Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
O mama sandalyesine takığım ya, çok hoşuma gitti, arada gereksiz pahalı diye düşünsem de başka modellere bakınca çok kötü görünüyorlar gözüme :) Cybex e bakcam aklımda marka yoktu zaten, Ben arabayı da Mima Xari'nin arabasını beğenmiştim ama çok kullanışlı değil sanki, senin söylediğin daha iyi geldi.
Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Geçmiş olsun canım, bebek baskı yaptığı için diyor doktorlar, kanama olmadığı sürece önemli değil.
Araba güzel de vazgeçtim ondan ya, çok kullanışlı gelmedi.Kiz 5binlerde diyor arabayacok pahali degil mi yaa
Canım o ağrı bir haftadır beni çok yordu hiç bişey yapmayıp yatıyorum. Kalkınca yine başlıyor sol kasıkta bıçak saplanıyor sanki inşallah korkulacak birşey yoktur ve çabuk gecerBugün çoğu kişi ağrılardan çekmiş, ben de onlardan biriyim maalesef. Sabah erken kalktım, gün içerisinde çok yorulmadım genelde oturdum ama anlamadığım bir şekilde gün içersinde ara ara sol kasığıma ağrı girdi. Şimdi eve geldik yatış moduna geçtim iki kasığımda da iğne batması gibi ağrılar var. Kanamam yok şükür o yüzden telaşlanmıyorum da rahatsız oluyorum şu an. Önemli bişey değildir inşallah.
Amin canım tam kramp normal, oluyor bazen yazdık kanaması başlamış, aslında alakası yok birbirlerinden bağımsız yerler ama denk geldi mi geliyor işte. Allah kazasız belasız atlatmamızı nasip etsin, içimiz rahat lay lay lom bir gebelik geçiremiyoruz.Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Çok geçmiş olsun.
Ben de önemli değildir diye tahmin ediyorum zaten. Rabbim yanıltmasın inşallah. Pazartesi ikili test sonuçları için doktora gidecem, geçmezse o zaman sorarım artık.
Bebegin bezini değiştiriyor, bebegi yıkıyor hatta mamayı da yediriyor dersen , gömerim maaşımı alırım
Evet canım, yersiz oldu ama biraz gerildi malesef... Benim de kanama alanım bayadır aktif değildi ve mayıs başından beri kanamam olmamıştı. Bana Çarşamba kestirdi ilacı, 12gün filan içmemiş olacaktım bir dahaki muayeneye kadar, geldiğimde kontrol edecekti sorun var mı yok mu diye. Eğer gerekirse doğuma kadar kullanacağız bu sefer demişti, galiba ikimiz de sonuna kadar progestanla gideceğiz canım...Ben diğer konuya yazacaktım konu sahibi gerildi diye yazmadım, benim bayağıdır kanama alanım yok ama bıraktırmadı progestanı, 16. Haftadayım kullandırmaya devam ediyor, 30. Haftalara kadar kullandıracak bence. İnşallah kötü birşey yoktur hayırlı haberlerle gel inşallah, hemen bize de yaz.
İnşallah canım, Allah razı olsun..Güzel haberlerle dön inşallah! Dualarım senin ve bebeginin selameti için.
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim korusun hepimizin evlatlarını...İnşallah iyi haberle geleceksin canım yaa. Merak ettim bak şimdi. Bebişin ve senin için dua edicem. Gebeliklerinde kanama yaşayan biri olarak şuanki telaşını o kadar iyi anlıyorumki. İnşallah bir sorun yoktur haberdar et bizleride
Araba güzel de vazgeçtim ondan ya, çok kullanışlı gelmedi.
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildir. Hayırlı haberler le dön canım. Rabbim şifa versin. Bebeğini seni korusun inşallah.
Hayırlı haberle dön canım insaAllah .umarım korkulacak bir şey yoktur
Canım çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey yoktur.
Hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah canım. Çok geçmiş olsun.
Ben de önemli değildir diye tahmin ediyorum zaten. Rabbim yanıltmasın inşallah. Pazartesi ikili test sonuçları için doktora gidecem, geçmezse o zaman sorarım artık.
