2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Ben de öyle düşünüyorum ama bir yandan da lazım olursa 1 gün içerisinde alınacak bişey değil. O yüzden doğumdan önce almayı planlıyoruz.
Ama çok kapsamlı bir araba almayı da düşünmüyorum. Henüz karar da vermedim tabi. Tam bir ikizler burcuyum

pinkstrap pinkocuğum canım gözün aydın sağlıkla hayırla gelsin oğlun inş rabbim hep yüzünü güldürsün
Canım benim Allah razı olsun, cümlemizin inşallah
Bastonlar tam olarak hoşuma gitmese de, bende bu tarz birşey yapmayı düşünüyorum. 3 ay zaten sağlık ocağı dışında çıkmayız herhalde, bahar ayı da kanguruyla geçer sonrası için hafif kullanışlı birşey daha mantıklı. Bebek koltuğunu da 360 derece dönebilenden düşündüm, Güneş olduğu zaman, iç kısma çevirilebilir vs.

Benimde sivilce ve baş ağrısı var ama 13.haftada kıza benziyor demişti daha kesin değil de bakalim

ben karar verdim aslında
para olduktan sonra 1 günde de alınır ama işte o kadar para vermeli miyim?
mamas&papas armadillo flip xt2 modelini almayı düşündük. eğer bebek doğduktan sonra baktık arabasız olmuyor o zaman mı alsak diyor eşim

selam canım ağvaya arkadaşım gitmişti çok beğenmişti istersen detay öğrenebilirim.

kasım aralık ocak şubat ta anca hastaneye markete falan gideriz diye düşünüyorum ben de. kış günü ankarada zaten nereye çıkabilirim ki... çıkarken o arabaya takılan anakucağında eşim taşısa ?
baharda da 4 aydan sonra kanguruyla gezebiliyormuş. o zaman rahat olur
ağırlaşınca ve kendi başına oturmaya başlayınca da uygun fiyatlı bi baston puset olmaz mı ki?

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için hepinizi etiketleyemiyorum kusura bakmayın yanlış anlamayın. Bir de bebek arabasından bahsetmişsiniz. Ben mamas Papasın arabasını almıştım hem çok hafif hem önlü arkalı kullanılıyor ilk zamanlar bebeği görmek istiyorsunuz. Ben ilk doğduğu andan itibaren kullanmıştım hala kullanıyorum. Ve baston almaya gerek kalmıyor onu alınca zaten hafif.

Y Ysmnzgr durumun okudum, sana güç kuvvet ve sabır diliyorum. umarım bu zor günlerin hemen geçer....

araba için ben de onu beğendim de maşallah parası bi şahin parası kadar

Yani düşününce bunu uygulamak daha mantıklı geliyor, her bebek uzun süre bebek arabasını kullanmıyor diyorlar bir de, alıp boş boş kenarda beklemesi de var. Ama mesela bebek arabası tarzı birşey olacaksa da, tek elle yerleştirip katlayabileceğimiz birşey olması gerekiyor, eşler her zaman yanımızda olmayacak.

Son düzenleme:
Hangi modeli canım?

Bende ayni seyi dusundum. Yani asi disinda bebegi disari cikaracagimi dusunmuyorum. Kisin hastalik cok. Bahara dogru disari cikaririm. Anakucagiyla bi muddet idare edebilirim diye dusundum ama bilmiyorum.

Araba çok güzelmiş ama baya da pahalıymış maşallah
Benim kardeşim almak istedi arabayı. O yüzden bir an önce karar versem iyi olacak aslında. Benim Doğumdan 1 ay önce düğünü olacak, o zamana kadar alıp ödesem iyi olacak dedi. Ramazan bitsin de mağaza gezip bakalım diyoruz. Çok kapsamlı bişey istemiyorum zaten ama ağırlığına, kullanışına falan kendim bakmam lazım.
Bebek arabası özellikle ilk aylarda yemeğe gittiğimizde ya da avm ye hava almaya çıktığımızda falan iyi olur. Bir de sling alacam ek olarak. Bakalım hayallerim gerçek mi olacak yoksa hayaller hayatlar mı olacak

almayi dusunuyorum acikcasi 3 4 ay sikilirim evde ben :) en azindan aksamlari bi esimle beraber falan avmye gderiz falan orda en azindan rahat rahat gezilir diye dusunuyirum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…