2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz de senden haber bekliyorduk .Dilerim bu süreç bir an evvel gecip gitsin ...

Benimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladı Bazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır
Aynen oğlumda son aylara doğru kilo alınca yuzume et gelmişti elmacık kemiklerim dolgunlaşmıştı herkes güzelleşmişsin diyodu. Nese biraz daha bekleyelim belki son aylara doğru kızda da güzelleşiriz senin ilk bebek neydi bu ikinci demi yanlış mı hatırlıyorum yoksa

Çok zor bir durum Rabbim gönlünuze ferahlik versin seni evladına bağışlasın canım. Dualarımız seninle. Zor bir süreç ama Allah'ın izniyle atlaticaksin.

İnşallah canım bende yapabilirim diye düşünüyorum. Ama işte acaba Çapa da mı yapsam yoksa özel bir hastanede mi karar veremiyorum. Heyet raporumu alıp Çapa’dan gitsem mi diyorum. Onlar bana bıraktı zaten o kadar yoğun ki orası.

Sağol canım.

Amin canım inşallah.

Valla oglumdada 4 5 tane yemistim yine yedim bisey olmadı ogluma bence tadimlıktan bisi olmaz fazla abartmamak lazım mesela ton balıgıda ben cok tüketiyorum cok seviyorum engel olamiyorum

Sağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.
Canım herşey gönlünce olsun senin acını üzüntünü hepimiz paylaşsakta ne çektigini senden iyi kimsecikler bilemez allah hayırlısını versin canım umut herzaman vardır umut insanı yaşatır allah daha beterinden saklasın dicem bi evlat kaybediyon daha beteri ne olabilirki diye düsünüyom ama şole düsun canım ya o vaziyette anlamayıp dunyaya getirseydin ve ozaman kaybetseydin cok daha agirmı olurdu acaba acını hafifletmek icin bos bos konusuyorum canım nedicegimi bilmiyorum sabır diliyorum sana allahtan ve dedigin gibi bence psikologdan yardımda almalısin bu surecte

Sağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.
Ve canım ben sana sunu söliyim aklını karıstirmak icin degil umuduna umut olsun diye anlatim teyzemin kizinin hamileligindede senin gibi bi sorun cikti 4 5 tane en iyi dr ları gezdi hepsi sakat bu cocuk dedilr hayir gelmez hem zihinsel hem bedensel hic bi oluru yok dedndi hemen alalım dedi kız gezmedik prof doc.bırakmadı kactane gezfi ve aminosentez yapildi oda sikintili cikti sakat dediler yuzde yuz hem de kocasida tutturdu dogurcaksin bu cocugu diye kizcagiz aglaya aglaya 7 ay gecirdi 7 ay diyorum cunku dogum yapti ve supriz bebek sapasaglam tek bir yerinde sakatlik yok tek bir zihinsel sikintisi yok yavrum bosu bosuna gidicekti simdi kocaman oldu orta okula gidiyo hepimiz cok uzuluyoduk hamileliginde o agliyo du biz agliyoduk sonuc güzeldi ama inş.sanada bi umut olur biseyler

Canım benim Allah kimseye taşıyamayacağı yükü yuklemezmis demek ki sen Rabbimin nazarında çok güçlü biriymişsin ki seni böyle bir imtihana tâbi tuttu.. inşallah bu imtihanı senin ve ailen için en hayırlı olacak şekilde atlatacaksiniz dualarımız ve kalbimiz sizinle...