Hayirli haberlerle gel insallah canim
Canım geçmiş olsun inşallah sebepsiz bir kanamadır ama 15. Haftada bebek yukarı çıkıyor diye kanama olabilir diye uyariyordu Dr. Hayırlı haberle dön insallahEvet canım, yersiz oldu ama biraz gerildi malesef... Benim de kanama alanım bayadır aktif değildi ve mayıs başından beri kanamam olmamıştı. Bana Çarşamba kestirdi ilacı, 12gün filan içmemiş olacaktım bir dahaki muayeneye kadar, geldiğimde kontrol edecekti sorun var mı yok mu diye. Eğer gerekirse doğuma kadar kullanacağız bu sefer demişti, galiba ikimiz de sonuna kadar progestanla gideceğiz canım...
İnşallah canım, Allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim korusun hepimizin evlatlarını...
Hepinizden Allah razı olsun, içimi çok rahatlattı dualarınız. İok teşekkür ederim.
Doktordan çıktık şimdi. Kalbi atıyor, bebek iyi görünüyor, progestan al ve yat dedi. Şimdi eve dönüyoruz. Yarın sabah kendi doktorumu da arayacağım inşallah...
Ben zaten bırakalım dese de devam edelim diyecektim doktora, erken doğumu engellediği kanıtlanmış sonuçta, e 1 tane erken doğum yaşamışım, bunu riske atmak istemiyorum alınacak önlem varsa alalım tabi.Evet canım, yersiz oldu ama biraz gerildi malesef... Benim de kanama alanım bayadır aktif değildi ve mayıs başından beri kanamam olmamıştı. Bana Çarşamba kestirdi ilacı, 12gün filan içmemiş olacaktım bir dahaki muayeneye kadar, geldiğimde kontrol edecekti sorun var mı yok mu diye. Eğer gerekirse doğuma kadar kullanacağız bu sefer demişti, galiba ikimiz de sonuna kadar progestanla gideceğiz canım...
İnşallah canım, Allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim canım. Rabbim korusun hepimizin evlatlarını...
İyi hadi çok şükür canım, sorun olmamasına sevindim.Hepinizden Allah razı olsun, içimi çok rahatlattı dualarınız. İok teşekkür ederim.
Doktordan çıktık şimdi. Kalbi atıyor, bebek iyi görünüyor, progestan al ve yat dedi. Şimdi eve dönüyoruz. Yarın sabah kendi doktorumu da arayacağım inşallah...
Çok geçmiş olsun canım. Sevgiler.Hepinizden Allah razı olsun, içimi çok rahatlattı dualarınız. İok teşekkür ederim.
Ben arabayı geçen sene istiyordum ama arabada tek elle kurulum da önemli, eşim yanımda değilken bir elimle bebeği tutup diğer elimle arabayı zapt edebilmeliyim, videolarını izleyip o anlamda rahatlık sağlamadığını görünce vazgeçmiştim, birde boyu uzadıktan sonra çocuklar ayak kısmına vuruyorlar ayak kısmının derisi deforme oluyor o kısmını da sevmedim.Valla isterse en alasi olsun. Ona verecegime bi 5bin daha koyar araba alirim benimde ayagim yerden kesilirbebek yani ne anlar luksten kaliteden orta halli olsun yeter. Alipta kullanamama var. Esime dedim oda oha dedi orta fiyatta da cok huzel urunler var cunku. Ne bileyim heralde cok zengin olursam para veripte alabilecegim urunler. Yada birilerinin hediye getirmesi gerek
Canım o ağrı bir haftadır beni çok yordu hiç bişey yapmayıp yatıyorum. Kalkınca yine başlıyor sol kasıkta bıçak saplanıyor sanki inşallah korkulacak birşey yoktur ve çabuk gecer
Amin canım tam kramp normal, oluyor bazen yazdık kanaması başlamış, aslında alakası yok birbirlerinden bağımsız yerler ama denk geldi mi geliyor işte. Allah kazasız belasız atlatmamızı nasip etsin, içimiz rahat lay lay lom bir gebelik geçiremiyoruz.
Hepinizden Allah razı olsun, içimi çok rahatlattı dualarınız. İok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?