Ama benimki 8 kilo bu 9 kilo model olarak bunlara benziyor ama birebir değil sanırım. Tam olarak aynı modeli göremedim.Teşekkür ederim canım
Mima moon'un mama sandalyesini beğeniyorum, eğer görüntüsü de internet resimleri gibi kibarsa onu almak istiyorum, o zaman ana kucağına ihtiyacım olmayacak. Oto koltuğunu zaten 360 derece dönebilen istiyorum, o da ayrı alınacak. Tavsiye ettiğin arabanın videosunu izledim bayağı pratik, yerinde de bir görmek lazım tabi almak istediğimiz herşeyi.Aslında bebek arabası olayı yaşam şeklinizle ilgili ben evde pek duramıyorum çocuğu da alıp avam ye yemeğe filan çok gidiyoruz. O yüzden çok kullandım ilk günden itibaren. Anakucağı hiç almadık kullanma ihtiyacı da duymadım çocuğun kilosu var bir sen anakucağı zaten ağır arabadan inince aldım bebişi kucağıma öyle götürdüm hastaneye. Bir de araba koltuğu aldım o kadar.
canim bnde hic makyajsiz yapamiyorum ozel bi yere giderkn illa yapiyorum ama normalde sebamedin gunes kremini surup ustune bb krem kullaniyorum bna cok iyi gldi oyleeeKasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum varben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremi kontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim
Ya benim karnımın alt kısmında bişicikler oynuyo şuan
İlk bebek ya ondan hissetmiyorsun, 20-22. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin.Ben niye hala hissedemiyorum18 e giriyoruz tık yok.. Sadece gaz şişkinlik. Gaz haraketlerimiz var sadece
İlk bebek ya ondan hissetmiyorsun, 20-22. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin.
Canım ben mama koltuğunu da mamas papas aldım o da pratik ailelere yemeğe filan giderken hep götürüyorum sandalyeyenin üzerine oturtuyorsun bir nevi yükseltici gibi onunda fotosunu atarım. Araba koltuğu da 360 derece dönüyor cybex almıştık.Mima moon'un mama sandalyesini beğeniyorum, eğer görüntüsü de internet resimleri gibi kibarsa onu almak istiyorum, o zaman ana kucağına ihtiyacım olmayacak. Oto koltuğunu zaten 360 derece dönebilen istiyorum, o da ayrı alınacak. Tavsiye ettiğin arabanın videosunu izledim bayağı pratik, yerinde de bir görmek lazım tabi almak istediğimiz herşeyi.
Allah'ın izniyle o günler de gelecek, tam uyumaya gittiğinde oynamaya başlayacak, uyumak için durmasını bekleyeceksinO günleri sabırsızlıkla bekliyor insan. Kıpırdasın mini ben buradayım desinanneye :)
Mima moon un mama sandalyesi de çok güzel ama işte biz çok gezdiğimiz için ben öyle sandalyeye takılan bir şey istedim. Arabadan da gerçekten çok memnunum.Mima moon'un mama sandalyesini beğeniyorum, eğer görüntüsü de internet resimleri gibi kibarsa onu almak istiyorum, o zaman ana kucağına ihtiyacım olmayacak. Oto koltuğunu zaten 360 derece dönebilen istiyorum, o da ayrı alınacak. Tavsiye ettiğin arabanın videosunu izledim bayağı pratik, yerinde de bir görmek lazım tabi almak istediğimiz herşeyi.
O mama sandalyesine takığım ya, çok hoşuma gitti, arada gereksiz pahalı diye düşünsem de başka modellere bakınca çok kötü görünüyorlar gözüme :) Cybex e bakcam aklımda marka yoktu zaten, Ben arabayı da Mima Xari'nin arabasını beğenmiştim ama çok kullanışlı değil sanki, senin söylediğin daha iyi geldi.Mima moon un mama sandalyesi de çok güzel ama işte biz çok gezdiğimiz için ben öyle sandalyeye takılan bir şey istedim. Arabadan da gerçekten çok memnunum.
Ağrı olması normal ama kuyruk sokumu ağrısı için erken gibi geldi bana, başka ağrısı başlayan varsa yazar. Magnezyuma başlamış mıydın?Kızlar benim çok belim ağrıyor sizce normal mi bu haftalarda??özellikle yürürken sağ bacağıma yuklenince kuyruk sokumumda batma oluyor
Yok cnm vermemişti doktorum son gittiğimde yoktu zaten ağrı bir iki haftadan beri varAğrı olması normal ama kuyruk sokumu ağrısı için erken gibi geldi bana, başka ağrısı başlayan varsa yazar. Magnezyuma başlamış mıydın?
O mama sandalyesini bizde eşinşe çok beğeniyorduk ama işte bizim şehir olayları da oluyor İstanbul Çanakkale arası İstanbul’da da evimiz var eşim oraya buraya çol gidiyor bizde Peşinden olduğu için bize pratik bir şey lazımdı. Yoksa bende onu alırdım :) arabayı çok severek kullandık çok ama çok rahat yine olsa yine onu alırım :) araba koltuğunda zaten 360 derece dönen iki marka var sanırım yanlış bilmiyorsam tabi ikisi de oldukça güvenilir diye biliyorum.O mama sandalyesine takığım ya, çok hoşuma gitti, arada gereksiz pahalı diye düşünsem de başka modellere bakınca çok kötü görünüyorlar gözüme :) Cybex e bakcam aklımda marka yoktu zaten, Ben arabayı da Mima Xari'nin arabasını beğenmiştim ama çok kullanışlı değil sanki, senin söylediğin daha iyi geldi.
Allah'ın izniyle o günler de gelecek, tam uyumaya gittiğinde oynamaya başlayacak, uyumak için durmasını bekleyeceksin
Hmm anladım, biz size göre bayağı yerleşik bir düzendeyiz :) Çok teşekkür ederim tavsiyeler içinO mama sandalyesini bizde eşinşe çok beğeniyorduk ama işte bizim şehir olayları da oluyor İstanbul Çanakkale arası İstanbul’da da evimiz var eşim oraya buraya çol gidiyor bizde Peşinden olduğu için bize pratik bir şey lazımdı. Yoksa bende onu alırdım :) arabayı çok severek kullandık çok ama çok rahat yine olsa yine onu alırım :) araba koltuğunda zaten 360 derece dönen iki marka var sanırım yanlış bilmiyorsam tabi ikisi de oldukça güvenilir diye biliyorum.
Kızlar benim çok belim ağrıyor sizce normal mi bu haftalarda??özellikle yürürken sağ bacağıma yuklenince kuyruk sokumumda batma oluyor
Hareketleri hissetme aşaması çok güzel, rahatsız etmiyor ama tabi uykuya geçemiyorsun o durmadığı sürece :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin, minik mucizeler.İnşallah canım... Desene bu seferde hadi yavrum uyu artık anne de uyusun diyeceğiz daha doğmadanRabbim ihsan etsin de her aşaması güzel :) ara sıra hayıflansakta sızlansakta ....
Hepinize hayırlı akşamlar kızlar. Nedense göbişimi paylaşmak geldi içimdenbu haftada böyleysem 38 - 40 haftada nasıl olurum kimbilir
Herkes iyidir inşallah bebişlerde hareketlenmeye başlamıştır tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?