aslinda cok gerekli olmuyo ama soyle bi durum oluyo bebek alti yedi aydan sonra hic alisik olmadigi icin arabaya binmek istemeyebiliyor yegenimde oyle olmustu o yuzden ben mumkun oldugunca erken gerekirse evin icinde alistirmayi istiyorumarkadaşlar bebek arabası doğumdan itibaren çok mu lazım?
ilk 3-4 ay hastane dışında bir yere gider miyiz, gidersek de bu parkta bahçede gezmek olmaz kış günü.
arabaya konan anakucağı alsak yazın baston puset alsak nasıl olur sizce?
Solenta pregna güneş kremi kullanıyorum ben, doktorum verdi. Hamilelere özel üretilmiş bir güneş kremi. Beyaz tenli ve lekeye eğimli bir cildim olduğu için sürmeden evden çıkmıyorum. Biraz beyaz renk bırakabiliyormuş ama benim ten rengime uyduğu için sorun yaşamadım, sanırım daha koyu tenlerde kireç sürülmüş gibi bir izlenim bırakabiliyormuş, konusu geçmişti burada...Kasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum varben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremi kontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim
Ben ten rengim fazla beyaz birazda göz alti morlugum olusmaya basladi simdi bide aslında sizinde ten renginiz beyazsa bi sorun olmaz sanirimSolenta pregna güneş kremi kullanıyorum ben, doktorum verdi. Hamilelere özel üretilmiş bir güneş kremi. Beyaz tenli ve lekeye eğimli bir cildim olduğu için sürmeden evden çıkmıyorum. Biraz beyaz renk bırakabiliyormuş ama benim ten rengime uyduğu için sorun yaşamadım, sanırım daha koyu tenlerde kireç sürülmüş gibi bir izlenim bırakabiliyormuş, konusu geçmişti burada...
Ten renginiz acik mi acaba cunku ben biraz fazla beyazim hani bazi kremler daha da beyaz parlak gosteriyo ciltleri sizde öyle bisey oldu mu acabaHer zaman kullandığım güneş kremini kullanıyorum ben laroş posay
Kasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum varben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremi kontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim
Kireç sürülmüş gibi denince ben de demiştim benim devamlı yüzüm kireç gibi sanırım, hiç anlaşılmadı diyeBen ten rengim fazla beyaz birazda göz alti morlugum olusmaya basladi simdi bide aslında sizinde ten renginiz beyazsa bi sorun olmaz sanirim
Haklısın aslında, evlenmeden önce böyle aşırı değildim eşimden dolayı böyle oldum :/Kuşum zaten cekmece daginik diye aglama gunlerini artik geride birakiyorsun o duzen bitttiibu kadar idealist olursan yipranirsin ve uzulursun en az 1 2 sene bebisin toparlanana kadar bazi cekmeceleri gormezden gelecen camları buzlu cam kabul educen cok dayanamadiginda temizlige birini alcan kose bucak girisicek :) hepsi ayni anda yetismez mi yetisir ama o zamanda sinirli ve yorgun anne olursun hic gerek yok.simdiden biraz biraz gormezden gelmeye basla kusum
Valla kuzum işim gereği hafta içi ve cumartesi telfonla sürekli iletişim halindeyim+ pc başındayım wc ve yemek molası hariç. Wifi ağlarını söylemiyorum bile:) evde de eşimin elinden gelse tuvalete tv koyduracak, e wifi var evde telefon elimizden düşmüyo. Allah affetsin beni diyorum...Bana telefonu odanda bile birakmicaksin dedi. Wifiden uzak kalicaksin dedi. Ama uygulayamiyorum yaa
Bende tv pek seyretmiyorum var ama acmiyorum. En buyuk imtihanim telefonla. Oyunda sildim. Ama yani olmuyo valla. Bazen obur odada kasitli birakiyorum unutuyorum bikac saat ama sonra saatlerce ugrasiyorum yine. Bu gidisimde cok kizacak kesin yine
aslinda cok gerekli olmuyo ama soyle bi durum oluyo bebek alti yedi aydan sonra hic alisik olmadigi icin arabaya binmek istemeyebiliyor yegenimde oyle olmustu o yuzden ben mumkun oldugunca erken gerekirse evin icinde alistirmayi istiyorum
aslinda cok gerekli olmuyo ama soyle bi durum oluyo bebek alti yedi aydan sonra hic alisik olmadigi icin arabaya binmek istemeyebiliyor yegenimde oyle olmustu o yuzden ben mumkun oldugunca erken gerekirse evin icinde alistirmayi istiyorum
Iyi okumalqr insallah isine yararEki Görüntüle 2155619
Çok sevdiğim rahmetli hocamın kitabı Montessori Yöntemiyle Çocuk Eğitimi. Daha önce okumuştum şimdi tekrar okuyacağım.
Benim kitaplarımda geldi.
Demir bende kullaniyorum benim vitaminim sari renkli. Baskada kullandigm ilac yok. Hamilelikte olur diyo herkeste anlamadim bende. Randevu zamanimda gidicm cildiyeyede icim rahatlasin. Hem zaten agzimda surekli yara cikmasi cok canimi yakiyo o daha beterValla ben anlamadım olmayan sınekler benı yıyo ben kullandıgım vıtamın ılacının agır geldıgını dusunuyorum balık yağlı vitamınlı kahve yuvarlak bi ilaç. Onu al demir al guatr yükselmemesi için var onu al bence ağır geldi
Hangi modeli canım?
Hangi modeli canım?
Buğday tenliyim ben hani 6-7 yıldır kullanıyorum bunu .. hassas ciltler için sanırımT
Ten renginiz acik mi acaba cunku ben biraz fazla beyazim hani bazi kremler daha da beyaz parlak gosteriyo ciltleri sizde öyle bisey oldu mu acaba
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?