2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Sizin baya çıkmış gerçekten :) benden 2 gün öndesiniz. Erkek mi bebeğiniz?

Bugün deli etti beni kramplar. Zaten hiç tadım yok sabahtan beri... Herhalde sol bacağıma 10kereden fazla kramp girdi ya.. Hem içtiğim multivitaminde magnezyum var, hem de magnezyum granül kullanıyorum. Niye böyle oldu anlamadım...

Al bendende o kadar kramplar tutulmalar bazen ayağımın üstüne basamıyorum yatakta dönemiyorum. Bende hem multivitamin hemde magnezyum kullanıyorum. Banamısın demiyor

Senin ilk mi 2.mi canım? Benim 2.çocuk biraz hızlı büyüttü göbişi ilkinde 5.aydan sonra çıkmaya başladı karnım ama 9.ayda ikizlere hamile gibiydimbunda nolucam kestiremiyorum

Senin ilk mi 2.mi canım? Benim 2.çocuk biraz hızlı büyüttü göbişi ilkinde 5.aydan sonra çıkmaya başladı karnım ama 9.ayda ikizlere hamile gibiydimbunda nolucam kestiremiyorum

Benim ilk bebek canım sanırım benim erken çıktı. Ama dediğim gibi bazen küçülüyor. Yemekten sonra rahat bir ay daha şişiyoruz

Ay kızlaaaar o nasıl bir sandalyeymiş öyle? ! Benim oturma takımımla aynı fiyata? ! Amanin bir de max.15 kiloya kadar kullanım diyor. 15 kiloya ulaşana kadar bebek o kadarlık mama içmez herhalde...
Vay vay vaaay dolar-avro biz kasım annelerini vurdu desenize...

Bugün çoğu kişi ağrılardan çekmiş, ben de onlardan biriyim maalesef. Sabah erken kalktım, gün içerisinde çok yorulmadım genelde oturdum ama anlamadığım bir şekilde gün içersinde ara ara sol kasığıma ağrı girdi. Şimdi eve geldik yatış moduna geçtim iki kasığımda da iğne batması gibi ağrılar var. Kanamam yok şükür o yüzden telaşlanmıyorum da rahatsız oluyorum şu an. Önemli bişey değildir inşallah.

Çocuk onu sonradan sandalye olarakta kullanabiliyor, mama sandalyesiyle işin bittiğinde kaldırıyorsun, verecek birini arıyorsun bu daha uzun süreli, bir de ana kucağı olarakta kullanılıyor, yatış pozisyonu da var :) Dolarla alakası yok, geçen sene de bu fiyattı.

Geçmiş olsun canım, oluyor bazen böyle Allah şifa versin

Ben diğer konuya yazacaktım konu sahibi gerildi diye yazmadım, benim bayağıdır kanama alanım yok ama bıraktırmadı progestanı, 16. Haftadayım kullandırmaya devam ediyor, 30. Haftalara kadar kullandıracak bence. İnşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerle gel inşallah, hemen bize de yaz.

Güzel haberlerle dön inşallah! Dualarım senin ve bebeginin selameti için.

Geçmiş olsun canım, bebek baskı yaptığı için diyor doktorlar, kanama olmadığı sürece önemli değil.

İnşallah iyi haberle geleceksin canım yaa. Merak ettim bak şimdi. Bebişin ve senin için dua edicem. Gebeliklerinde kanama yaşayan biri olarak şuanki telaşını o kadar iyi anlıyorumki. İnşallah bir sorun yoktur haberdar et bizleride

Bebegin bezini değiştiriyor, bebegi yıkıyor hatta mamayı da yediriyor dersen , gömerim maaşımı alırım

Bebegin bezini değiştiriyor, bebegi yıkıyor hatta mamayı da yediriyor dersen , gömerim maaşımı alırım
Sen ne iş yapacaksın? Ya haklısın, 50 liraya mama sandalyesi varken neden o tercih edilsin diye düşünmek çok normal , bende çoğu zaman kendimi ikna etmeye çalışıyorum ama resmen büyüledi, başka birşey beğenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…