2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Benim gogusler ilk gunden beri agriyor canim. Hatta adet olacagim zamana yakin hala hassaslasiyor. Ozellikle ucu koyulasti iyice ve arada catlak gibi beyazimsi seyler olusuyo. Karnima surdugum aynisefa yagini gogus ucuna da suruyorum. Sutyen bile acitiyo yani o derecede. Bide tuzlu baharatli seyler tuketme. Yemek sonrasi su icme oncesinde ic. Vucudun odemini azaltirsin biraz

Benim Bb krem içinde güneş kremi de var ama yeterli gelir mi bilmem benim de cildim aynı anlattığın gibi ve abartılı makyaj sevmem bb kremimi çok seviyorum pure beauty

Günaydın arkadaşlar,
Erkenden uyanıyorum geç uyudugum halde. Dün bende misafir agirladim misafir agirmalayi normalde severdim ama hamilelikte çok zor oluyor. Ayaklarımın altı sizladi. Yatarken karnima agri da girdi.
Esim halime üzüldü. Baska kimseyi cagirmayalim artık dedi. Dün iki aile birden gelmişti. Yardım etmiş olsalar da hiç oturmadan iş yapıyorsun misafir geldiğinde tam otucakken çay bitti su bitti meyve hazırla oluyor popis yine havada kalıyor
Yineki simdi tüm yorgunlugumu almışım. Size de tavsiyem hic bir sey bebeklerinizden kiymetli değil önceliği bebeklerinize verin. Kendinize dikkat edin.

Ben de 1.30 gibi yattığım halde hoop 7.30da uyandım. Yine binbir rüya... tabi benim gaz sancısı uyandırıyor. Yatakta yap işte fosur fosur, yok çıkmıyor. Hele bebek gobegiyle birlikte acıyla kalkiyorum.

Kızlar bakin aklima ne geldi, biz ayni ekip daha sonra Kasım Lohusalari diye grup açalım. Lohusa haliyle internete girebilir miyiz derseniz gece emzirmeleri vs . daha sık gireriz bence.
Bize bakmayan kaynana gorumceleri tadı kaçan eşleri kime nerede sikayet edip cekistirecegiz yoksa

Aa hiç duymamıştım canım. Doktorum da hamilelik başından beri her gittiğimizde bıkmadan anlatıyor bebeğe hiç zararı yok korkma gerekirse tüm gebelikte kullanırız diye.

Çok geçmiş olsun ya bence olmaz zararı paroldur zaten. Migren daha büyük stres sebebi ve stres daha zararlı korkma.

Aa hiç duymamıştım canım. Doktorum da hamilelik başından beri her gittiğimizde bıkmadan anlatıyor bebeğe hiç zararı yok korkma gerekirse tüm gebelikte kullanırız diye.
Çok geçmiş olsun canım benim de idrarda yine kan görüldü Allah yardımcımız olsun. Artık kanama normal bir durum heralde hamilelikte..Progestan benim başından sonuna kadar kullanacağım bir ilaç zararı olmaz inşallah haftada bir de proluton iğne..

Günaydın kızlar..Kadir geceniz mübarek olsun öncelikle..Bu gece uyurken sela okunuyordu sonra karnımda kelebek uçması mı desem, gaz sıkışmasımı desem bi elektriklenme bi bişeyler oldu dedim sanırım sıpam kendini hissettiriyor, uyurken tekrar aynı hisss ayyy umarım uyku sersemi olan bişey degildir..Bakalım gün içinde izleyeceğim.

Canım senin gebelik öykün nasıl ?nedensiz kanama mı var?

Tekrar teşekkür ederim güzel dualarınız için kızlar. Tek tek etiketleyemedim ama her biri içime ayrı su serpti.

Kanama devam ediyor şimdilik, adet sancı gibi bir sancı da eklendi gece ama geçecek inşallah. Minnoşumuzu gördük ya gece, o kadar rahatladık ki. Doktorun yanında eşim oh ya dedi bi iç çekti ki dedim o benden de çok telaşlanmış.. Sıpa göbüşünü kaldırarak zıplatıyordu kendini. Bizi korkuttu ama çok şükür kendi keyfi yerindeydi

Valla bizde gideceğiz bayramdan sonra tatile fakat ben denize dahi girmeyeceğim. Mantar olurum diye korkuyorum.

o sandalye cok kullanizli demi canim bende hem her yere goturuluyor olmasi hemde hafif olmasindan dolayi istiyorum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…