Şu üç gündür gezdiğim doktor Prof. Doç. Yrddoç. Sayısını aklımda tutamıyorum. Yok yani emin misiniz diyorum bir de adamlara. İyice baktınız mı diyorum aminosentez yapalım sonucu bekleyeyim diyorum bana anlatıyorlar ama ben yine aynı şeyleri söylüyorum sanırım...Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.
Canım küçük olduğu için inşallah normal ve kolay olur.Kuzenimin 20 haftalıktı 4 saat sürdü suni sancıyla doğum yaptırdılar.eşide kendiliğinden geldi.Kürtajada gerek kalmadı.İnşallah sende bi avazda kurtulursun.İnşallah kendi adıma da korkuyorum tabi 72 saat sürebiliyor Doğum dediler. Üzerine muhakkak kürtaj olacakmışım. Yani sezeryanım var dedim bir şey olmaz yaparsın dediler açıkcası bende istemiyorum sezeryan inşallah normal bir şekilde yaparım.
Sağol canım..Canım madem sonlandırılacak kendine daha fazla eziyet edipte amniyosentez falan yada başka bi işlem yaptırma.Bolca dua et emin ol rabbimbu imtihanının mükafatını verecektir.Dualarım seninle inşallah.Kötü bişey ama emin ol daha beterleri var. Kuzenim 20 haftalıktı geçen ay çocuk ölmüş karnında hiçbişey yokken.Yine bi akrabamın bebeği doğumda oksijensiz kaldı 3 yıldır cihazlarla yaşıyor.yine elhamdülillah sizinki en azından belli ve müdahale edilebilecek bi durumda.
Düşünecek olursak hepimizin emaneti Allaha doğana kadar hepimizde bi yürek güpürtüsü Allah önce sizin sonra hepimizin yardımcısı olsun Sağlıcakla kalın.
Canının yanışı, çırpınışların o kadar normal ki annesin sen. En kolay nasıl toparlayacaksan öyle yap, en sağlıklısı psikolojik destek tabi, az çok o acının büyüklüğünü biliyorsun, sana ihtiyacı olan bir evladın da var, onun için çabucak toparlanmalısın.Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.
İnşallah canım Benimde öyle olur. Nasıl isterim hemen bitsin oğluma gideyim. İlk defa 24 saat ayrı kaldık ve ben elimde telefon videolarını izledim bensiz yapamaz dedim ama maşallah hiç ağlamamış.Canım küçük olduğu için inşallah normal ve kolay olur.Kuzenimin 20 haftalıktı 4 saat sürdü suni sancıyla doğum yaptırdılar.eşide kendiliğinden geldi.Kürtajada gerek kalmadı.İnşallah sende bi avazda kurtulursun.
Amin canım inşallah. Bugün dedim ki eşime Ankara’ya da mı gitsek.. o yorgun gözlerle bana öyle bir baktı ki Yasemin 24 saattir hiç uyumadık biliyorsun dedi Ankara’ya gerek yok en iyi perinatoloji uzmanları gördü zaten ben sana bir şey olucak artık onu düşünüyorum ya normal Doğumda sezeryanına bir şey olursa ya karnında ölüp seni zehirlerse ben artık bunlardı düşünüyorum dedi doktorlara da soruyor hepsinine o da karnında ölürse anlayamazsak eşime bir şey olur mu diye gezdiğimiz bütün doktorlara soruyor.Canının yanışı, çırpınışların o kadar normal ki annesin sen. En kolay nasıl toparlayacaksan öyle yap, en sağlıklısı psikolojik destek tabi, az çok o acının büyüklüğünü biliyorsun, sana ihtiyacı olan bir evladın da var, onun için çabucak toparlanmalısın.
Rabbim gönlüne ferahlık versin.
Yaşadıkların ,çırpınışların kolay değil tabi ki.Bence de kesinlikle destek al. Psikoloğa git gerekirse psikiyatriste git.Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.
