Alerji hapini niçin kullaniyorsun canim merak ettim
bebişler heyecanından heralde herşeyi unutuyoruzAhahah aynı ya dikkat et bak burdaki herkes aynı ezik gibiyiz bebeği görünce sevinçten ay tamam ay ay tamam diye ne derse kabul ederek çıkıyoruz
kızlar bu haftalarda sırt ağrıları normalmiş ama felaket bişey ya, göğsüme vuruyo ağrısı. böylemi olacakdün bi mutfağın camını silip halısını kaldırıp yeri silene kadar öldüm bittim. iştende geç çıkmıştım koştur koştur yemek yaptım çok kötü oldum. sanırım o at gibi koştur koştur hallerim geride kalıyo dün sürünerek yürüyecektim ama eşim kızdı bağırdı tek başına yapma diye, sanki başkaları var yanımda da ben yaptırmıyorum. bana diyo beraber yaparız. adam akşam 8buçukta geliyo iftardan sonra uyuyakalıyoruz nasıl yapacaksak. bugünde ölecem sanırım balkon camlarım leş oldu sil süpür ölürüm artık. sabah sabah bi posta çamaşır serdim daha 2 makine beni bekliyo
dün çekmecemi dağınık görünce ağladım resmen artık yetişemiyorum diye
sanırım bugün ki işlerimi de yapınca tövbe ederim bidaha ağır iş yapmamTehlikeli isler yapma kiz birak kalsinesinle yap. Yada bir yardimci bul 2 3 haftada gelir 1gun yardima. Evde kimse yokken agir isler yapma
Selam kızlar, bu paylaştığım fotoda selma anne yazan kaynanam olur kendisi, eltimlerle evlilik yıldönümümüz gün olarak 1 gun arayla. Üsteki mesajı kaynanam bize yazdı, alttaki begümcüğümle başlayanıda eltime
Analtmaya gerek yok manzara karşınızda görüyorsunuzdaha ne diyim ben. Hele eltimin attığı cevap parti liderlerinin mitinglerde söylediği vaadler gibi ölcekler yalakalıktan. Samimiyetsiz samimiyetler...
Evet bu ikinci... Oğlum 1.5 yaşında .. erkekte yüzün gözün açılıyor resmenAynen oğlumda son aylara doğru kilo alınca yuzume et gelmişti elmacık kemiklerim dolgunlaşmıştı herkes güzelleşmişsin diyodu. Nese biraz daha bekleyelim belki son aylara doğru kızda da güzelleşirizsenin ilk bebek neydi bu ikinci demi yanlış mı hatırlıyorum yoksa
sanırım bugün ki işlerimi de yapınca tövbe ederim bidaha ağır iş yapmamama daha eve bile gidemedim
Canım bende yeni badem yağı kullanmaya başladım. Aktar tüy yapmaz onlar asılsız dedi. Bilemedim inşalah onun etkisi yoktur.İnşallah doğumdan sonra dökülür.
ay yok şu ara kimse demedi gelelim diye çok şükür. sadece pazar akşamı kayınvalidemi kaynımı alıyım iftara diyorum zaten sonra ramazan biticek inşallahTehlikeye atma canim. Guzel gidiyorken basina is alma. Misafire de soyle gelmesin. Gelen de elinde temizlik beziyle gelsin
Anladjm cnm gecmis olsun bende kullanihorum bu ara bende kasinti oldugu icin ondan sordumCanim bende kronik alerji var. Havaya toza dumana sigaraya agir kokuya. Cok oksurme ve hapsurmaya neden oluyor. O yuzden kullaniyorum
Erkek cnm seninki neydiEvet canım bende 1 aydır seğirme şeklinde vardı zaten git gide iyice hissediyorum.Dışardan hissedilemiyo tabi daha cinsiyet ne senin ?
