- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
Biz de senden haber bekliyorduk .Dilerim bu süreç bir an evvel gecip gitsin ...İnşallah kendi adıma da korkuyorum tabi 72 saat sürebiliyor Doğum dediler. Üzerine muhakkak kürtaj olacakmışım. Yani sezeryanım var dedim bir şey olmaz yaparsın dediler açıkcası bende istemiyorum sezeryan inşallah normal bir şekilde yaparım.
Aynen oğlumda son aylara doğru kilo alınca yuzume et gelmişti elmacık kemiklerim dolgunlaşmıştı herkes güzelleşmişsin diyodu. Nese biraz daha bekleyelim belki son aylara doğru kızda da güzelleşirizBenimde sivilce çıkıp geçiyor karnım kıllanmaya başladıBazen güzelim bazen çirkin oluyorum millet haklı diyorum hadi inşal kızdır
Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
Estağfurullah olur mu ben severek okudum. Çok şükür ki korkulan olmamış. Arkadaşıma da demişler ense kalınlığı filan diye çok şükür onunda iyi çıktı. Evet benim durum biraz daha farklı yani burun nazal kemiği değil burnu yok düşünün işte hiç burun gözükmüyor bunu özellikle söylüyorum dedi doktor. Holoprosensefali var beyninde bu tek başına bile olsa Zaten yeterli bizim için beyin dedi ama benim her yerinde var sorun. Mesela orda bakıyorum bugün bebeğinin sadece ayakları içe dönük işte kalpte sorun var hep tek benim her yerinde var. Bakalım kendimi toparlayayım hala sürekli ağlıyorum. İnşallah en kısa zamanda toparlanırım.
İnşallah canım bende yapabilirim diye düşünüyorum. Ama işte acaba Çapa da mı yapsam yoksa özel bir hastanede mi karar veremiyorum. Heyet raporumu alıp Çapa’dan gitsem mi diyorum. Onlar bana bıraktı zaten o kadar yoğun ki orası.Ssvdyi konuşmuştuk canım biz seninle, bebek o zaman daha büyük oluyor, sende bir sezeryanzedesin emin ol daha kolay geçecek. Gelip en azından fiziki olarak çok zor olmadığını anlatacaksın inşallah.
Hem hiç kıyamıyorum sana, hem de biliyorum ki Rabbim bizden çok daha merhametli, veriyorsa bizim şu an aklımızın almadığı ama hayırlı olan bir sebebi var.
Sağol canım.Canım Rabbim yardımcın olsun. Sen elinden gelen herşeyi yaptın. Gittin araştırdın kaç tane doktora gözüktün. Keşke diyeceğin hiçbirşey bırakmadın. Sadece takdirilahi. Allah yardımcın olsun. Emin ol hepimizin aklı sende.
Amin canım inşallah.Canım benim, içim paramparça okudum yazdıklarını... Çok yoruldun ama elinden gelecek her şeyi de yaptın, buna emin ol. Kendini riske sokacak bir duruma girme Allah korusun eşinin edişeleri de azımsanmayacak şeyler. Sana bir zarar gelmeden, kolayca uğurlarsınız meleğinizi cennete inşallah... Çok büyük, çok zor bir imtihan... Tüm imtihanlarınız bununla bitmiş olsun, inşallah bundan sonra çok güzel bir ömrünüz olsun canım... Mutlaka psikolojik destek al, çok iyi düşünmüşsün... Bu sayede oğlun için de daha güçlü bir psikolojiyle altından kalkabilirsin bu yaşadığının...
Sağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.Biz de senden haber bekliyorduk .Dilerim bu süreç bir an evvel gecip gitsin ...
Evet yaa kocaman hemde ilk hamileligimde göbek yoktu bu haftalarda hic belli olmuyordu hamile oldugum şimdi kocamanMasallah senin göbüş büyümüş
Valla oglumdada 4 5 tane yemistim yine yedim bisey olmadı ogluma bence tadimlıktan bisi olmaz fazla abartmamak lazım mesela ton balıgıda ben cok tüketiyorum cok seviyorum engel olamiyorumAaa zarari yok mu bana herkes zararli diyo. Içinde civaydi yanılmıyorsam o fazla oldugu icin bebegin zekasina kadar etkileyebilirmis. Ve bebekte besin zehirlenmesine de yol acabilirmis. Bunlari duyunca yeryuzunde tek yiyecek midye olsa gene yiyemem diyodum kendime
Canım herşey gönlünce olsun senin acını üzüntünü hepimiz paylaşsakta ne çektigini senden iyi kimsecikler bilemez allah hayırlısını versin canım umut herzaman vardır umut insanı yaşatır allah daha beterinden saklasın dicem bi evlat kaybediyon daha beteri ne olabilirki diye düsünüyom ama şole düsun canım ya o vaziyette anlamayıp dunyaya getirseydin ve ozaman kaybetseydin cok daha agirmı olurdu acaba acını hafifletmek icin bos bos konusuyorum canım nedicegimi bilmiyorum sabır diliyorum sana allahtan ve dedigin gibi bence psikologdan yardımda almalısin bu surecteSağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.
