ben gecen hafta temizlettim mutfak dolaplarini valla kadin geldigi gun oruc tutmuyormus herseyi yaptirdim hali cam her yeri sildirdim benide bu siralar cok ter basiyor yaa normade benim esimde cok terler ben terlemezdim amann sicak dgil derdim simdi kendim mahvoluyorum klima aciyorum ama onda bile otururken terliyorum ben bide akdenizdeyim dusun burdaki sicagi berbattbende düşündüm kadın çağırmayı ama bayramüstü geleceklerini sanmıyorum. valla mutfak dolaplarım leş olmuş onları temizlemem lazım, saçlarım sürekli dökülüyo deli oluyorum. bide sürekli terleme basıyo beni sende de öylemi? normalde eşim terler sürekli şu aralar durduk yere ateş basıyo
oturduğum yerde oturmak bile yoruyo şuan böyleysek rabbim hepimize kolaylık versin
Nasıl rahat edeceksen öyle yap canım çapanın atmosferini bilmediğim için fikir veremiycem, kendini nerde iyi hissedeceksen oraya git.İnşallah canım bende yapabilirim diye düşünüyorum. Ama işte acaba Çapa da mı yapsam yoksa özel bir hastanede mi karar veremiyorum. Heyet raporumu alıp Çapa’dan gitsem mi diyorum. Onlar bana bıraktı zaten o kadar yoğun ki orası.
Anladım canım. Ceviz ve balık tüketiyorum ben. Hafta da 2 kez 1 dilim somon. Günlük de ceviz yiyorum.Ona bende de bakmadilar. B12 yide hamile kalmadan once haftalik igne seklinde 5 kere vurulmustum. Ama eksiklikleri cok fazla. B12 eksikliginde mesela negatif dusunuyosun hep bunalimli halin oluyo cok kotu b12 eksikligi. Omega icinde balik et yesillik ceviz badem fln tuketiyosan yeterli olabilir. Ama kendim icin ben duzenli beslenmiyorum. Balik 2 aydir yemedim mesela gormek bile istemiyorum. Unutkanlik dikkat daginikligi odaklanamama sorunun varsa yada artis gostermisse yeterince beslenemedigini gosterir. Valla suan bi markadan aldim bile omega 3 yine de doktora sorup kullanicam. Iyi bi marka ustelik izin verir insallah.
bizde klimada yok yanıyoruz vallahi. ama tabi oralar daha da sıcak.ben gecen hafta temizlettim mutfak dolaplarini valla kadin geldigi gun oruc tutmuyormus herseyi yaptirdim hali cam her yeri sildirdim benide bu siralar cok ter basiyor yaa normade benim esimde cok terler ben terlemezdim amann sicak dgil derdim simdi kendim mahvoluyorum klima aciyorum ama onda bile otururken terliyorum ben bide akdenizdeyim dusun burdaki sicagi berbatt
biz evdeyiz malesef ben korkudan memlekete gidemiyirum yolda bisry olurmu acaba diye .bizde klimada yok yanıyoruz vallahi. ama tabi oralar daha da sıcak.
bende bayram sonrası belki alırım kadın bayramda evde olmayız sanırım
bizim memleket arabayla 10dk olunca korkuya gerek kalmıyobiz evdeyiz malesef ben korkudan memlekete gidemiyirum yolda bisry olurmu acaba diye .
