- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
Sizin baya çıkmış gerçekten :) benden 2 gün öndesiniz. Erkek mi bebeğiniz?Hepinize hayırlı akşamlar kızlar. Nedense göbişimi paylaşmak geldi içimdenbu haftada böyleysem 38 - 40 haftada nasıl olurum kimbilir
Herkes iyidir inşallah bebişlerde hareketlenmeye başlamıştır tahminimce
cok zor oluyordu kucakta tasiyorduk araba bos geziyordu cocuk bizim kucagimizda uc yasina kadar o yuzden ben kizimi iki aylikken koydum arabaya cok sukur boyle bi problemimiz olmadiHmmmm ay bilemedim ya
O saatten sonra nasıl taşıdılar
Bugün deli etti beni kramplar. Zaten hiç tadım yok sabahtan beri... Herhalde sol bacağıma 10kereden fazla kramp girdi ya.. Hem içtiğim multivitaminde magnezyum var, hem de magnezyum granül kullanıyorum. Niye böyle oldu anlamadım...
Evet erkek :) ikinci gebelik olduğu için biraz önden gidiyor olabilir göbeğimSizin baya çıkmış gerçekten :) benden 2 gün öndesiniz. Erkek mi bebeğiniz?
Aaa aynı benim göbişim :)Canım sanırım bizim biraz gazdan şişlik var bende de böyle bazen kocaman oluyor. Bugünde o şişlik gitti küçücük kaldı eşim bile şaşırdı nereye sakladın çocuğu diyor. yoksa 9 aya mazallah balon olucaz
Senin ilk mi 2.mi canım? Benim 2.çocuk biraz hızlı büyüttü göbişiilkinde 5.aydan sonra çıkmaya başladı karnım ama 9.ayda ikizlere hamile gibiydim bunda nolucam kestiremiyorum
Sivri gerçekten. Benim kız ve yana doğru geniş karnım.Evet erkek :) ikinci gebelik olduğu için biraz önden gidiyor olabilir göbeğim
Ay kızlaaaar o nasıl bir sandalyeymiş öyle? ! Benim oturma takımımla aynı fiyata? ! Amanin bir de max.15 kiloya kadar kullanım diyor. 15 kiloya ulaşana kadar bebek o kadarlık mama içmez herhalde...O mama sandalyesini bizde eşinşe çok beğeniyorduk ama işte bizim şehir olayları da oluyor İstanbul Çanakkale arası İstanbul’da da evimiz var eşim oraya buraya çol gidiyor bizde Peşinden olduğu için bize pratik bir şey lazımdı. Yoksa bende onu alırdım :) arabayı çok severek kullandık çok ama çok rahat yine olsa yine onu alırım :) araba koltuğunda zaten 360 derece dönen iki marka var sanırım yanlış bilmiyorsam tabi ikisi de oldukça güvenilir diye biliyorum.
Ay kızlaaaar o nasıl bir sandalyeymiş öyle? ! Benim oturma takımımla aynı fiyata? ! Amanin bir de max.15 kiloya kadar kullanım diyor. 15 kiloya ulaşana kadar bebek o kadarlık mama içmez herhalde...
Vay vay vaaay dolar-avro biz kasım annelerini vurdu desenize...
Geçmiş olsun canım, oluyor bazen böyle Allah şifa versinBugün deli etti beni kramplar. Zaten hiç tadım yok sabahtan beri... Herhalde sol bacağıma 10kereden fazla kramp girdi ya.. Hem içtiğim multivitaminde magnezyum var, hem de magnezyum granül kullanıyorum. Niye böyle oldu anlamadım...
Ben diğer konuya yazacaktım konu sahibi gerildi diye yazmadım, benim bayağıdır kanama alanım yok ama bıraktırmadı progestanı, 16. Haftadayım kullandırmaya devam ediyor, 30. Haftalara kadar kullandıracak bence. İnşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerle gel inşallah, hemen bize de yaz.Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Güzel haberlerle dön inşallah! Dualarım senin ve bebeginin selameti için.Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Geçmiş olsun canım, bebek baskı yaptığı için diyor doktorlar, kanama olmadığı sürece önemli değil.Bugün çoğu kişi ağrılardan çekmiş, ben de onlardan biriyim maalesef. Sabah erken kalktım, gün içerisinde çok yorulmadım genelde oturdum ama anlamadığım bir şekilde gün içersinde ara ara sol kasığıma ağrı girdi. Şimdi eve geldik yatış moduna geçtim iki kasığımda da iğne batması gibi ağrılar var. Kanamam yok şükür o yüzden telaşlanmıyorum da rahatsız oluyorum şu an. Önemli bişey değildir inşallah.
Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Bebegin bezini değiştiriyor, bebegi yıkıyor hatta mamayı da yediriyor dersen , gömerim maaşımı alırımÇocuk onu sonradan sandalye olarakta kullanabiliyor, mama sandalyesiyle işin bittiğinde kaldırıyorsun, verecek birini arıyorsun bu daha uzun süreli, bir de ana kucağı olarakta kullanılıyor, yatış pozisyonu da var :) Dolarla alakası yok, geçen sene de bu fiyattı.
Sen ne iş yapacaksın?Bebegin bezini değiştiriyor, bebegi yıkıyor hatta mamayı da yediriyor dersen , gömerim maaşımı alırım
Bende bu gebeliğimde karnımın yana doğru yayılmasını umdum ama bundada sivrildiSivri gerçekten. Benim kız ve yana doğru geniş karnım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?