Hadi inşallahAy bilmiyorum valla her yerde bi midyeci bide ben limon delisiyim limonla yan yana gordukce daha bi yiyesim geliyo dogurunca eve bile gitmeden kendimi midyeyle ödüllendircem o derece istiyorum
Rabbim bir daha aynı şeylerle sınamasın, korkuların da, kendini incelemen, dinlemen de o kadar normal ki, bebeğin hareketlerini hissetmeye başlayana kadar, böyle devam edeceksindir.İnsallah canim oyledir.daha once kotu tecrubelerim var bu konuda ama o zaman gogoslerimin dolgunluguda gitmisti.o yuzden hop oturup kalkiyorum.kendimi cok inceliyorum sanirim.
Yaa ben Ali Asaf koymak istiyorum ama bayağı istiyorum yani Ali Galibe öyle deyince acaba mı dedimBu arada hamilelik takvimini neredeyse her gün atıyorum eşime. Bugün isim tavsiyesi yazmış benim takvimde "Erkek bebek için Ali Galip, Kız bebek için Safiye Sultan" diyeiyi ki önce ben okudum da eşime atmadım, bunlar bizim isimlerden de betermiş
Hep sola yatıyorum sol uyusunca mecbur sağa sonra yine sol yapıyorum. Sana da geçmiş olsun hamilelige bağlı bir şey mi yoksa hep mi var?
Abooouyku apnesini biliyorum ama hiç aklıma gelmedi o mu diye Allah muhafazaa
Zaten bizimkilere diyorum acaba bana bir şey oldu da sonradan mı kendime geldimRabbim tekrarini yasatmasin
Ikisi de guzel isim canimYaa ben Ali Asaf koymak istiyorum ama bayağı istiyorum yani Ali Galibe öyle deyince acaba mı dedim
Ben de lazer yapıyordum (ev tipi) bayağı azalmıştı, başa döndük :) Kız anneleri de kıllanıyorsa bilemem ama benim okuduğum erkek annelerinin kıllandığı.
Kızlar hayırlı cumalar :)
Ben gibi sıcağa dayanamayan var mı ???? Akdeniz bölgesinde yaşıyoruz çok sıcak burası(( klimasız duramıyorum nasıl geçecek bakalım bu yaz
Kızlar gece yaşadığım olayı anlatıcam.hala aklımda gözümün önünden gitmiyor. Hani dizilerde falan olur ya hani nefes almaz suni teneffüs yaparlar böyle derin nefesle kendine gelirler, ona benzer bir şey yaşadım birden yatiyorken derin nefesle doğruldum sonra nefes alamaz gibi oldum eşim o sese kalktı.o da ben de çok korktuk.bu anlattığım belki 1 2 dkkalik bsydi ama bian ölüyorum sandımsonra yavaş yavaş kendime geldim.bu yaşına kadar ilk kez böyle bsy yaşadım. Başına böyle bsy gelen var mı
İnşallah olmaz devamında ne olduğuna hiç bakmadım, gerçi ben lazere devam ederim doğumdan sonra da yaptırmayanlar için zor.Erkek bebişimiz olacak ve gerçekten kıl yapım arttı. Özellikle göbek tehiç sevmediğim şey. İnşallah kalıcı olmaz.
Hanimlar merhaba,bayan evham olarak yine bi derdim var:) ne zamandir karnim kocamandi yani alti aylik gibi duruyordu.artik gazmi vardi yoksa gercektenmi buyudu.dun ve bugun daha kucuk duruyor karnim.sizdede boyle bisey oldumu?canim sıkildi.kontrolumde sali gunune.[/QUOTE
Evet canım hmde çok sık. Bende ilknde senin gibi panik yaptım kocaman karnım iki günde indi. Sonra kontrolde herşey yolunda çıktı. Bu ara yine acayip şişti karnım şuan 17+4 olduk. Ama maşallah 6aylık gibi. Şimdide çok şişti diyorum. Yani sıkıntı etme kendine hiç. İnan az az şişmesi çok daha iyi.
Aynen öle canım allah sabır versinysmnzgr 'ü kastediyorsun değil mi? Yavrum, ilk günlerden beri zor zamanlar geçiriyordu, onun şimdi hali mi kalır internete foruma?! Allahım tez zamanda toparlamayı nasip etsin...
Teşekkür ederim canımmIkisi de guzel isim canim
İnşallah olmaz devamında ne olduğuna hiç bakmadım, gerçi ben lazere devam ederim doğumdan sonra da yaptırmayanlar için zor.
Ben yedim gecen aydı galiba 5 tane falanAy bilmiyorum valla her yerde bi midyeci bide ben limon delisiyim limonla yan yana gordukce daha bi yiyesim geliyo dogurunca eve bile gitmeden kendimi midyeyle ödüllendircem o derece istiyorum
Aslında ateşim çıktığında bi gidip gördüm kuzumu, dayanamadım10 gün kalmış, daha bir sürü varBen alıştım her hafta kontrole gitmeye, nasıl zor geliyor uzun süreli kontroller.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
Çok güzel isim canım, biz de Ali düşünüyorduk en baştaYaa ben Ali Asaf koymak istiyorum ama bayağı istiyorum yani Ali Galibe öyle deyince acaba mı dedim
Bende lazere gittim canım özel bölgeye 6yıl oldu maalesef geri nüksetti yine. Hamilelik öncesi tam başlayacaktım kaldı. Göbekte artınca kontroller de hoş olmuyor. Öyle yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.. Geçmezse oraya da lazere gideriz artık :)
Aslında ateşim çıktığında bi gidip gördüm kuzumu, dayanamadım
Ben de en geç iki haftada bir gittim hep, alışkanlık yapıyor gerçekten
Çok güzel isim canım, biz de Ali düşünüyorduk en baştaismiyle yaşasın kuzun. Ben takılıyorum bakma bana sen
Benimde yarim kaldi ev tipi kullaniyodum. Ama gobege dokunmak iyi degil. Bende de var dokuluyor deniyor dogum sonrasinda
Amin canımm hepimizinki inşallahAslında ateşim çıktığında bi gidip gördüm kuzumu, dayanamadım
Ben de en geç iki haftada bir gittim hep, alışkanlık yapıyor gerçekten
Çok güzel isim canım, biz de Ali düşünüyorduk en baştaismiyle yaşasın kuzun. Ben takılıyorum bakma bana sen
YsmnZ
İnşallah dökülür canım. Zaten öyle yoğun değil de ara ara kalınlaşanlar var. Hormonların etkisi sanırım. Bu tür durumlarda en etkili yöntem iğneli epilasyon 6yıl önce ankarada bir bayana yaptırmıştım bir alanı hiç çıkmadı bir daha. İmkanım olsa da o bayana tekrar gidebilsem. Ama artık istanbuldayım. Lazer bir süre sonra yavaş yavaş çıkmaya başlıyor ama 2 ama 6 yıl sonra.
Ya ben de sürekli mecburen gidiyorum bir doktor çok kızdı bana otizm riski var falan diye eve geldim araştırdım internetten risk var demiyor kimse hatta riskli gebeliklerde mecburen sürekli olmak zorundaymış.10 gün kalmış, daha bir sürü varBen alıştım her hafta kontrole gitmeye, nasıl zor geliyor uzun süreli kontroller.
İnşallah hayırlı haberler alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?