Bi kaç hafta önce berbat bi sırt ağrısı bana da musallat oldu. Ki ben senin yaptığın işleri asla yapamam yasak. Senin de kanama alanın yok muydu kuzum sen niye bu kadar yoruyorsun kendini aman ha kalan kalsın boşver. Sırt ağrısı nedenim benim böbrek çıktı ama hamilelikte normalmiş. İnşallah hayırla bitiririz bu süreci.kızlar bu haftalarda sırt ağrıları normalmiş ama felaket bişey ya, göğsüme vuruyo ağrısı. böylemi olacakdün bi mutfağın camını silip halısını kaldırıp yeri silene kadar öldüm bittim. iştende geç çıkmıştım koştur koştur yemek yaptım çok kötü oldum. sanırım o at gibi koştur koştur hallerim geride kalıyo dün sürünerek yürüyecektim ama eşim kızdı bağırdı tek başına yapma diye, sanki başkaları var yanımda da ben yaptırmıyorum. bana diyo beraber yaparız. adam akşam 8buçukta geliyo iftardan sonra uyuyakalıyoruz nasıl yapacaksak. bugünde ölecem sanırım balkon camlarım leş oldu sil süpür ölürüm artık. sabah sabah bi posta çamaşır serdim daha 2 makine beni bekliyo
dün çekmecemi dağınık görünce ağladım resmen artık yetişemiyorum diye
canim burdan bizim memlekete 18 saat :) o yuzden korkuyorum yaa ve tutulurum arabada yani ucaktada kendimi coj kasiyorum o yuzden hic yeltenmiyirum hitmeye ne guguzel seninki yabkinmis yaabizim memleket arabayla 10dk olunca korkuya gerek kalmıyobişey olmaz canım ya ne olacak. ben kurban bayramında arabayla istanbuldan antalyaya gitmeyi düşünüyorum Allah izin verirse
Çok tehlikeli yol hamilelikte 5 saat üstü diye biliyorum acil bi şey olur Allah korusun çok riskli. Bi de elde ayakta uyuşma ve şişmeler başlayacak su topluyor hareketsiz kalınca vücut.canim burdan bizim memlekete 18 saat :) o yuzden korkuyorum yaa ve tutulurum arabada yani ucaktada kendimi coj kasiyorum o yuzden hic yeltenmiyirum hitmeye ne guguzel seninki yabkinmis yaa
vardı ama geçtiydi yani 1 ay öncesinde bitmiş denecek kadar azdı. ya mecbur yoruyorum çünkü çalıştığım halde ne gelen giden bitiyo ne de ipin ucu kaçtımı tutabiliyorum. cmartesi öğlene kadar çalışıyorum eve gitmem 1buçuk oluyo. e pazara çık eve dön saat 3 oluyo. pazar gününede iş kalmasın diye zorluyorum kendimi. yaptığımda silmek süpürmek ayrıntıya giremiyorum diyorum ya mutfak leş olmuş. birde bizde demezler yapamamış hamile diye. biz hamileyken ohoooo diyolar. bilmiyorum değişik ama sırtım fena oldu inşallah bunlarıda atlatırızBi kaç hafta önce berbat bi sırt ağrısı bana da musallat oldu. Ki ben senin yaptığın işleri asla yapamam yasak. Senin de kanama alanın yok muydu kuzum sen niye bu kadar yoruyorsun kendini aman ha kalan kalsın boşver. Sırt ağrısı nedenim benim böbrek çıktı ama hamilelikte normalmiş. İnşallah hayırla bitiririz bu süreci.
bizim buralar brbirine yakın köyler zaten canım. o yüzden memleket hasreti çekmiyoruz çok şükürcanim burdan bizim memlekete 18 saat :) o yuzden korkuyorum yaa ve tutulurum arabada yani ucaktada kendimi coj kasiyorum o yuzden hic yeltenmiyirum hitmeye ne guguzel seninki yabkinmis yaa
aa saat sınırlaması olduğunu bilmiyodum. zaten doktora danışmadan hareket etmicektim ama çok teşekkürler bilgi için canım. madem dktor izin verirse uçakla gideriz napalım, kocişim antalya diye tutturdu adam gitmek istiyo. zaten bende ömrü hayatımda balayım dahil 3.kez tatile gitmiştim. bebiş olmadan yine gideriz nasipseÇok tehlikeli yol hamilelikte 5 saat üstü diye biliyorum acil bi şey olur Allah korusun çok riskli. Bi de elde ayakta uyuşma ve şişmeler başlayacak su topluyor hareketsiz kalınca vücut.aydingelini
Ayy benim de eltim olacak ve bu durum sinir bozucu. Çok lazım değil sevgisi kalsın ama bilerek mi yapıyorlar acaba çatlatmak içinSelam kızlar, bu paylaştığım fotoda selma anne yazan kaynanam olur kendisi, eltimlerle evlilik yıldönümümüz gün olarak 1 gun arayla. Üsteki mesajı kaynanam bize yazdı, alttaki begümcüğümle başlayanıda eltime
Analtmaya gerek yok manzara karşınızda görüyorsunuzdaha ne diyim ben. Hele eltimin attığı cevap parti liderlerinin mitinglerde söylediği vaadler gibi ölcekler yalakalıktan. Samimiyetsiz samimiyetler...
Anladım canım. Ceviz ve balık tüketiyorum ben. Hafta da 2 kez 1 dilim somon. Günlük de ceviz yiyorum.
