, en sorunsuz dönemi normalde ama vitamin de etki etmiş olabilir tabi :)
Amin Allah razı olsun canım, darısı sizlere
Amin canım inşallah ya bizim evdeki muhabbetimiz de bu, inşallah ayın 18indeki randevuda söyleyecek doktorumuz. Şafak sayıyorum resmen, son 10gün kaldı diye dolanıyorum ne heyecanlıymış ya

Sikinti edecek bisey yok canim normal bu durum. Daha hic karni buyumeyen var benim gibi. Dert etme sen iyidir bebeis. Gaz filandir odemde olabilir. Donem donem boyle seyler olabilir

Örneklendirmek bile istemiyorum ama başka açıklama şeklim olamayacak, Allah korusun kötü birşey olsa karnın neden küçülsün ki, bebek orda öylece duruyor sonuçta. Gazla, tuvalete çıkmanla alakalıdır bence de.

Sikinti edecek bisey yok canim normal bu durum. Daha hic karni buyumeyen var benim gibi. Dert etme sen iyidir bebeis. Gaz filandir odemde olabilir. Donem donem boyle seyler olabilir
Az buyuse anlicam buyuyup simdi simd kucuk gorunmesi canimi sıkti.insallah canim dedigin gibidir.

Bu arada hamilelik takvimini neredeyse her gün atıyorum eşime. Bugün isim tavsiyesi yazmış benim takvimde "Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan" diye iyi ki önce ben okudum da eşime atmadım, bunlar bizim isimlerden de betermiş

Amin canım inşallah ya bizim evdeki muhabbetimiz de bu, inşallah ayın 18indeki randevuda söyleyecek doktorumuz. Şafak sayıyorum resmen, son 10gün kaldı diye dolanıyorum ne heyecanlıymış ya
10 gün kalmış, daha bir sürü var Ben alıştım her hafta kontrole gitmeye, nasıl zor geliyor uzun süreli kontroller.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız

Ama

Ama midyeyi diziler öyle bir reklam ediyor ki bence ondan çekiyor senin suçun yok
Ay bilmiyorum valla her yerde bi midyeci bide ben limon delisiyim limonla yan yana gordukce daha bi yiyesim geliyo dogurunca eve bile gitmeden kendimi midyeyle ödüllendircem o derece istiyorum

İnsallah canim oyledir.daha once kotu tecrubelerim var bu konuda ama o zaman gogoslerimin dolgunluguda gitmisti.o yuzden hop oturup kalkiyorum.kendimi cok inceliyorum sanirim.

Hiç o kadar okumamıştım, isim tavsiyesini yeni görüyorum

Icmeyeyim o zaman yarin decavit alirim. Sagolasin valla bilmiyodum. Yani belki doktor da bilmiyodur cogu doktor hala veriyosa sayet diye dusunuyorum. Neyse ki fazla kullanmadim
yaa doktor veriyordu internette okudum ben yani okuyuncada insanin icesi gelmiyor o yzuden dedim muadili vaeken onu al kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…