Ssvdyi konuşmuştuk canım biz seninle, bebek o zaman daha büyük oluyor, sende bir sezeryanzedesin emin ol daha kolay geçecek. Gelip en azından fiziki olarak çok zor olmadığını anlatacaksın inşallah.Amin canım inşallah. Bugün dedim ki eşime Ankara’ya da mı gitsek.. o yorgun gözlerle bana öyle bir baktı ki Yasemin 24 saattir hiç uyumadık biliyorsun dedi Ankara’ya gerek yok en iyi perinatoloji uzmanları gördü zaten ben sana bir şey olucak artık onu düşünüyorum ya normal Doğumda sezeryanına bir şey olursa ya karnında ölüp seni zehirlerse ben artık bunlardı düşünüyorum dedi doktorlara da soruyor hepsinine o da karnında ölürse anlayamazsak eşime bir şey olur mu diye gezdiğimiz bütün doktorlara soruyor.
Canım Rabbim yardımcın olsun. Sen elinden gelen herşeyi yaptın. Gittin araştırdın kaç tane doktora gözüktün. Keşke diyeceğin hiçbirşey bırakmadın. Sadece takdirilahi. Allah yardımcın olsun. Emin ol hepimizin aklı sende.Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Benimde bacagimda var 4 5 kizariklik desigin gibi isirik gibi ama kasintim yok benim sadece kizariklik var. benim agzimdanda surekli aft cikiyor ikisi icin bi cildiyeye gidicem artikKızlar merabalar. Bişey danısmak istiyorum . Ben 4/5 gundur vucudumda aynı sıvrısınek ısırıklarından var bacakta 3/4 tane kolda 3/4 olcak şekilde. Ama sıvrı ısırıgından farksız kasıntısıda aynı . Yanlız evde başka bu ısırıklardan olan yok. Ne esımde ne oğlumda bı tek bende var . Bu başka bısey olabılırmı ? Yasayan varmı
Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.
Geçmiş olsun cnm ama dikkat et Allaha emanet.
Cnm ben de aşırı tüylendim. Zaten tüylüydüm birde badem yağı kullandım bi ara ,erkek bebiş olduğu için de tüylendimdoktoruma söyledim “aman takma boşver zaten dökülür “ dedi
Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Ay evet bu cok mantıklı denemek lazim"Karabiberli iç pilav yapıp, limon sıkıp ye" bir farkı yok :)
Allah sabir ve dayanma gücü versin insallah. Bu acini dindirecek cok güzel hayirli kapilar acsin sana...Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Kesildi canım çok şükür, 3haftadır yok. Progestanı da bu hafta kestik. O yüzden iki muayene arasını bir ay dedi doktor bu sefer canım..Amin, Lekeler devam mı canım?
Canım benim, içim paramparça okudum yazdıklarını... Çok yoruldun ama elinden gelecek her şeyi de yaptın, buna emin ol. Kendini riske sokacak bir duruma girme Allah korusun eşinin edişeleri de azımsanmayacak şeyler. Sana bir zarar gelmeden, kolayca uğurlarsınız meleğinizi cennete inşallah... Çok büyük, çok zor bir imtihan... Tüm imtihanlarınız bununla bitmiş olsun, inşallah bundan sonra çok güzel bir ömrünüz olsun canım... Mutlaka psikolojik destek al, çok iyi düşünmüşsün... Bu sayede oğlun için de daha güçlü bir psikolojiyle altından kalkabilirsin bu yaşadığının...Canım işte iyi olmaya çalışıyorum. Ya tutamıyorum kendimi orda muayene sırası beklerken bile ağladım hiç durmadan gözyaşlarım dökülüyor engel olamıyorum. Yani Bursa’da doktora danıştım yetmedi Çanakkale’de tutamadım kendimi sevk ettirdim bir de İstanbul’a gittim. Yani o kadar Yorgun’um ki biri olumlu bir şey söylesin istiyorum daha kötü şeyler duyuyorum... sanırım psikiyatriye gidicem bir de ben ölü Doğum yapınca iyice kötü olucam.
Allah yardımcın olsun...Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun...Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Amin canım inşallah değildir. Hamilelikten yatışımız nefesimiz zaman zaman sıkıntılı olabiliyor öyle bir durum olabilir. Yüksek yastık kullan. Aşırı tok yatmamaya çalış. Eğer durum tekrarlarsa ihmal etme doktora git.
Ben de güneydeyim 36 dereceydi bugün çok fenaydı. Klima da rahatsız ediyor beni
Cnm hamilelik ile ne kadar bağlantılı olur bilemiyorum ama panik atağın belirtisinden biri. Tabi bu komplike bir hastalık öncesi de olması gerekir. Allah korusun tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?