- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.885
- 448
- 32
Karna ağda da mı yapmamak lazımmış canım?Benimde yarim kaldi ev tipi kullaniyodum. Ama gobege dokunmak iyi degil. Bende de var dokuluyor deniyor dogum sonrasinda
Herkesin yaşadığı başka tabi canım, sen özlüyorsun az gidince ben de bir yandan lekem, kanamam olmasın da ayda bir gideyim diye dua ettim, iki gün arayla gittiğim bile oldu... Bebeğe bir şey olacak korkusunu Allah kimseye yaşatmasın...Ne guzel yaa. Ben daha 3 kez gittim. 4 botecek haftaya 4 kez gormus olcam. Heyecan yapiyo insan
Kalp atışını dinlemek haricinde, telefonla aynı değerdeymiş canım, Farkındaysan uzun dinletmiyorlar kalp atışını, hemen kesiyor.Ya ben de sürekli mecburen gidiyorum bir doktor çok kızdı bana otizm riski var falan diye eve geldim araştırdım internetten risk var demiyor kimse hatta riskli gebeliklerde mecburen sürekli olmak zorundaymış.
İğneli epilasyon kesin bitiyor sanırım, aynen doğumdan sonra devam :))Bende lazere gittim canım özel bölgeye 6yıl oldu maalesef geri nüksetti yine. Hamilelik öncesi tam başlayacaktım kaldı. Göbekte artınca kontroller de hoş olmuyor. Öyle yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.. Geçmezse oraya da lazere gideriz artık :)
Sivilcelenme erkek belirtisiymiş. İlk doktorum söylemişti. İlk oğlumda da çok sivilcelenmiştim. Şimdide öyle. Dr büyük bir ihtimalle erkek demişti. Bir de ben çok baş ağrısı çekiyorum bir yerdenokudum o da erkek belirtisiymiş.Benimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladıBazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır
Aaa zarari yok mu bana herkes zararli diyo. Içinde civaydi yanılmıyorsam o fazla oldugu icin bebegin zekasina kadar etkileyebilirmis. Ve bebekte besin zehirlenmesine de yol acabilirmis. Bunlari duyunca yeryuzunde tek yiyecek midye olsa gene yiyemem diyodum kendimeBen yedim gecen aydı galiba 5 tane falan
Karna ağda da mı yapmamak lazımmış canım?
Evet evet doğru kalbi de sürekli dinletmiyorlar zaten sıkıntı olmaz inşallahKalp atışını dinlemek haricinde, telefonla aynı değerdeymiş canım, Farkındaysan uzun dinletmiyorlar kalp atışını, hemen kesiyor.
Herkesin yaşadığı başka tabi canım, sen özlüyorsun az gidince ben de bir yandan lekem, kanamam olmasın da ayda bir gideyim diye dua ettim, iki gün arayla gittiğim bile oldu... Bebeğe bir şey olacak korkusunu Allah kimseye yaşatmasın...
Aslında pkodan dolayı önceden vardı ama lazerle geçmişti, çıkmıyordu. Hamilelikten sonra geri geldi bazı yerlerde, karbunsa boynumda filanOnerilmiyor canim. Normalde tuy yoksa sonran olanlara dokunmamak gerek deniyor. Dokulecek cunku suan hormon degisikliginden cikiyo tuyler
Elevitte domuz jelatini olduğu internette her yerde yazıyor. Üretici firma da kabul etmis zaten kullanıldığını.Yaa gercekten mi??? Benim doktor kapali bi bayan oyle bisey olsa vermezdi diye dusunuyorum yaa
Aslında pkodan dolayı önceden vardı ama lazerle geçmişti, çıkmıyordu. Hamilelikten sonra geri geldi bazı yerlerde, karbunsa boynumda filanmadem tehlikeli, dokunmayayım ya, bebeğimden önemli değil tabi..
Elevitte domuz jelatini olduğu internette her yerde yazıyor. Üretici firma da kabul etmis zaten kullanıldığını.
5 ay gezeriz kaptan mağara adamı gibi artıkDokunma canim. Dokulcektir illaki bende de olan tuylerde artis var. Hatta genital kararmalar fln ama cogu dogum sonrasi geciyomus. Ugrasip daha beter hale sokmayalim. Gecmezse bakariz caresine artik. Doguma kadar sabretcez
Banyo dolabinin ustunden islak mendil almak isterken tabure kaydi düştüm evde tektim yarım saat düştüğüm yerde kaldı esim geldi hastaneye gittik cok sukur bisey olmamis ama çok agrim oldu cok korktum
Bende lazere gittim canım özel bölgeye 6yıl oldu maalesef geri nüksetti yine. Hamilelik öncesi tam başlayacaktım kaldı. Göbekte artınca kontroller de hoş olmuyor. Öyle yoğun değil ama beni rahatsız ediyor.. Geçmezse oraya da lazere gideriz artık :)
5 ay gezeriz kaptan mağara adamı gibi artık
Dökülmezse de lazer güzel döküyor zaten, hallederiz lumea ile
Ben de aile hekimiyle konustum bu mevzuyu oyle bişey olsa devlet boyle bi ilaci dagitir mi falan mevzusu yapti bana. Sonra ilaclardaki alkolden bahsettik ben de dedim ki muadili bisey varsa niye alkol olanı kullanıyım ki dedim. Muayenede bana d vitamini yazdı içinde alkol var iyi mi :) 1 sefer kullandım alkol olduğunu okuyunca gittim eczaneden baska bi d vitamini aldım.Bilmiyordum canim. Zaten kullanmayacam yarin decavit alcam. Okuyunca cok sasirdim zaten doktorum nasil boyle bir hata yapti onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?