Kızlar karnım bir iki gündür aşırı büyüdü su topluyorum galiba. Göğüslerimde aşırı büyüdü ağrıyor hassaslaştı yeniden. Siz de de öylemi. Tam yarıya geldik ama sanki başa döndüm
Benim Bb krem içinde güneş kremi de var ama yeterli gelir mi bilmem benim de cildim aynı anlattığın gibi ve abartılı makyaj sevmem bb kremimi çok seviyorum pure beautyKasimin en sevimli bebeklerinin sirin anneleri sizlere bi sorum varben cok acik tenliyim ve makyaj yapmayı severim yani cok abarti degil tabi ama ten rengimden dolayi fondoten vazgecilmezim gibi yanliz ben bu aralar biraktim hamilelikte makyaj cilde daha cabuk zarar verir diye . Ama yuzum gunesten hemen etkileniyo gunes kremi kullanmayı dusunuyorum var mi tafsiye edebilceginiz gebelikte kullanilabilincek bi gunes kremi kontrole uc gun once gittim doktoruma sormayi unuttum diger kontrolde bi daha ki ay boyle bisey icinde tatilde ki doktorumu arayip rahatsiz etmek istemiyorum o yüzden sizden fikir alayim dedim
Ben de 1.30 gibi yattığım halde hoop 7.30da uyandım. Yine binbir rüya... tabi benim gaz sancısı uyandırıyor. Yatakta yap işte fosur fosur, yok çıkmıyor. Hele bebek gobegiyle birlikte acıyla kalkiyorum.Günaydın arkadaşlar,
Erkenden uyanıyorum geç uyudugum halde. Dün bende misafir agirladim misafir agirmalayi normalde severdim ama hamilelikte çok zor oluyor. Ayaklarımın altı sizladi. Yatarken karnima agri da girdi.
Esim halime üzüldü. Baska kimseyi cagirmayalim artık dedi. Dün iki aile birden gelmişti. Yardım etmiş olsalar da hiç oturmadan iş yapıyorsun misafir geldiğinde tam otucakken çay bitti su bitti meyve hazırla oluyor popis yine havada kalıyor
Yineki simdi tüm yorgunlugumu almışım. Size de tavsiyem hic bir sey bebeklerinizden kiymetli değil önceliği bebeklerinize verin. Kendinize dikkat edin.
Aa hiç duymamıştım canım. Doktorum da hamilelik başından beri her gittiğimizde bıkmadan anlatıyor bebeğe hiç zararı yok korkma gerekirse tüm gebelikte kullanırız diye.Sana da artık bıraktırmaz herhalde.LezzetliCipetpet Bebeğe zararı olur mu diye internetten baktım, erkek bebekte peygamber sünneti dediğimiz şey görülebiliyormuş, kız bebekte ne yapıyordu unuttum. Görülen bir zarar yok
Çok geçmiş olsun ya bence olmaz zararı paroldur zaten. Migren daha büyük stres sebebi ve stres daha zararlı korkma.Günaydın arkadaşlar
Ben dün yine migren atağından serumluk oldum iki haftada bir vuruyo nedir anlamadım normalde adet dönemlerime denk gelirdi ama bukadar sık değil bukadar sık serum yemek zarar verirmi acaba
LezzetliCipetpet canım geçmiş olsun Rabbim tekrar yaşatmasın inşallah
Çok geçmiş olsun canım benim de idrarda yine kan görüldü Allah yardımcımız olsun. Artık kanama normal bir durum heralde hamilelikte..Progestan benim başından sonuna kadar kullanacağım bir ilaç zararı olmaz inşallah haftada bir de proluton iğne..Aa hiç duymamıştım canım. Doktorum da hamilelik başından beri her gittiğimizde bıkmadan anlatıyor bebeğe hiç zararı yok korkma gerekirse tüm gebelikte kullanırız diye.
Canım senin gebelik öykün nasıl ?nedensiz kanama mı var?Çok geçmiş olsun canım benim de idrarda yine kan görüldü Allah yardımcımız olsun. Artık kanama normal bir durum heralde hamilelikte..Progestan benim başından sonuna kadar kullanacağım bir ilaç zararı olmaz inşallah haftada bir de proluton iğne..
Yok kuzum şile, ağva biliyorum benim isteğim ne bileyim çanakkale tarafı yada adapazarı tarafında sahil yerleri varmış ama giden var mı diye merak ettim..
o sandalye cok kullanizli demi canim bende hem her yere goturuluyor olmasi hemde hafif olmasindan dolayi istiyorum yaaKızlar mama sansalyeleri konuşulmuş. İlk kızımın chicconun mama sandalyesi vardı. Cüsse olarak büyük bişey. Bi gün benim kız yürümeye ilk başladığı zamanlar o sandalyeyi üstüne düşürdü. Ve o son oldu. Hemen sattım onu ve ikeadaki beyaz mama sandalyelerinden aldım. Dünya varmış dedim. Hem çok hafif, hem yer kaplamıyo, kirlendimi sok suyun altına yıka mis gibi. İkinci kızımdada kullandım ve 3. İçin kaldırdım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?