2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???
Ben hayatimi köse yastigi olarak geciriyorum kitap okuyorum ama bulantin varken kafan pek almiyo okudugunu o yuzden telefon hep elimde telefonda olmasa naparim butun gun...tv zaten yok evde.

biz evdeyiz malesef ben korkudan memlekete gidemiyirum yolda bisry olurmu acaba diye .

Kızlar biz çarşamba kısmetse yola çıkacağız .yaklaşık 9 10 saat gideceğimiz yerin merkezi oradan da kayinvalidemlerin olduğu yere 1.1.5 saat. Doktora gideceğimizi söyledik gidebilirsin sadece çok yorulma dedi

Telefon hep elimde maalesef. İçimizden wifilar geçiyor tabii telefon kadar zararlı değil ama yapcak bi şey yok. Telefon olmasa stres var.

Bana telefonu odanda bile birakmicaksin dedi. Wifiden uzak kalicaksin dedi. Ama uygulayamiyorum yaa
Ben hayatimi köse yastigi olarak geciriyorum kitap okuyorum ama bulantin varken kafan pek almiyo okudugunu o yuzden telefon hep elimde telefonda olmasa naparim butun gun...tv zaten yok evde.

Bende tv pek seyretmiyorum var ama acmiyorum. En buyuk imtihanim telefonla. Oyunda sildim. Ama yani olmuyo valla. Bazen obur odada kasitli birakiyorum unutuyorum bikac saat ama sonra saatlerce ugrasiyorum yine. Bu gidisimde cok kizacak kesin yine

Ozel arabayla ise sikinti olmaz canim. Dinlene dinlene gidilir ama otobus maalesef insani mahvediyo

Komşu wifiları nolacak :)

Kizlar bisey sorucam. Simdi doktorlar telefondan tv den bilgisayardan uzak kalin diyorlar. Neler yapiyosunuz bu konuda??? Dikkat ediyor musunuz???

Aktif olduğumuzdan belli ki telefonları aktif kullanıyoruz isimden dolayı 7.5 saat PC basindayim ee eveve gidince de TV'ye bakıyorum ister istemez . O zaman ben umutsuz vakayim

Ozel arabayla ise sikinti olmaz canim. Dinlene dinlene gidilir ama otobus maalesef insani mahvediyo

Otobüsle gidicez canım malesef arabamız yok . Ama doktor da otobüs özel araba ayrımı yapmadı sormadı da . Allah'a emanet canım ya Allah'ın izniyle bsy olmaz

Otobüsle gidicez canım malesef arabamız yok . Ama doktor da otobüs özel araba ayrımı yapmadı sormadı da . Allah'a emanet canım ya Allah'ın izniyle bsy olmaz

Bel agrin yoksa ve bulantin yoksa bisey olmaz insallah. Ben 1saat 40 dklik hizli tren yolculugu bile mahvetti. Bana gore degilmis yolculuk simdi evimde oturuyorum

İnşallah sıkıntı olmaz canım doktor öyle diyorsa, kaç haftalıksın?

Selam güzel anneler..Ben bayram tatilimi erken getirdim sayilır..Memleketime Esese gidiyorum hemde oradaki restoranlarımı denetleyeceğim hemde anacığımı göreceğim..Bende son durumlar şöyle evet defiginiz gibi benimde sinek isırıklarim var galiba hormonlardan bizi bi degisik yiyorlar kan oturmuş gibi..Belim dehşet ağrıyor ve artik elim ayaklarım şisiyor..Suan trendeyim ve zor oturuyorum yani hamileliğılin zorluklarını çekmeye başladım..Düşünün saatim bile koluma olmadı..Neyse geliyor ödemler azaltmak lazım tuzu...
Ha birde bayram sonrası tatil planlamıştik fethiyeye ama vsz gectik 9 saat mahfolurum ben..İstanbula yakın yerlere gideriz artık..şöyle en fazla 5-6 saatlikte olabilir..Şile agva bilinen yerler sizin tavsiyeniz varmi?

Ayyyy bune vıcık vıcık..sana niye oyle mesafeli..Aman oyle olsun zaten..Gerek yok gereksiz samimiyetlere

Tv yi aksamdan aksama koltukta uzanırken..Ama telefonu heran çünkü isim geregi hep elimde mailleri kontrol etmeliyim ve konusmalarim var e bide 2 tel olunca hic elimden duşmuyo maalesef

Canim yanina kesinlikle bel yastigi al ve terlik giy yolda ayakkabı giyme genis seyler giy bide seni serin tutsun. Ben 12 haftalikken 16 saatlik yola kendi arabamizla gittim ve bel yastigi cok buyuk kurtarici oldu. Ayakkabi giymistim ayaklarim mahvoldu bide ben kot pantolon falan giymiştim oda beni mahvetti. Bide senin otobusmus daha cok zorlar istediginde durma sansin yok çünkü. Hii bu arada bide yanina tuzlu kraker al gebeyken atistirmalik icin bire bir oluyo yolda. Bunlarin dışında bi sey olmaz zaten Allahin izniyle. Sen kendini rahat ettir yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…