- 9 Nisan 2015
- 2.390
- 3.486
- 83
- 38
Ben hayatimi köse yastigi olarak geciriyorum kitap okuyorum ama bulantin varken kafan pek almiyo okudugunu o yuzden telefon hep elimde telefonda olmasa naparim butun gun...tv zaten yok evde.Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
biz evdeyiz malesef ben korkudan memlekete gidemiyirum yolda bisry olurmu acaba diye .
aa saat sınırlaması olduğunu bilmiyodum. zaten doktora danışmadan hareket etmicektim ama çok teşekkürler bilgi için canım. madem dktor izin verirse uçakla gideriz napalım, kocişim antalya diye tutturdu adam gitmek istiyo. zaten bende ömrü hayatımda balayım dahil 3.kez tatile gitmiştim. bebiş olmadan yine gideriz nasipse
Ne demek canım sen bi araştır yine de bana 3 saat yola bile gitme dedi burdaki bi doktor beni korkuttu ama o kadın biraz takıntılı. Doğa Rutkayın da doktoru gözümün önünde ol tatile çıkmak yok demiş mesela daha 6 aylıktı. Sen bir danış bakalım.
Aaay en büyük korkum patlıcan gibi burnum olmasıBenimde kizim 1.5 yasinda ama hamileligimin son haftalari suratimda tüp patlamis gibiydiburnum 3 4 katina cikmisti odemden patliycak gibiydim her an
Telefon hep elimde maalesef. İçimizden wifilar geçiyor tabii telefon kadar zararlı değil ama yapcak bi şey yok. Telefon olmasa stres var.
Ben hayatimi köse yastigi olarak geciriyorum kitap okuyorum ama bulantin varken kafan pek almiyo okudugunu o yuzden telefon hep elimde telefonda olmasa naparim butun gun...tv zaten yok evde.
Kızlar biz çarşamba kısmetse yola çıkacağız .yaklaşık 9 10 saat gideceğimiz yerin merkezi oradan da kayinvalidemlerin olduğu yere 1.1.5 saat. Doktora gideceğimizi söyledik gidebilirsin sadece çok yorulma dedi
Valla insallah buyumez burnun cunku benimki sonra eskisi kadar kuculmedi...şişligi indi dogumdan sonra ama eskisinden buyuk kesinlikle.acayip taktim zaten
Aaay en büyük korkum patlıcan gibi burnum olması
Komşu wifiları nolacak :)Bana telefonu odanda bile birakmicaksin dedi. Wifiden uzak kalicaksin dedi. Ama uygulayamiyorum yaa
Bende tv pek seyretmiyorum var ama acmiyorum. En buyuk imtihanim telefonla. Oyunda sildim. Ama yani olmuyo valla. Bazen obur odada kasitli birakiyorum unutuyorum bikac saat ama sonra saatlerce ugrasiyorum yine. Bu gidisimde cok kizacak kesin yine
Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
Ozel arabayla ise sikinti olmaz canim. Dinlene dinlene gidilir ama otobus maalesef insani mahvediyo
Benim ki zaten kemerli bi de büyürse yandık valla. Ama genel olarak büyüyo ya herkesinValla insallah buyumez burnun cunku benimki sonra eskisi kadar kuculmedi...şişligi indi dogumdan sonra ama eskisinden buyuk kesinlikle.acayip taktim zaten
Otobüsle gidicez canım malesef arabamız yok . Ama doktor da otobüs özel araba ayrımı yapmadı sormadı da . Allah'a emanet canım ya Allah'ın izniyle bsy olmaz
Aktif olduğumuzdan belli ki telefonları aktif kullanıyoruzisimden dolayı 7.5 saat PC basindayim ee eveve gidince de TV'ye bakıyorum ister istemez . O zaman ben umutsuz vakayim
Komşu wifiları nolacak :)
İnşallah sıkıntı olmaz canım doktor öyle diyorsa, kaç haftalıksın?Kızlar biz çarşamba kısmetse yola çıkacağız .yaklaşık 9 10 saat gideceğimiz yerin merkezi oradan da kayinvalidemlerin olduğu yere 1.1.5 saat. Doktora gideceğimizi söyledik gidebilirsin sadece çok yorulma dedi
Bel agrin yoksa ve bulantin yoksa bisey olmaz insallah. Ben 1saat 40 dklik hizli tren yolculugu bile mahvetti. Bana gore degilmis yolculuk simdi evimde oturuyorum
İnşallah sıkıntı olmaz canım doktor öyle diyorsa, kaç haftalıksın?
Ayyy ne guzel..deli gibi balık seven simdi adinı duyunca tiksiniyorum..Anneme bugün sipariş verdim bakalim zorlada olsa yemeliyimAnladım canım. Ceviz ve balık tüketiyorum ben. Hafta da 2 kez 1 dilim somon. Günlük de ceviz yiyorum.
Ayyyy bune vıcık vıcık..Selam kızlar, bu paylaştığım fotoda selma anne yazan kaynanam olur kendisi, eltimlerle evlilik yıldönümümüz gün olarak 1 gun arayla. Üsteki mesajı kaynanam bize yazdı, alttaki begümcüğümle başlayanıda eltime
Analtmaya gerek yok manzara karşınızda görüyorsunuzdaha ne diyim ben. Hele eltimin attığı cevap parti liderlerinin mitinglerde söylediği vaadler gibi ölcekler yalakalıktan. Samimiyetsiz samimiyetler...
Tv yi aksamdan aksama koltukta uzanırken..Ama telefonu heran çünkü isim geregi hep elimde mailleri kontrol etmeliyim ve konusmalarim var e bide 2 tel olunca hic elimden duşmuyo maalesefKizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
Canim yanina kesinlikle bel yastigi al ve terlik giy yolda ayakkabı giyme genis seyler giy bide seni serin tutsun. Ben 12 haftalikken 16 saatlik yola kendi arabamizla gittim ve bel yastigi cok buyuk kurtarici oldu. Ayakkabi giymistim ayaklarim mahvoldu bide ben kot pantolon falan giymiştim oda beni mahvetti. Bide senin otobusmus daha cok zorlar istediginde durma sansin yok çünkü. Hii bu arada bide yanina tuzlu kraker al gebeyken atistirmalik icin bire bir oluyo yolda. Bunlarin dışında bi sey olmaz zaten Allahin izniyle. Sen kendini rahat ettir yeterOtobüsle gidicez canım malesef arabamız yok . Ama doktor da otobüs özel araba ayrımı yapmadı sormadı da . Allah'a emanet canım ya Allah'ın izniyle bsy olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?