Canim yanina kesinlikle bel yastigi al ve terlik giy yolda ayakkabı giyme genis seyler giy bide seni serin tutsun. Ben 12 haftalikken 16 saatlik yola kendi arabamizla gittim ve bel yastigi cok buyuk kurtarici oldu. Ayakkabi giymistim ayaklarim mahvoldu bide ben kot pantolon falan giymiştim oda beni mahvetti. Bide senin otobusmus daha cok zorlar istediginde durma sansin yok çünkü. Hii bu arada bide yanina tuzlu kraker al gebeyken atistirmalik icin bire bir oluyo yolda. Bunlarin dışında bi sey olmaz zaten Allahin izniyle. Sen kendini rahat ettir yeter
Rica ederim simdiden hayirli rahat bol eglenceli yolculuklar tatillerÖnerilerin icin tesekkur ederim canımterliği düşünmemiştim bak otobüs durdukça inerim artik
Aa aynı sayılırız maşallah 30 sonrası daha riskli galiba İnternetten okumuştum doğum olma ihtimali yaklaştıkça yola gitme diyorlar. İlk başlarda da düşük riski olduğu için diyorlar. Sen yine de dikkat et arada bir durun yürü, dinlen ayakların hareket etsin şişmesin geçen bir arkadaşım 2 saat yolda şişmiş 25 haftalık o da.Bakalim insaAllah sorunsuz geçer canım
Bugün 19a girdim canım
Ya eger sessiz sakin köy ortami seviyorsaniz kesinlikle erdek narliyi tavsiye ederim.tabi otel yok pansiyon.internettede yok 2 3 ablanin nunarasini verebilirim.tamamen denize sıfır deniz tertemiz az insan mis gibi her sey organik herkesin bahcesi var ne lazimsa ordan toplayip aliyosun...ozellikle cocuk dogduktan sonra favorim oldu.kesinlikle tavsiye ederim.buda kaldigim pansiyonun fotosuSelam güzel anneler..Ben bayram tatilimi erken getirdim sayilır..Memleketime Esese gidiyorum hemde oradaki restoranlarımı denetleyeceğim hemde anacığımı göreceğim..Bende son durumlar şöyle evet defiginiz gibi benimde sinek isırıklarim var galiba hormonlardan bizi bi degisik yiyorlar kan oturmuş gibi..Belim dehşet ağrıyor ve artik elim ayaklarım şisiyor..Suan trendeyim ve zor oturuyorum yani hamileliğılin zorluklarını çekmeye başladım..Düşünün saatim bile koluma olmadı..Neyse geliyor ödemler azaltmak lazım tuzu...
Ha birde bayram sonrası tatil planlamıştik fethiyeye ama vsz gectik 9 saat mahfolurum ben..İstanbula yakın yerlere gideriz artık..şöyle en fazla 5-6 saatlikte olabilir..Şile agva bilinen yerler sizin tavsiyeniz varmi?
Rica ederim simdiden hayirli rahat bol eglenceli yolculuklar tatiller
Aa aynı sayılırız maşallah 30 sonrası daha riskli galiba İnternetten okumuştum doğum olma ihtimali yaklaştıkça yola gitme diyorlar. İlk başlarda da düşük riski olduğu için diyorlar. Sen yine de dikkat et arada bir durun yürü, dinlen ayakların hareket etsin şişmesin geçen bir arkadaşım 2 saat yolda şişmiş 25 haftalık o da.
Ne guzel sevindim guzel hürlerinize dış icin benimde ağrıyordu gecti disim bende doktordan kağıt isticem bakalimDr dan geldim kızlar .. çok şükür bebiş iyi sağlığı iyi bi kaç gün önden gidiyormuşMidem için ilaç verdi .. kan ilacı ve balık yağı başlattı .. diş için yapmanı istemiyorum dedi cinsiyeti de öğrendik prensimiz oluyormuş .. dr çok güzel bi bebeğe benziyor dedi :) ayrıntılı ultrason için 20. Haftaya çağırdı .. 17+3 günlüğüz..
Selam güzel anneler..Ben bayram tatilimi erken getirdim sayilır..Memleketime Esese gidiyorum hemde oradaki restoranlarımı denetleyeceğim hemde anacığımı göreceğim..Bende son durumlar şöyle evet defiginiz gibi benimde sinek isırıklarim var galiba hormonlardan bizi bi degisik yiyorlar kan oturmuş gibi..Belim dehşet ağrıyor ve artik elim ayaklarım şisiyor..Suan trendeyim ve zor oturuyorum yani hamileliğılin zorluklarını çekmeye başladım..Düşünün saatim bile koluma olmadı..Neyse geliyor ödemler azaltmak lazım tuzu...
Ha birde bayram sonrası tatil planlamıştik fethiyeye ama vsz gectik 9 saat mahfolurum ben..İstanbula yakın yerlere gideriz artık..şöyle en fazla 5-6 saatlikte olabilir..Şile agva bilinen yerler sizin tavsiyeniz varmi?
Kanal tedavisi için uygun bulmuyorum ama dolgu olabilir dedi anlmadım bendeNe guzel sevindim guzel hürlerinize dış icin benimde ağrıyordu gecti disim bende doktordan kağıt isticem bakalim
Dr dan geldim kızlar .. çok şükür bebiş iyi sağlığı iyi bi kaç gün önden gidiyormuşMidem için ilaç verdi .. kan ilacı ve balık yağı başlattı .. diş için yapmanı istemiyorum dedi cinsiyeti de öğrendik prensimiz oluyormuş .. dr çok güzel bi bebeğe benziyor dedi :) ayrıntılı ultrason için 20. Haftaya çağırdı .. 17+3 günlüğüz..
Ne biliyim valla bende anlamadim bu dış isindenKanal tedavisi için uygun bulmuyorum ama dolgu olabilir dedi anlmadım bende
Kızlar Defne ismi nasıl?aklıma düştü kizçeme bu işimi koysam nasıl olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?