2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tehlikeli isler yapma kiz birak kalsin esinle yap. Yada bir yardimci bul 2 3 haftada gelir 1gun yardima. Evde kimse yokken agir isler yapma

Haha sizi yok mu sayiyolar bosver yaa onlar kutlayinca evlilikte degisen bisey olmuyor

Evet bu ikinci... Oğlum 1.5 yaşında .. erkekte yüzün gözün açılıyor resmen

Canım bende yeni badem yağı kullanmaya başladım. Aktar tüy yapmaz onlar asılsız dedi. Bilemedim inşalah onun etkisi yoktur. İnşallah doğumdan sonra dökülür.

Cnm belki kişiden kişiye değişiyordur. Ben doktoruma sorduğumda tüy yapbileveğini söyledi. Bende de yaptı gibi. İnşallah dökülür cnm

Tehlikeye atma canim. Guzel gidiyorken basina is alma. Misafire de soyle gelmesin. Gelen de elinde temizlik beziyle gelsin
ay yok şu ara kimse demedi gelelim diye çok şükür. sadece pazar akşamı kayınvalidemi kaynımı alıyım iftara diyorum zaten sonra ramazan biticek inşallah

sanırım bugün ki işlerimi de yapınca tövbe ederim bidaha ağır iş yapmam ama daha eve bile gidemedim
Kuşum zaten cekmece daginik diye aglama gunlerini artik geride birakiyorsun o duzen bitttii bu kadar idealist olursan yipranirsin ve uzulursun en az 1 2 sene bebisin toparlanana kadar bazi cekmeceleri gormezden gelecen camları buzlu cam kabul educen cok dayanamadiginda temizlige birini alcan kose bucak girisicek :) hepsi ayni anda yetismez mi yetisir ama o zamanda sinirli ve yorgun anne olursun hic gerek yok.simdiden biraz biraz gormezden gelmeye basla kusum

Ay cok gereksiz...neyse sen az muhattap ol daha iyi...fazla samimiyetin suyu cikiyo...bizdede eltimle annecigim 1 sokak arayla oturuyo devamli micmiclar ama arkasini dondugu anda gelinim soyle beceriksiz boyle geveze....yerden yere vuruyo.biz 30dk mesafede oturuyoruz mumkunse gorusmuyoruz ve hayatimdan inanilmaz memnunum.en guzeli resmiyet.yildonumuznuz kutlu olsun hehe sagol hadi iyi gunler.mis.

Bende tek gelinim ve eltimde olmicak. Ne hatirlarlar nede kutlarlar. Gerek yok yani hatirlamalarini istemem sonra bizde onlarinkini kutlamak zorunda gibi kaliyoz. Dogum gunu de dahil hicbi gunu kutlamasinlar daha iyi. Resmiyetin gozunu seveyim.

Bende tek gelinim ve eltimde olmicak. Ne hatirlarlar nede kutlarlar. Gerek yok yani hatirlamalarini istemem sonra bizde onlarinkini kutlamak zorunda gibi kaliyoz. Dogum gunu de dahil hicbi gunu kutlamasinlar daha iyi. Resmiyetin gozunu seveyim.
Kesinlikle katiliyorum.luzumsuz samimiyet gereksiz sonuclar dogurabiliyor...

Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???

Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
Telefon hep elimde maalesef. İçimizden wifilar geçiyor tabii telefon kadar zararlı değil ama yapcak bi şey yok. Telefon olmasa stres var.

Allah yardımcınız olsun canım. Oldukça zor karar. Allah hayırlı zamanda sağlıklı sıhatli hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…