2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ya bende o kadar çok terliyorum ki sürekli sıcak basıyor hatta yüzüm çok aşırı terliyor isilik gibi sivilce oldu yüzüm anlamadım gitti

Doğunca dahada güzel olacak inan bana
Herşeye değer
Canları sağolsun
Sağ salim gelsinlerde

inşallah doğru hissediyosundur canım :) bilmiyom valla hiç alttan bakim falan demedi rahim ağzı içinde bişey söylemedi sancın artarsa gel hemen dedi o kadar
Bakmıştır ya genede rahim ağzı uzunluğuna bence aksi durum yok diye dile getirmemiştir belki.Sancım var derken sen bakmadıysa doktorluğu bıraksın yani :) 2 dk da gömdüm doktoru ama :)

Bakmıştır ya genede rahim ağzı uzunluğuna bence aksi durum yok diye dile getirmemiştir belki.Sancım var derken sen bakmadıysa doktorluğu bıraksın yani :) 2 dk da gömdüm doktoru ama :)
doğru canım ultrasondan bakmıştır fark etmedim ben gelişimine takılmışım o ara kilo falan söylüyo ya eşimde muziplikler yapıyodu arkadan :) sonra sancı çıkınca dut yemiş bülbüle döndük ikimizde :)) iyidir drcuğum ya severim :)

Ya bende o kadar çok terliyorum ki sürekli sıcak basıyor hatta yüzüm çok aşırı terliyor isilik gibi sivilce oldu yüzüm anlamadım gitti

En çok alnımda çıktı en son ergenliğe adım atarken alnımda sivilce çıktığını hatırlıyorum benimki isilik gibi de değil bildiğin tosun gibi sivilce

Yarın sıra bende benm kontrol vaktim

İyi geceler kızlar

Prima premium care 2 numara aldım bende 3-6 yazıyor açıp baktım canım bence onun boyutu iyi yenidoğan yazıyor üstünde zaten
Kizlar bn prima premium care 1 aldim yanlismi aldim yanlis aldiysam yuh dicem kendime o kadar arastir arastir.. 2-5 kiloydu sanirim

Kizlar bn prima premium care 1 aldim yanlismi aldim yanlis aldiysam yuh dicem kendime o kadar arastir arastir.. 2-5 kiloydu sanirim
Bebeğin kilosuna göre düşündüm ben canım en az 3.500kilo doğarsa dedim 1 numara 5kiloya kadar bebegin kilo alimi da nasıl olur bilemem diye 2 aldım. Ama ilk zamanlar sık sık değişeceği için hemen elindeki paketi bitirirsin.
Değiştirme imkanın varsa ama değiştir canım ben açıp baktım 2 numara bile çok kucuk geldi bana 1 numara nasıldır bilmiyorum

Hanımlar Var mı sırt ağrısı yaşayanlar. Uykumdan uyandum ölüyorum resmen sağa sola yatamıyorum. Bugünde kontrolümüz var çok heyecanlıyımmm

Cidden doğum belirtisi yaşamışsın desene:) hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım. Bakalım gelicek mi senin minnak :) ama gördüğüm kadarıyla uyumak pek mümkün olmamış senin için :)

İnsan 10 dk da bir sağına soluna döner mi ya.. Gece olcak diye ödüm kopuyo resmen eziyet gibi. Sıcak basıyo bi yandan, uyku uyuyorum diyemiyorum, yarı uyanık rüya görüyorum habire. Ben ilkinde hiç bu kadar uykumun bölündüğünü hatırlamıyorum. Bildiğiniz zombi oldum :) normal mi bu kadarı gerçekten bilemiyorum artık.

AZ kaldı bu günlerin bile tadını çıkarmamız lazım aslında. O da geçsin bu da geçsin derken ömürler bitiyor....

Yaaa canım çok sevindim bana olmuş gibi, hayırlısı olsun inşallah, dualarımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…