Canım vallahi sana yazmadan işe başlayamadım. ne denir nasıl nedir bilmiyorum ama rabbim daha büyük acıyla sınamasın seni. Daha büyük acılardan korusun ve tekrarını yaşatmasın inşallah. hayırlı yolu rabbim göstersin seçim yapmak zorunda kalma inşallah.
içimden çok şey yazmak geliyoda cümleye dökemiyorum. Allahım dayanma gücü kuvveti versin inşallah
Canım bende yeni badem yağı kullanmaya başladım. Aktar tüy yapmaz onlar asılsız dedi. Bilemedim inşalah onun etkisi yoktur. İnşallah doğumdan sonra dökülür.
ben kullanıyorum 2 aydır herhangi bi artış falan görmedim canım tüylerimde

Benimde bacagimda var 4 5 kizariklik desigin gibi isirik gibi ama kasintim yok benim sadece kizariklik var. benim agzimdanda surekli aft cikiyor ikisi icin bi cildiyeye gidicem artik
Valla ben anlamadım olmayan sınekler benı yıyo ben kullandıgım vıtamın ılacının agır geldıgını dusunuyorum balık yağlı vitamınlı kahve yuvarlak bi ilaç. Onu al demir al guatr yükselmemesi için var onu al bence ağır geldi

Ay canim ya ne denir bilmiyorum inanki rabbim kimseyi böyle bi imtihana tabi tutmasin. Bi an önce hayirlisiyla atlatirsin insallah. Rabbim evdeki evladina bagislasin seni onuda sana insallah. Dogru zamanda hayırlısıyla saglikli bi evlat daha nasip etsin sana. Biz hepimiz senin icin dua ediyoruz seni cok merak ediyoruz bi umut belki yaseminden güzel bi haber gelir diye bekliyoruz. Böyle bi durumda aklina gelmez belki ama nolur sen yinede ara ara bizi haberdar et. Tekrar gecmis olsun insallah en hayırlı sekilde atlatırsın bu durumu.

Günaydın güzel göbüşlüler
Nerdeyse 20 sayfadır alıntı yapıyordum ki kahvaltı molası yapınca hattan düşmüşüm

Sabah 6.5 tan beri canım roka süzme peynir ceviz üçlüsünü çekiyo saat 9 olsada kocili yollasam diye bekledim durdum çok şükür gelincede hoop bir bağ rokayı yedim ohhh yarasın benişime

pinkstrap canım cinsiyeti öğrenmişsin gözün aydın

Y Ysmnzgr canım bukadar proftan sonra sonuç bariz kesin kendini yıpratma inşallah sorunsuz bi şekilde doğumun gerçekleşir ve sonrasında çok sağlıklısını rabbim nasip eder

Çok konu konuşulmuştu ama aklımda kalanlar bunlardı ahhh roka ahh

Geçen haftalarda bende de birden belirdi bir kaç yerde. Sonra geçti

kızlar bu haftalarda sırt ağrıları normalmiş ama felaket bişey ya, göğsüme vuruyo ağrısı. böylemi olacak dün bi mutfağın camını silip halısını kaldırıp yeri silene kadar öldüm bittim. iştende geç çıkmıştım koştur koştur yemek yaptım çok kötü oldum. sanırım o at gibi koştur koştur hallerim geride kalıyo dün sürünerek yürüyecektim ama eşim kızdı bağırdı tek başına yapma diye, sanki başkaları var yanımda da ben yaptırmıyorum. bana diyo beraber yaparız. adam akşam 8buçukta geliyo iftardan sonra uyuyakalıyoruz nasıl yapacaksak. bugünde ölecem sanırım balkon camlarım leş oldu sil süpür ölürüm artık. sabah sabah bi posta çamaşır serdim daha 2 makine beni bekliyo
dün çekmecemi dağınık görünce ağladım resmen artık yetişemiyorum diye

yaa bende senin gibiyim hamile kalmadan once hergun supurge yapardim simdi yapamiyorum sinir basiyor zaten ilk gundne beri azicik is yapsam belim kopuyor resmen artik 15 gunde bir kadin geliyor sende yorma kebdini hicbisey senden ve bebeginden daha degerli onemli degil canim

bende düşündüm kadın çağırmayı ama bayramüstü geleceklerini sanmıyorum. valla mutfak dolaplarım leş olmuş onları temizlemem lazım, saçlarım sürekli dökülüyo deli oluyorum. bide sürekli terleme basıyo beni sende de öylemi? normalde eşim terler sürekli şu aralar durduk yere ateş basıyo
oturduğum yerde oturmak bile yoruyo şuan böyleysek rabbim hepimize kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…