2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba bayanlar okulu kapattık çok şükür seminer zamanı benim bulantılar halen geçmedi neden bilmiyorum ama bu hamilelik çok zor geçiyor kızım da böyle değildim yerimde duramazdım hep gezerdim şimdi odadan mutfağa geçecek enerji bulamıyorum kendimde neyse çok şükür yarıladık sayılır tez bitsin istiyorum bu sefer çok zor geliyor

Y Ysmnzgr canım tekrardan çok geçmiş olsun. Rabbimin takdiri böyleymiş. Allah yardımcınız olsun inşallah. Bebek önemli tabi ki ama sen çok daha önemlisin, bir tane daha bebek var sana ihtiyacı olan. Allah yardımcınız olsun inşallah.

Önerilerin icin tesekkur ederim canım terliği düşünmemiştim bak otobüs durdukça inerim artik

Bakalim insaAllah sorunsuz geçer canım

Bugün 19a girdim canım
Aa aynı sayılırız maşallah 30 sonrası daha riskli galiba İnternetten okumuştum doğum olma ihtimali yaklaştıkça yola gitme diyorlar. İlk başlarda da düşük riski olduğu için diyorlar. Sen yine de dikkat et arada bir durun yürü, dinlen ayakların hareket etsin şişmesin geçen bir arkadaşım 2 saat yolda şişmiş 25 haftalık o da.

Ya eger sessiz sakin köy ortami seviyorsaniz kesinlikle erdek narliyi tavsiye ederim.tabi otel yok pansiyon.internettede yok 2 3 ablanin nunarasini verebilirim.tamamen denize sıfır deniz tertemiz az insan mis gibi her sey organik herkesin bahcesi var ne lazimsa ordan toplayip aliyosun...ozellikle cocuk dogduktan sonra favorim oldu.kesinlikle tavsiye ederim.buda kaldigim pansiyonun fotosu

Dr dan geldim kızlar .. çok şükür bebiş iyi sağlığı iyi bi kaç gün önden gidiyormuş Midem için ilaç verdi .. kan ilacı ve balık yağı başlattı .. diş için yapmanı istemiyorum dedi cinsiyeti de öğrendik prensimiz oluyormuş .. dr çok güzel bi bebeğe benziyor dedi :) ayrıntılı ultrason için 20. Haftaya çağırdı .. 17+3 günlüğüz..

Selam kızlar kasik batmaları bu aralar oluyor insallah cok yakında hissederiz pazartesi randevumuz bakalim ufaklığı gorucez insallah bende kendime bugun kitaplar aldim 4 gözle gelmesini bekliyorum

Rica ederim simdiden hayirli rahat bol eglenceli yolculuklar tatiller

Teşekkür ederim canım :)

Canım ben haftanın 6 günü isimden dolayı 7.5 saat oturuyorum o yüzden oturma organım alışık bu duruma buna bağlı şişmelerim de erken başladı tabi

Ne guzel sevindim guzel hürlerinize dış icin benimde ağrıyordu gecti disim bende doktordan kağıt isticem bakalim

Afyona flnda gidebilirsiniz canim guzel oteller var. Illa deniz olsun diyosan istanbul tarafi hizli trenle mantikli olur.

Aaa gozun aydin canim. Bende carsambaya randevu aldim. Insallah bende guzel haberler alirm

Kızlar Defne ismi nasıl?aklıma düştü kizçeme bu işimi koysam nasıl olur?

Guzel isim canim. Bende Defne ve Melisa ismini cok severim. Ve Melisalarin sakinlestirici etkisi oldugunu cogu bebegin sakin oldugunu duymustum. Tabi asli var mi tartisilir

arkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
ilk 3-4 ay hastane dışında bir yere gider miyiz, gidersek de bu parkta bahçede gezmek olmaz kış günü.
arabaya konan anakucağı alsak yazın baston puset alsak nasıl olur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…