Ne demek canım sen bi araştır yine de bana 3 saat yola bile gitme dedi burdaki bi doktor beni korkuttu ama o kadın biraz takıntılı. Doğa Rutkayın da doktoru gözümün önünde ol tatile çıkmak yok demiş mesela daha 6 aylıktı. Sen bir danış bakalım.vardı ama geçtiydi yani 1 ay öncesinde bitmiş denecek kadar azdı. ya mecbur yoruyorum çünkü çalıştığım halde ne gelen giden bitiyo ne de ipin ucu kaçtımı tutabiliyorum. cmartesi öğlene kadar çalışıyorum eve gitmem 1buçuk oluyo. e pazara çık eve dön saat 3 oluyo. pazar gününede iş kalmasın diye zorluyorum kendimi. yaptığımda silmek süpürmek ayrıntıya giremiyorum diyorum ya mutfak leş olmuş. birde bizde demezler yapamamış hamile diye. biz hamileyken ohoooo diyolar. bilmiyorum değişik ama sırtım fena oldu inşallah bunlarıda atlatırız
bizim buralar brbirine yakın köyler zaten canım. o yüzden memleket hasreti çekmiyoruz çok şüküruçaktanda korkuyosan yeltenme bencede canım
aa saat sınırlaması olduğunu bilmiyodum. zaten doktora danışmadan hareket etmicektim ama çok teşekkürler bilgi için canım. madem dktor izin verirse uçakla gideriz napalım, kocişim antalya diye tutturdu adam gitmek istiyo. zaten bende ömrü hayatımda balayım dahil 3.kez tatile gitmiştim. bebiş olmadan yine gideriz nasipse
whatsapp kullanan kayınvalide diyorum ve ağlamak istiyorum. zira bizimki instagram bile kullanıp biyerde fotoğraf video attığımda hemen eşime yazıp beni niye almadınız diyen birisi idi. instagramdan engelledim whatsappta da herzaman paylaşım yapmıyorum mutluyumSelam kızlar, bu paylaştığım fotoda selma anne yazan kaynanam olur kendisi, eltimlerle evlilik yıldönümümüz gün olarak 1 gun arayla. Üsteki mesajı kaynanam bize yazdı, alttaki begümcüğümle başlayanıda eltime
Analtmaya gerek yok manzara karşınızda görüyorsunuzdaha ne diyim ben. Hele eltimin attığı cevap parti liderlerinin mitinglerde söylediği vaadler gibi ölcekler yalakalıktan. Samimiyetsiz samimiyetler...
evet aslında bu hafta içi gittiğimde sormam lazım, unutmazsam inşallah. adamın odaya girince kekelemeye başlıyorum çıkarkende mal mal tamam hocam tamam hocam diyerek çıkıyorumNe demek canım sen bi araştır yine de bana 3 saat yola bile gitme dedi burdaki bi doktor beni korkuttu ama o kadın biraz takıntılı. Doğa Rutkayın da doktoru gözümün önünde ol tatile çıkmak yok demiş mesela daha 6 aylıktı. Sen bir danış bakalım.
ucakla gidilirde ben normaldedd ucakta kendumi cok kasiyorum bide hamile olunca hic cskilmez diye dusundum vallaÇok tehlikeli yol hamilelikte 5 saat üstü diye biliyorum acil bi şey olur Allah korusun çok riskli. Bi de elde ayakta uyuşma ve şişmeler başlayacak su topluyor hareketsiz kalınca vücut.aydingelini
Canım yapılacak ama bu durum 5000 gebelikte 1 görülürmüş o da şans sizi bulmuş dediler. Ama benim bebeğimde büyüdükçe farklı şeylerde ortaya çıkıyor ve çıkmaya devam edecekmiş ben bayramdan sonraya gün aldım ama o kadar yaşayacağına ihtimal verilmiyor tabi allah bilir ama onlar her şekilde çok büyümeden normal Doğum yaptırmak istiyorlar. Ben Akdeniz ateşi taşıyıcısıyım ve bu hamileliğimde çok atak yaşadım ama trizomi 13ün bununla hiçbir ilgisi yokmuş tamamen döllenme esnasında oluşan bir anlık kromozom hatası bir tane fazla x im olmuş.. herkesin başına gelebilirmiş.
Ahahah aynı ya dikkat et bak burdaki herkes aynı ezik gibiyiz bebeği görünce sevinçten ay tamam ay ay tamam diye ne derse kabul ederek çıkıyoruzevet aslında bu hafta içi gittiğimde sormam lazım, unutmazsam inşallah. adamın odaya girince kekelemeye başlıyorum çıkarkende mal mal tamam hocam tamam hocam diyerek çıkıyorum
bu gidişimde aklımda çok soru olacaktı beynmde sıralıyodum strestten onları bile unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?