Ve canım ben sana sunu söliyim aklını karıstirmak icin degil umuduna umut olsun diye anlatim teyzemin kizinin hamileligindede senin gibi bi sorun cikti 4 5 tane en iyi dr ları gezdi hepsi sakat bu cocuk dedilr hayir gelmez hem zihinsel hem bedensel hic bi oluru yok dedndi hemen alalım dedi kız gezmedik prof doc.bırakmadı kactane gezfi ve aminosentez yapildi oda sikintili cikti sakat dediler yuzde yuz hem de kocasida tutturdu dogurcaksin bu cocugu diye kizcagiz aglaya aglaya 7 ay gecirdi 7 ay diyorum cunku dogum yapti ve supriz bebek sapasaglam tek bir yerinde sakatlik yok tek bir zihinsel sikintisi yok yavrum bosu bosuna gidicekti simdi kocaman oldu orta okula gidiyo hepimiz cok uzuluyoduk hamileliginde o agliyo du biz agliyoduk sonuc güzeldi ama inş.sanada bi umut olur biseylerSağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.
Sağol canım inşallah benim yine de içimde bir umut var bilmiyorum belki güzel bir şey olur ben son ana kadar gösteririm gibi.
Canım vallahi sana yazmadan işe başlayamadım. ne denir nasıl nedir bilmiyorum ama rabbim daha büyük acıyla sınamasın seni. Daha büyük acılardan korusun ve tekrarını yaşatmasın inşallah. hayırlı yolu rabbim göstersin seçim yapmak zorunda kalma inşallah.Kızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
ben kullanıyorum 2 aydır herhangi bi artış falan görmedim canım tüylerimdeCanım bende yeni badem yağı kullanmaya başladım. Aktar tüy yapmaz onlar asılsız dedi. Bilemedim inşalah onun etkisi yoktur.İnşallah doğumdan sonra dökülür.
Valla ben anlamadım olmayan sınekler benı yıyo ben kullandıgım vıtamın ılacının agır geldıgını dusunuyorum balık yağlı vitamınlı kahve yuvarlak bi ilaç. Onu al demir al guatr yükselmemesi için var onu al bence ağır geldiBenimde bacagimda var 4 5 kizariklik desigin gibi isirik gibi ama kasintim yok benim sadece kizariklik var. benim agzimdanda surekli aft cikiyor ikisi icin bi cildiyeye gidicem artik
Ay canim ya ne denir bilmiyorum inanki rabbim kimseyi böyle bi imtihana tabi tutmasin. Bi an önce hayirlisiyla atlatirsin insallah. Rabbim evdeki evladina bagislasin seni onuda sana insallah. Dogru zamanda hayırlısıyla saglikli bi evlat daha nasip etsin sana. Biz hepimiz senin icin dua ediyoruz seni cok merak ediyoruz bi umut belki yaseminden güzel bi haber gelir diye bekliyoruz. Böyle bi durumda aklina gelmez belki ama nolur sen yinede ara ara bizi haberdar et. Tekrar gecmis olsun insallah en hayırlı sekilde atlatırsın bu durumu.Amin canım inşallah. Bugün dedim ki eşime Ankara’ya da mı gitsek.. o yorgun gözlerle bana öyle bir baktı ki Yasemin 24 saattir hiç uyumadık biliyorsun dedi Ankara’ya gerek yok en iyi perinatoloji uzmanları gördü zaten ben sana bir şey olucak artık onu düşünüyorum ya normal Doğumda sezeryanına bir şey olursa ya karnında ölüp seni zehirlerse ben artık bunlardı düşünüyorum dedi doktorlara da soruyor hepsinine o da karnında ölürse anlayamazsak eşime bir şey olur mu diye gezdiğimiz bütün doktorlara soruyor.
Valla ben anlamadım olmayan sınekler benı yıyo ben kullandıgım vıtamın ılacının agır geldıgını dusunuyorum balık yağlı vitamınlı kahve yuvarlak bi ilaç. Onu al demir al guatr yükselmemesi için var onu al bence ağır geldi
yaa bende senin gibiyim hamile kalmadan once hergun supurge yapardim simdi yapamiyorum sinir basiyor zaten ilk gundne beri azicik is yapsam belim kopuyor resmen artik 15 gunde bir kadin geliyor sende yorma kebdini hicbisey senden ve bebeginden daha degerli onemli degil canimkızlar bu haftalarda sırt ağrıları normalmiş ama felaket bişey ya, göğsüme vuruyo ağrısı. böylemi olacakdün bi mutfağın camını silip halısını kaldırıp yeri silene kadar öldüm bittim. iştende geç çıkmıştım koştur koştur yemek yaptım çok kötü oldum. sanırım o at gibi koştur koştur hallerim geride kalıyo dün sürünerek yürüyecektim ama eşim kızdı bağırdı tek başına yapma diye, sanki başkaları var yanımda da ben yaptırmıyorum. bana diyo beraber yaparız. adam akşam 8buçukta geliyo iftardan sonra uyuyakalıyoruz nasıl yapacaksak. bugünde ölecem sanırım balkon camlarım leş oldu sil süpür ölürüm artık. sabah sabah bi posta çamaşır serdim daha 2 makine beni bekliyo
dün çekmecemi dağınık görünce ağladım resmen artık yetişemiyorum diye
bende düşündüm kadın çağırmayı ama bayramüstü geleceklerini sanmıyorum. valla mutfak dolaplarım leş olmuş onları temizlemem lazım, saçlarım sürekli dökülüyo deli oluyorum. bide sürekli terleme basıyo beni sende de öylemi? normalde eşim terler sürekli şu aralar durduk yere ateş basıyoyaa bende senin gibiyim hamile kalmadan once hergun supurge yapardim simdi yapamiyorum sinir basiyor zaten ilk gundne beri azicik is yapsam belim kopuyor resmen artik 15 gunde bir kadin geliyor sende yorma kebdini hicbisey senden ve bebeginden daha degerli onemli degil canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?