arkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
ilk 3-4 ay hastane dışında bir yere gider miyiz, gidersek de bu parkta bahçede gezmek olmaz kış günü.
arabaya konan anakucağı alsak yazın baston puset alsak nasıl olur sizce?
İnşallah gitmeden evvel bol bol dua etAaa gozun aydin canim. Bende carsambaya randevu aldim. Insallah bende guzel haberler alirm
Canım benim Allah razı olsun, cümlemizin inşallahpinkstrap pinkocuğum canım gözün aydın sağlıkla hayırla gelsin oğlun inş rabbim hep yüzünü güldürsün
Bastonlar tam olarak hoşuma gitmese de, bende bu tarz birşey yapmayı düşünüyorum. 3 ay zaten sağlık ocağı dışında çıkmayız herhalde, bahar ayı da kanguruyla geçer sonrası için hafif kullanışlı birşey daha mantıklı. Bebek koltuğunu da 360 derece dönebilenden düşündüm, Güneş olduğu zaman, iç kısma çevirilebilir vs.arkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
ilk 3-4 ay hastane dışında bir yere gider miyiz, gidersek de bu parkta bahçede gezmek olmaz kış günü.
Sayfa tavsiyesi :) montessoriyle ilgilenenler icinEki Görüntüle 2155588
Benimde sivilce ve baş ağrısı var ama 13.haftada kıza benziyor demişti daha kesin değil de bakalimSivilcelenme erkek belirtisiymiş. İlk doktorum söylemişti. İlk oğlumda da çok sivilcelenmiştim. Şimdide öyle. Dr büyük bir ihtimalle erkek demişti. Bir de ben çok baş ağrısı çekiyorum bir yerdenokudum o da erkek belirtisiymiş.
ben karar verdim aslındaBen de öyle düşünüyorum ama bir yandan da lazım olursa 1 gün içerisinde alınacak bişey değil. O yüzden doğumdan önce almayı planlıyoruz.
Ama çok kapsamlı bir araba almayı da düşünmüyorum. Henüz karar da vermedim tabi. Tam bir ikizler burcuyum
Selam güzel anneler..Ben bayram tatilimi erken getirdim sayilır..Memleketime Esese gidiyorum hemde oradaki restoranlarımı denetleyeceğim hemde anacığımı göreceğim..Bende son durumlar şöyle evet defiginiz gibi benimde sinek isırıklarim var galiba hormonlardan bizi bi degisik yiyorlar kan oturmuş gibi..Belim dehşet ağrıyor ve artik elim ayaklarım şisiyor..Suan trendeyim ve zor oturuyorum yani hamileliğılin zorluklarını çekmeye başladım..Düşünün saatim bile koluma olmadı..Neyse geliyor ödemler azaltmak lazım tuzu...
Ha birde bayram sonrası tatil planlamıştik fethiyeye ama vsz gectik 9 saat mahfolurum ben..İstanbula yakın yerlere gideriz artık..şöyle en fazla 5-6 saatlikte olabilir..Şile agva bilinen yerler sizin tavsiyeniz varmi?
Canım benim Allah razı olsun, cümlemizin inşallah
Bastonlar tam olarak hoşuma gitmese de, bende bu tarz birşey yapmayı düşünüyorum. 3 ay zaten sağlık ocağı dışında çıkmayız herhalde, bahar ayı da kanguruyla geçer sonrası için hafif kullanışlı birşey daha mantıklı. Bebek koltuğunu da 360 derece dönebilenden düşündüm, Güneş olduğu zaman, iç kısma çevirilebilir vs.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için hepinizi etiketleyemiyorum kusura bakmayın yanlış anlamayın. Bir de bebek arabasından bahsetmişsiniz. Ben mamas Papasın arabasını almıştım hem çok hafif hem önlü arkalı kullanılıyor ilk zamanlar bebeği görmek istiyorsunuz. Ben ilk doğduğu andan itibaren kullanmıştım hala kullanıyorum. Ve baston almaya gerek kalmıyor onu alınca zaten hafif.
Yani düşününce bunu uygulamak daha mantıklı geliyor, her bebek uzun süre bebek arabasını kullanmıyor diyorlar bir de, alıp boş boş kenarda beklemesi de var. Ama mesela bebek arabası tarzı birşey olacaksa da, tek elle yerleştirip katlayabileceğimiz birşey olması gerekiyor, eşler her zaman yanımızda olmayacak.kasım aralık ocak şubat ta anca hastaneye markete falan gideriz diye düşünüyorum ben de. kış günü ankarada zaten nereye çıkabilirim ki... çıkarken o arabaya takılan anakucağında eşim taşısa ?
baharda da 4 aydan sonra kanguruyla gezebiliyormuş. o zaman rahat olur
ağırlaşınca ve kendi başına oturmaya başlayınca da uygun fiyatlı bi baston puset olmaz mı ki?
Hangi modeli canım?Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim desteğiniz için hepinizi etiketleyemiyorum kusura bakmayın yanlış anlamayın. Bir de bebek arabasından bahsetmişsiniz. Ben mamas Papasın arabasını almıştım hem çok hafif hem önlü arkalı kullanılıyor ilk zamanlar bebeği görmek istiyorsunuz. Ben ilk doğduğu andan itibaren kullanmıştım hala kullanıyorum. Ve baston almaya gerek kalmıyor onu alınca zaten hafif.
pinkstrap tahminin tuttu .. Nub konusundaki tahminlerde tutmadıHayırlısı olsun
Evet dr da söylerken üzüldü kız olsaydı dediTeyzesini üzmez kuzu ya Senin için kız olsun isterdim ama ne yapalım nasip
arkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
ben karar verdim aslında
para olduktan sonra 1 günde de alınırama işte o kadar para vermeli miyim?
mamas&papas armadillo flip xt2 modelini almayı düşündük. eğer bebek doğduktan sonra baktık arabasız olmuyor o zaman mı alsak diyor eşim
almayi dusunuyorum acikcasi 3 4 ay sikilirim evde ben :) en azindan aksamlari bi esimle beraber falan avmye gderiz falan orda en azindan rahat rahat gezilir diye dusunuyirumarkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?