2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnsallah canim oyledir.daha once kotu tecrubelerim var bu konuda ama o zaman gogoslerimin dolgunluguda gitmisti.o yuzden hop oturup kalkiyorum.kendimi cok inceliyorum sanirim.
Rabbim bir daha aynı şeylerle sınamasın, korkuların da, kendini incelemen, dinlemen de o kadar normal ki, bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar, böyle devam edeceksindir.

Yaa ben Ali Asaf koymak istiyorum ama bayağı istiyorum yani Ali Galibe öyle deyince acaba mı dedim

Amin canım inşallah değildir. Hamilelikten yatışımız nefesimiz zaman zaman sıkıntılı olabiliyor öyle bir durum olabilir. Yüksek yastık kullan. Aşırı tok yatmamaya çalış. Eğer durum tekrarlarsa ihmal etme doktora git.

Kızlar hayırlı cumalar :)
Ben gibi sıcağa dayanamayan var mı ???? Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz çok sıcak burası (( klimasız duramıyorum nasıl geçecek bakalım bu yaz

Ben de güneydeyim 36 dereceydi bugün çok fenaydı. Klima da rahatsız ediyor beni

Cnm hamilelik ile ne kadar bağlantılı olur bilemiyorum ama panik atağın belirtisinden biri. Tabi bu komplike bir hastalık öncesi de olması gerekir. Allah korusun tabi.

Erkek bebişimiz olacak ve gerçekten kıl yapım arttı. Özellikle göbek te hiç sevmediğim şey. İnşallah kalıcı olmaz.
İnşallah olmaz devamında ne olduğuna hiç bakmadım, gerçi ben lazere devam ederim doğumdan sonra da yaptırmayanlar için zor.

İnşallah olmaz devamında ne olduğuna hiç bakmadım, gerçi ben lazere devam ederim doğumdan sonra da yaptırmayanlar için zor.

Bende lazere gittim canım özel bölgeye 6yıl oldu maalesef geri nüksetti yine. Hamilelik öncesi tam başlayacaktım kaldı. Göbekte artınca kontroller de hoş olmuyor. Öyle yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.. Geçmezse oraya da lazere gideriz artık :)

10 gün kalmış, daha bir sürü var Ben alıştım her hafta kontrole gitmeye, nasıl zor geliyor uzun süreli kontroller.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Aslında ateşim çıktığında bi gidip gördüm kuzumu, dayanamadım
Ben de en geç iki haftada bir gittim hep, alışkanlık yapıyor gerçekten

Yaa ben Ali Asaf koymak istiyorum ama bayağı istiyorum yani Ali Galibe öyle deyince acaba mı dedim
Çok güzel isim canım, biz de Ali düşünüyorduk en başta ismiyle yaşasın kuzun. Ben takılıyorum bakma bana sen

Benimde yarim kaldi ev tipi kullaniyodum. Ama gobege dokunmak iyi degil. Bende de var dokuluyor deniyor dogum sonrasinda

Ne guzel yaa. Ben daha 3 kez gittim. 4 botecek haftaya 4 kez gormus olcam. Heyecan yapiyo insan

YsmnZ
Benimde yarim kaldi ev tipi kullaniyodum. Ama gobege dokunmak iyi degil. Bende de var dokuluyor deniyor dogum sonrasinda

İnşallah dökülür canım. Zaten öyle yoğun değil de ara ara kalınlaşanlar var. Hormonların etkisi sanırım. Bu tür durumlarda en etkili yöntem iğneli epilasyon 6yıl önce ankarada bir bayana yaptırmıştım bir alanı hiç çıkmadı bir daha. İmkanım olsa da o bayana tekrar gidebilsem. Ama artık istanbuldayım. Lazer bir süre sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor ama 2 ama 6 yıl sonra.

Amin canımm hepimizinki inşallah

Illaki tuy oluyo bende de bikac tuy kalin cikiyo epilasyon aleti ile 2 3 ayda bir aliyodum. Onun disinda normal tuy herkeste var bence.

10 gün kalmış, daha bir sürü var Ben alıştım her hafta kontrole gitmeye, nasıl zor geliyor uzun süreli kontroller.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Ya ben de sürekli mecburen gidiyorum bir doktor çok kızdı bana otizm riski var falan diye eve geldim araştırdım internetten risk var demiyor kimse hatta riskli gebeliklerde mecburen sürekli olmak zorundaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…