2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
valla hic bunlara inanmayin canimm asiri derecede sivilcem var ve kollarim bile sivilcenlendi ilk gunden beride basim agriyor ama bebegim kiz

Ruh hastasi mi bu doktor. O kadar cok piyasa da ilac var ki yani benim doktorun bu kafayla verdigini de sanmiyorum. Alkole fln da karsi biri. Degistircem yarin. Digerinide cope atarim. Cok kizdim valla. Guvenip aliyoz ilaclari neden boyle yaparlar ki

"Karabiberli iç pilav yapıp, limon sıkıp ye" bir farkı yok :)

Ruh hastasi mi bu doktor. O kadar cok piyasa da ilac var ki yani benim doktorun bu kafayla verdigini de sanmiyorum. Alkole fln da karsi biri. Degistircem yarin. Digerinide cope atarim. Cok kizdim valla. Guvenip aliyoz ilaclari neden boyle yaparlar ki
Ya veriyorlar vermesine de ilaçların içeriğini kontrol etmiyorlardır ki, Benim de doktorum reçeteye elevit yazmıştı ama eczane ben uyarmadan decavit verdi, ikisi aynı şey sonuçta

Bilmiyodum valla ama soyle bi durum var ben genelde aksamlari kusuyorum. Bulantilarim aksam yani. Aksama pek bi ilac birakamiyorum bi tek alerji hapi iciyorum. Saat sikintisi fazla bende. Bakalim nolcak dikkat ederim bundan sonra sagol bilgi icin
Alerji hapini niçin kullaniyorsun canim merak ettim

Valla haklisin canim baliyorum bi duzgun bisey olmazmi kizlarinki cok guzel erkek icin ne alacagimi bende bulamiyorum

ZlRlLTl bizden iyilik bizim karinda 6 aylik gibi oluyo bazen artik kipirtilari hissedebiliyorum sizde varmi kipirti
Evet canım bende 1 aydır seğirme şeklinde vardı zaten git gide iyice hissediyorum.Dışardan hissedilemiyo tabi daha cinsiyet ne senin ?

Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.

Y Ysmnzgr canım çok ama çok geçmiş olsun rabbim bunları unutturacak acı vermesin.Bende 3 kez düşük yaşadım daha sonra ameliyat oldum sonra elhamdülillah hamile kaldım.Geçen ay gittiğimde dr bana ense kalınlığı fazla sakatlık riski yüksek dedi.bide şu dr git o baksın dedi.Gittim o dra defalarca kez baktı ense kalınlığının üstüne bide kalbinde ters üfürüm var kalp hastası olur falan dedi.Amniyosentez yapmamız gerekli dedi.Tabi eşim mahfoldu.Benimde moralim çok bozuldu ama elhamdülillah çok tevekkül bi insanımdır.İçime bi his geldi.İki drada dedimki rabbim bunu bana layık gördüyse vardır bi hikmeti razıyım dedim hiç bişey yaptırmak istemiyorum dedim.bir ay boyunca hiç bişey olmayacağına inanarak dua ettim.Ve salı günü gittiğimde ense kalınlığı geçmişti.Ve defalarca dinledi kalbini ters üfürüm falan yok gayet sağlıklı dedi ve o anki mutluluğumuzu anlatamam.
Sizin durumunuz çok farklı Allahım sabır versin en hayırlısı neyse ona yöneltsin.hepimiz bi imtihan içerisindeyiz.Bende 1 ay çok kötü bi zaman geçirdim o yüzden azda olsa anlıyorum seni.Senden ricam asla kendini şartlandırma inanki seninde çok güzel çocukların olacak sen yeterki inan. bu zor günleri en hafif şekilde atlatmak nasip etsin rabbim.Her şerde bir hayır vardır.Uzun oldu ama kusura bakma tekrar geçmiş olsun.

Kuzum genetik testi filan yaptirdin mo?? Nedeni ne peki bu durumun?? Kayibin cok Allah yardimcin olsun oyle cok uzuldum ki insallah tez vakitte saglikli bebislerin olur. Her seyde vardir bir hayir
Canım yapılacak ama bu durum 5000 gebelikte 1 görülürmüş o da şans sizi bulmuş dediler. Ama benim bebeğimde büyüdükçe farklı şeylerde ortaya çıkıyor ve çıkmaya devam edecekmiş ben bayramdan sonraya gün aldım ama o kadar yaşayacağına ihtimal verilmiyor tabi allah bilir ama onlar her şekilde çok büyümeden normal Doğum yaptırmak istiyorlar. Ben Akdeniz ateşi taşıyıcısıyım ve bu hamileliğimde çok atak yaşadım ama trizomi 13ün bununla hiçbir ilgisi yokmuş tamamen döllenme esnasında oluşan bir anlık kromozom hatası bir tane fazla x im olmuş.. herkesin başına gelebilirmiş.

Şu mübarek günlerde dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah sana bi zarar gelmeden atlatırsın bu süreci de

Estağfurullah olur mu ben severek okudum. Çok şükür ki korkulan olmamış. Arkadaşıma da demişler ense kalınlığı filan diye çok şükür onunda iyi çıktı. Evet benim durum biraz daha farklı yani burun nazal kemiği değil burnu yok düşünün işte hiç burun gözükmüyor bunu özellikle söylüyorum dedi doktor. Holoprosensefali var beyninde bu tek başına bile olsa Zaten yeterli bizim için beyin dedi ama benim her yerinde var sorun. Mesela orda bakıyorum bugün bebeğinin sadece ayakları içe dönük işte kalpte sorun var hep tek benim her yerinde var. Bakalım kendimi toparlayayım hala sürekli ağlıyorum. İnşallah en kısa zamanda toparlanırım.

Seni merak ediyorduk, nasıl oldun?

Şu mübarek günlerde dualarımız seninle canım. Allah yardımcın olsun. İnşallah sana bi zarar gelmeden atlatırsın bu süreci de
İnşallah kendi adıma da korkuyorum tabi 72 saat sürebiliyor Doğum dediler. Üzerine muhakkak kürtaj olacakmışım. Yani sezeryanım var dedim bir şey olmaz yaparsın dediler açıkcası bende istemiyorum sezeryan inşallah normal bir şekilde yaparım.

Canım madem sonlandırılacak kendine daha fazla eziyet edipte amniyosentez falan yada başka bi işlem yaptırma.Bolca dua et emin ol rabbimbu imtihanının mükafatını verecektir.Dualarım seninle inşallah.Kötü bişey ama emin ol daha beterleri var. Kuzenim 20 haftalıktı geçen ay çocuk ölmüş karnında hiçbişey yokken.Yine bi akrabamın bebeği doğumda oksijensiz kaldı 3 yıldır cihazlarla yaşıyor.yine elhamdülillah sizinki en azından belli ve müdahale edilebilecek bi durumda.
Düşünecek olursak hepimizin emaneti Allaha doğana kadar hepimizde bi yürek güpürtüsü Allah önce sizin sonra hepimizin yardımcısı olsun Sağlıcakla kalın.

Seni merak ediyorduk, nasıl oldun?
Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…