Kuşum zaten cekmece daginik diye aglama gunlerini artik geride birakiyorsun o duzen bitttiisanırım bugün ki işlerimi de yapınca tövbe ederim bidaha ağır iş yapmamama daha eve bile gidemedim
Ay cok gereksiz...neyse sen az muhattap ol daha iyi...fazla samimiyetin suyu cikiyo...bizdede eltimle annecigim 1 sokak arayla oturuyo devamli micmiclar ama arkasini dondugu anda gelinim soyle beceriksiz boyle geveze....yerden yere vuruyo.biz 30dk mesafede oturuyoruz mumkunse gorusmuyoruz ve hayatimdan inanilmaz memnunum.en guzeli resmiyet.yildonumuznuz kutlu olsun hehe sagol hadi iyi gunler.mis.Selam kızlar, bu paylaştığım fotoda selma anne yazan kaynanam olur kendisi, eltimlerle evlilik yıldönümümüz gün olarak 1 gun arayla. Üsteki mesajı kaynanam bize yazdı, alttaki begümcüğümle başlayanıda eltime
Analtmaya gerek yok manzara karşınızda görüyorsunuzdaha ne diyim ben. Hele eltimin attığı cevap parti liderlerinin mitinglerde söylediği vaadler gibi ölcekler yalakalıktan. Samimiyetsiz samimiyetler...
Kişiden kişiye fark ediyor demekki. Ben oğlumda sivilcelenmiştimvalla hic bunlara inanmayin canimm asiri derecede sivilcem var ve kollarim bile sivilcenlendi ilk gunden beride basim agriyor ama bebegim kiz
Benimde kizim 1.5 yasinda ama hamileligimin son haftalari suratimda tüp patlamis gibiydiEvet bu ikinci... Oğlum 1.5 yaşında .. erkekte yüzün gözün açılıyor resmen
Ay cok gereksiz...neyse sen az muhattap ol daha iyi...fazla samimiyetin suyu cikiyo...bizdede eltimle annecigim 1 sokak arayla oturuyo devamli micmiclar ama arkasini dondugu anda gelinim soyle beceriksiz boyle geveze....yerden yere vuruyo.biz 30dk mesafede oturuyoruz mumkunse gorusmuyoruz ve hayatimdan inanilmaz memnunum.en guzeli resmiyet.yildonumuznuz kutlu olsun hehe sagol hadi iyi gunler.mis.
Kesinlikle katiliyorum.luzumsuz samimiyet gereksiz sonuclar dogurabiliyor...Bende tek gelinim ve eltimde olmicak. Ne hatirlarlar nede kutlarlar. Gerek yok yani hatirlamalarini istemem sonra bizde onlarinkini kutlamak zorunda gibi kaliyoz. Dogum gunu de dahil hicbi gunu kutlamasinlar daha iyi. Resmiyetin gozunu seveyim.
Telefon hep elimde maalesef. İçimizden wifilar geçiyor tabii telefon kadar zararlı değil ama yapcak bi şey yok. Telefon olmasa stres var.Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
Allah yardımcınız olsun canım. Oldukça zor karar. Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsinKızlar merhaba herkese. Ben emin olamadığım için yani net karar verebilmek için çapaya sevkimi istedim gönderdiler. Dün gece yola çıktık şimdi döndük daha. Maalesef orda daha kötü bir tablo çıkardılar önüme.. kalpte de sıkıntı oluşmuş ayrıca böbrekler diyalize girmiş.. sadece sol elde altı parmak demişti benim doktorum bugün sağda da altı parmak görüldü.. zaten Yalçın hoca ne derse bizim için o geçerli biz onun üzerine söz söylemeyiz kendisi duayen dediler. Yine de incelediler.. daha da kötü bir rapor çıkarttılar önüme daha da ağırı.. oradaki genetik uzmanına yönlendirdiler kadın çok ağır bir rapor bu. Eğer olurda buraya gelmeden önce Doğum yaparsınız incelenmesi gereken bir vaka dedi.. çok nadir olurmuş kızlar 5000 de bir gibi.. ama benimki çok daha ağırmış. Cvs yapılacak ama sonucu beklenmeyecekmiş gerek yokmuş sonuç almaya hemen sonlandırılacak Bayram’dan sonra. Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Her şey gönlünüzce olur inşallah. Desteğiniz için hepinizine ayrı ayrı teşekkür ederim. Ara sıra yazarım burdan size kendinize iyi bakın hepinizden allah razı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?