Ben arabayı geçen sene istiyordum ama arabada tek elle kurulum da önemli, eşim yanımda değilken bir elimle bebeği tutup diğer elimle arabayı zapt edebilmeliyim, videolarını izleyip o anlamda rahatlık sağlamadığını görünce vazgeçmiştim, birde boyu uzadıktan sonra çocuklar ayak kısmına vuruyorlar ayak kısmının derisi deforme oluyor o kısmını da sevmedim.
Mama sandalyesini görünce karar vermeyi düşünüyorum, diğerleri gibi kaba bir görüntüsü varsa, mutfakta çok fazla yer kaplayacaksa benim için anlamı kalmayacak. Prego'nun sallanan mama sandalyesi de ilgimi çekti, ona da bakmayı düşünüyorum. İnternetten görüntüler gayet güzel ama gerçeği aynı estetik görünümdemi bakmam lazım.
Aynen bebek iyi olduktan sonra fiziken yaşadıklarımız hiç önemli değil, hepsi doğumla beraber geçecek şeyler, stresi yoruyor bazen sadece.Yarın ben de full yatış modunda geçiririm artık.
Daha kötüsü olmasın da inşallah buna da dayanırız artık.
Şimdiden annelik ara ara delirme hali durumunu yaşıyoruz :) hep Rabbim beterinden korusun diye dua ediyorum ben. Bebeklerimiz sağlıklı olsun da herkesin imtihanı farklı. Kimimiz kanamadan, kimimiz ağrıdan, kimimiz kusmalardan çekiyor.
Çok şükür canım. Bebek iyi olsun da önemli olan o. Güzelce dinlen, içini de ferah tut. Yarın doktorun da iyi konuşacaktır inşallah
Aynen bebek iyi olduktan sonra fiziken yaşadıklarımız hiç önemli değil, hepsi doğumla beraber geçecek şeyler, stresi yoruyor bazen sadece.
Biz yapımız gereği plan yapıyoruz da işte, Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.Masallah ne kadar ayrinti dusunuyosun. Ben genelde kullanici yorumlarina bakiyorum. Boyle seyler deneme yanilmayla oluyo bide her cocugun yapisi bir degil maalesef
Amin canım inşallahAllah hepimizin yardımcısı olsun. Önce hamilelik sürecini sonra da bebeğimizi sağlıkla kucağa alıp onu büyütmeye çalışma dönemlerini akıl sağlığımız yerinde atlatalım inşallah
Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Biz yapımız gereği plan yapıyoruz da işte, Allah sağlıkla kullanmalarını nasip etsin.
Canım çok geçmiş olsun,aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kere bol su iç dinlen ve Progestana devam et.hala ben de içiyorum .Kızlar buraya kramptan şikayet eden mesaj yazdım, tuvalete gittim ve adet olmuşum gibi bir kanamayla karşılaştım. Alelacele hazırlandık hastaneye gidiyoruz. Dua bekliyorum, inşallah kötü bir şey yoktur. Bir hafta olmadı daha progestanı bırakalı...
Doğru diyorsun canım, çok haklısın. Progestan gibi bir ilaç varken niye kullanmayıp bebeğimizi riske atalım ki. En iyisi progestanBen zaten bırakalım dese de devam edelim diyecektim doktora, erken doğumu engellediği kanıtlanmış sonuçta, e 1 tane erken doğum yaşamışım, bunu riske atmak istemiyorum alınacak önlem varsa alalım tabi.
Sana da artık bıraktırmaz herhalde.Canım çok geçmiş olsun,aynı şeyleri ben de yaşadım 2 kere bol su iç dinlen ve Progestana devam et.hala ben de içiyorum .
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba kızlar :) uzun zamandır yazmıyordum. Kızım oluyor benim de :) herşey güzel geçiyor çok şükür. Şimdi sırada detaylı ultrason var o. 20 haziranda 20. Haftamı doldurucam o güne aldım o yüzden randevumu. Yalnız bu hafta acayip büyüdü karnım hissediyorum. Hiç olmayan karnım birden çıktı, kilo da almamışım ama belim kalınlaştı ve hop diye karnım çıktı:) artık dışardan ufak bir göbeğim var belli oluyor :))
10-15 dk tuzlu ılık suda beklet istersen. Ayağının altına yastık koyarak uzanman da iyi gelir.Mrb arkadaslar cok yoruldum bu gun misafir agirladim yardim ettiler buladiga caya ama ayaklatim sisti sanci yapuyor uyuyamiyirum
Yaaa ne tatli bir ortam..Küçükken bi çok defa gitmişligim vardı ama simdi nasıl oldu hatırlamıyorum..Evet bi değerlendirelim olmazsa..tesekkur ederimYa eger sessiz sakin köy ortami seviyorsaniz kesinlikle erdek narliyi tavsiye ederim.tabi otel yok pansiyon.internettede yok 2 3 ablanin nunarasini verebilirim.tamamen denize sıfır deniz tertemiz az insan mis gibi her sey organik herkesin bahcesi var ne lazimsa ordan toplayip aliyosun...ozellikle cocuk dogduktan sonra favorim oldu.kesinlikle tavsiye ederim.buda kaldigim pansiyonun fotosuEki Görüntüle 2155597 Eki Görüntüle 2155598 Eki Görüntüle 2155599 Eki Görüntüle 2155600 Eki Görüntüle 2155601
Deniz tatili istiyorum canim.Afyonda annemin devremülkü var bikez gitmişliğim yok :) İstanbulda oturuyorum zaten ama buraya en uzak 5-6 saatlik yerler istiyorumAfyona flnda gidebilirsiniz canim guzel oteller var. Illa deniz olsun diyosan istanbul tarafi hizli trenle mantikli olur.
Yok kuzum şile, ağva biliyorum benim isteğim ne bileyim çanakkale tarafı yada adapazarı tarafında sahil yerleri varmış ama giden var mı diye merak ettim..selam canım ağvaya arkadaşım gitmişti çok beğenmişti istersen detay öğrenebilirim.
Ben yıllardır solentenin güneş kremini kullanırım yüze..Hamileler için olanida varmış ama ben hala aynı kremi kullanıyorumKasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum varben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremi kontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim
Heeeeeh işte benim göbüşşşHepinize hayırlı akşamlar kızlar. Nedense göbişimi paylaşmak geldi içimdenbu haftada böyleysem 38 - 40 haftada nasıl olurum kimbilir
Herkes iyidir inşallah bebişlerde hareketlenmeye başlamıştır tahminimce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?