2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
aslinda cok gerekli olmuyo ama soyle bi durum oluyo bebek alti yedi aydan sonra hic alisik olmadigi icin arabaya binmek istemeyebiliyor yegenimde oyle olmustu o yuzden ben mumkun oldugunca erken gerekirse evin icinde alistirmayi istiyorum

Kasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum var ben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremikontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim

Solenta pregna güneş kremi kullanıyorum ben, doktorum verdi. Hamilelere özel üretilmiş bir güneş kremi. Beyaz tenli ve lekeye eğimli bir cildim olduğu için sürmeden evden çıkmıyorum. Biraz beyaz renk bırakabiliyormuş ama benim ten rengime uyduğu için sorun yaşamadım, sanırım daha koyu tenlerde kireç sürülmüş gibi bir izlenim bırakabiliyormuş, konusu geçmişti burada...

Ben ten rengim fazla beyaz birazda göz alti morlugum olusmaya basladi simdi bide aslında sizinde ten renginiz beyazsa bi sorun olmaz sanirim

Bende farmasi kullaniyorum cc kremi flan da cok guzel. Hamilelere zarari yok diye biliyorum. Bir cok urun olarak farmasi kullaniyorum. Ama avene fln da kullanilabiliyo sanirim hamilelikte butce memnuniyete gore degisiyor tercihler

Ben ten rengim fazla beyaz birazda göz alti morlugum olusmaya basladi simdi bide aslında sizinde ten renginiz beyazsa bi sorun olmaz sanirim
Kireç sürülmüş gibi denince ben de demiştim benim devamlı yüzüm kireç gibi sanırım, hiç anlaşılmadı diye beyaz tenliyseniz siz de sorun yaşamazsınız diyr düşünüyorum. Gerçi gebelikte kullanıma özel olduğu için ten rengime uymasa da kullanırdım herhalde. Gül hastalığım var arada çıkıyor, güneşten etkilenip yüzümde gözümde gül çıkacağına beyaz beyaz dolaşırım daha iyi

Haklısın aslında, evlenmeden önce böyle aşırı değildim eşimden dolayı böyle oldum :/
Valla kuzum işim gereği hafta içi ve cumartesi telfonla sürekli iletişim halindeyim+ pc başındayım wc ve yemek molası hariç. Wifi ağlarını söylemiyorum bile:) evde de eşimin elinden gelse tuvalete tv koyduracak, e wifi var evde telefon elimizden düşmüyo. Allah affetsin beni diyorum...

Kızlar dediğim gibi bu günki temizliği hallettim çok şükür. Çok derine girmesemde mis gibi temizledim 3 mak. Çamaşır yıkadım katladım. Şimdi eşim beni yemeğe götürüyo :) biraz sahil havası alıcaz. İftardan sonraya inşallah ayak diplerimdeki ağrılar geçer...

aslinda cok gerekli olmuyo ama soyle bi durum oluyo bebek alti yedi aydan sonra hic alisik olmadigi icin arabaya binmek istemeyebiliyor yegenimde oyle olmustu o yuzden ben mumkun oldugunca erken gerekirse evin icinde alistirmayi istiyorum

Ay benim ev 1+1
Hiçbir şeye yer de yok :)
Araba alsam nereye koycam onu da bilmiyorum

Zaten sadece beşik - yatak alcam
Dolap çekmece falan almıyorum

Gelecek yaza taşınıcaz o zamana kadar idare etmem lazım az eşya ile

Hmmmm ay bilemedim ya
O saatten sonra nasıl taşıdılar

Demir bende kullaniyorum benim vitaminim sari renkli. Baskada kullandigm ilac yok. Hamilelikte olur diyo herkeste anlamadim bende. Randevu zamanimda gidicm cildiyeyede icim rahatlasin. Hem zaten agzimda surekli yara cikmasi cok canimi yakiyo o daha beter

Aslında bebek arabası olayı yaşam şeklinizle ilgili ben evde pek duramıyorum çocuğu da alıp avam ye yemeğe filan çok gidiyoruz. O yüzden çok kullandım ilk günden itibaren. Anakucağı hiç almadık kullanma ihtiyacı da duymadım çocuğun kilosu var bir sen anakucağı zaten ağır arabadan inince aldım bebişi kucağıma öyle götürdüm hastaneye. Bir de araba koltuğu aldım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…