2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Masallah ne kadar ayrinti dusunuyosun. Ben genelde kullanici yorumlarina bakiyorum. Boyle seyler deneme yanilmayla oluyo bide her cocugun yapisi bir degil maalesef

Aynen bebek iyi olduktan sonra fiziken yaşadıklarımız hiç önemli değil, hepsi doğumla beraber geçecek şeyler, stresi yoruyor bazen sadece.

Aynen bebek iyi olduktan sonra fiziken yaşadıklarımız hiç önemli değil, hepsi doğumla beraber geçecek şeyler, stresi yoruyor bazen sadece.

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Önce hamilelik sürecini sonra da bebeğimizi sağlıkla kucağa alıp onu büyütmeye çalışma dönemlerini akıl sağlığımız yerinde atlatalım inşallah

Cnm geçmiş olsun ama bak güzel haberler almışsın ne güzel. Rabbim bir daha yaşatmasın bu stresi sana.

Canım çok geçmiş olsun,aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kere bol su iç dinlen ve Progestana devam et.hala ben de içiyorum .

Ben zaten bırakalım dese de devam edelim diyecektim doktora, erken doğumu engellediği kanıtlanmış sonuçta, e 1 tane erken doğum yaşamışım, bunu riske atmak istemiyorum alınacak önlem varsa alalım tabi.
Doğru diyorsun canım, çok haklısın. Progestan gibi bir ilaç varken niye kullanmayıp bebeğimizi riske atalım ki. En iyisi progestan

Canım çok geçmiş olsun,aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kere bol su iç dinlen ve Progestana devam et.hala ben de içiyorum .
Sana da artık bıraktırmaz herhalde. LezzetliCipetpet Bebeğe zararı olur mu diye internetten baktım, erkek bebekte peygamber sünneti dediğimiz şey görülebiliyormuş, kız bebekte ne yapıyordu unuttum. Görülen bir zarar yok

Merhaba kızlar :) uzun zamandır yazmıyordum. Kızım oluyor benim de :) herşey güzel geçiyor çok şükür. Şimdi sırada detaylı ultrason var o. 20 haziranda 20. Haftamı doldurucam o güne aldım o yüzden randevumu. Yalnız bu hafta acayip büyüdü karnım hissediyorum. Hiç olmayan karnım birden çıktı, kilo da almamışım ama belim kalınlaştı ve hop diye karnım çıktı:) artık dışardan ufak bir göbeğim var belli oluyor :))

Mrb arkadaslar cok yoruldum bu gun misafir agirladim yardim ettiler buladiga caya ama ayaklatim sisti sanci yapuyor uyuyamiyirum

Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Mrb arkadaslar cok yoruldum bu gun misafir agirladim yardim ettiler buladiga caya ama ayaklatim sisti sanci yapuyor uyuyamiyirum
10-15 dk tuzlu ılık suda beklet istersen. Ayağının altına yastık koyarak uzanman da iyi gelir.

Yaaa ne tatli bir ortam..Küçükken bi çok defa gitmişligim vardı ama simdi nasıl oldu hatırlamıyorum..Evet bi değerlendirelim olmazsa..tesekkur ederim

Afyona flnda gidebilirsiniz canim guzel oteller var. Illa deniz olsun diyosan istanbul tarafi hizli trenle mantikli olur.
Deniz tatili istiyorum canim.Afyonda annemin devremülkü var bikez gitmişliğim yok :) İstanbulda oturuyorum zaten ama buraya en uzak 5-6 saatlik yerler istiyorum

Ben yıllardır solentenin güneş kremini kullanırım yüze..Hamileler için olanida varmış ama ben hala aynı kremi kullanıyorum

Kızlar mama sansalyeleri konuşulmuş. İlk kızımın chicconun mama sandalyesi vardı. Cüsse olarak büyük bişey. Bi gün benim kız yürümeye ilk başladığı zamanlar o sandalyeyi üstüne düşürdü. Ve o son oldu. Hemen sattım onu ve ikeadaki beyaz mama sandalyelerinden aldım. Dünya varmış dedim. Hem çok hafif, hem yer kaplamıyo, kirlendimi sok suyun altına yıka mis gibi. İkinci kızımdada kullandım ve 3. İçin kaldırdım:)

Kızlar karnım bir iki gündür aşırı büyüdü su topluyorum galiba. Göğüslerimde aşırı büyüdü ağrıyor hassaslaştı yeniden. Siz de de öylemi. Tam yarıya geldik ama sanki başa döndüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…