2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündür Yine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
Aman diim yapmasın öyle şeyler . Ne zamandı canım senin kontrolün

Kızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündür Yine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
Bende de ayaktayken oluyor, aksam özrllikle yemeğe oturuncada alta alta itiyo gibi bişiler oluyor ve oturtmuyor. Bazen sızlıyor o anda. Açılıyomuymuş öyle deee
Canım en güzeli gitmen olmuş, bakılmasında fayda var. Adet sancısı gibi olmasının birkaç sebebi olabiliyor.
Bende öyleyim, ayaktayken alta doğru bir yüklenme oluyor. Ama bebeğin duruşu yan oluyor hep, mesela suan sırtı sağda ayaklar solda. Kanala inmesinde farkediyor mu acaba bu durusu

Agrin sizin varsa doktora mi gitsen canım galiba senin ilk bebisler de erken gelmişti Allah korusun bu minnos da sürpriz yapmasin

Evet erken geliyor benim bebişler. Düzenli ağrı sancı yok ama benim ikincide de hiç ağrım yoktu kontrolde 7 cm açıklık olduğu anlaşılmıştı. Ondan korkuyorum salı günü kontrolüm var o zamana kadar bekleyim diyorum ama bilemedim

Canım son zamanlar bazen hareketli bazen durgun olabiliyolarmış. Sen takip et çok çok uzun sürerse bi nst çektirirsin. Benimkide bugün durgun biraz.
Ay maşallah ya, darısııı tüm isteyene olsun böyle :) peki ikincide de böyle itiyo gibi baskı gibi şeyler mi olmuştu

ya uzun zamandır yapmıyodum böyle bişey ama ben,m eşimin anladığı dil de bu, gerçi tüm erkekler böyle sürünmesi lazım, umarım dediğin gibi bebek dünyaya gelince anlar anyayı konyayı
İnşallah canım
Bazı konularda bize güvenip , nasılsa o cepte diye sorumluluktan kaçıyolar sanırım. Hele çalışan annelerse maddi işlerde daha fazla beklentiye giriyorlar biz kadınlardan.
Neyse aranız düzelsinde önemli değil senin benim hesabı

Bekle madem gelecek olsa bi şekilde hissettirir herhalde ,ben tecrübesizim ya biri bisey yazsa hemen telaş yapıyorum:)

Aman diim yapmasın öyle şeyler . Ne zamandı canım senin kontrolün

Salı günü canım doktorumdan özellikle alttan muayene etmesini istiycem..

Canım o baskı yaptıkça bana ıkınma isteği geliyor aynı doğumdaki gibi. Yani üçüncü olcak ama hala tecrübesizim hala anlamıyorum yani o baskılar açılma yaparmı bilmiyorum ki herkesin farklı olur durumu heralde canım benim açılmam çok hızlı oldugu için korkuyorum.

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma

Ayyy Can'ım gozlerim faltasi oldu okurken sen oyuncu kuzucuga bak hele kandırdı hepimizi insaallah biran once cikar kuvezden CNm iyi
Olunca ayrintilari da yaz olur mu kac kg dogdu vs normal dogum
Olmasına cok sevindim Masallah sana ve bebeğine :)
Oyle vallahi tabiki evinde yavrularına bakan kendi büyütmek icin çalışmayan anneleri tenzih ederim ama Cook kadın var hem evinde oturup hergun bir yerde gezme planı yada gunler yapıp hemde boyle çalışan ve maddi acidan istedigi alabilen akrabadan kişileri kıskanıp fitne çıkaranlar birde el üstünde olmak isterler nazları tuzları bitmez sorsan ev isi cocuklar mahfoluyorduk bende baya doluyum
Bu konularda inan bazen evime bisey yaptiricam param
Var milletin gözünden çekinip
Erteliyoruz kıskanmasınlar yok laf
Etmesinler falan filan sacma sapan isler

Ay CNm sen salıyı beklemesin mi acaba ya acilma varsa bir anda kafasi iner Allah korusun devam
Ederse bence yarin bir gitsen. Ay kızlar boyle heyecanlı hergun birinden haber geliyor biz martta kalmayacağız galiba kalbim dayanmıyor artık

Evet hatta afedersin büyük tuvaletim geldiğini sanıp ıkınıyodum o zaman ama şimdi ıkınmıyorum salı günü bi gelseydi çantamı falan alıp gidecem valla hazırda dursun arabanın arkasında
Alıştım ben kontrole diye gidip doğurmaya :))

Bilemiyorum ki canım bebeğin hareketleri falan da normal ama. Açılma var mı ki acaba. Benn bekleyim diyorum ama aksi bi durumda hemen giderim. Her doğumum ayrı hikaye bu da evde doğum oluyomuş Ay Allah korusun :)

Bende öyleyim, ayaktayken alta doğru bir yüklenme oluyor. Ama bebeğin duruşu yan oluyor hep, mesela suan sırtı sağda ayaklar solda. Kanala inmesinde farkediyor mu acaba bu durusu
bence kafası önemli olan knala inince kafası sabit duruyor geri kalanı yine oynatıyor diye biliyorum. Gerçi benim her hamileliğimde farklı oldu ilkinde suyum geldi halde bebek kanalda değildi o kadar uğraştık indirmek için dolayısıyla hiç öyle baskı hissetmedim ikinci de kanala inmişti ama yine baskı hatırlamıyorum. Bu sefer 32 haftalıkken başlamıştı baskı yürürken sanki bacağımın arasında gibiydi kafası sancı da yaptı ama sonra ters döndü benim oğlan bende ne güzel sevinmiştim kanala giriyor herhalde diye :)

benim çantamda hazır arabanın arkasında duruyor ne olur ne olmaz diye :)) ama sandı devam ederse bekleme git muhakkak senin haftan daha erken

Kızlar ben de geldim kontrolden :)

Oğluş 2600 gr olmuş 36. Haftadayız pozisyonunu sordum doğum pozisyonu almış kafası aşşağıda dedi daha döner mi normal doğum doğum istiyorum dedim 1000de 1 ihtimal o daha dönmez normal yapabilirsin dedi :)

Nst ye girdim ilk defa biraz açmışım beğenmedi dr bişeyler ye bi daha gir dedi yedim tekrar girdim iyi çıktı nst de çok şükür herşey yolunda 10 gün sonra bir daha kontrol var..

Her hamilelikte doğumda farklı oluyor canım. Benimde ilkinde hiçbişey anlamadan geçti gitti. Bunda fazla belirti var, temkinli olayım diye soruyorum sadece :)
Bende tam bunu merak ediyodum. Büyük tuvalet varmış gibi bi ıkınma hissi oluyor ama tutuyorum kendimi. Hayırlısı artık.
Allah bzlerede hayırlısıyla öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah :) tedbirli gitmende fayda var bencede :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…