- 12 Haziran 2017
- 557
- 803
- 53
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.021
Aman diimKızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündürYine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
Bende de ayaktayken oluyor, aksam özrllikle yemeğe oturuncada alta alta itiyo gibi bişiler oluyor ve oturtmuyor. Bazen sızlıyor o anda. Açılıyomuymuş öyle deeeKızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündürYine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
Canım en güzeli gitmen olmuş, bakılmasında fayda var. Adet sancısı gibi olmasının birkaç sebebi olabiliyor.Canim dün gece başlamıştı neyse zar zor uyudum sabah eşimi ise gönderirken hala vardıneyse sonra Bidaha uyudum geçmişti su an yine başladı anlayamadım ki bende hani böyle adet olacağın gün olur ya tuvalete gittiğinde bi bakmissin olmussundur tuaf bir tarif oldu ama o olacak gün ki gibi bir ağrı ışte dünde kontrolümüzde vardı ama doktor ultrasinla bakmadı
Bende öyleyim, ayaktayken alta doğru bir yüklenme oluyor. Ama bebeğin duruşu yan oluyor hep, mesela suan sırtı sağda ayaklar solda. Kanala inmesinde farkediyor mu acaba bu durusuBenimde ilk defa adet ağrısı gibi ağrım var bugün bilmiyorum neden ayakta olduğum zamanda aşağıya baskı yapıyor sanki o da bir iki gündür var bebek ters yatarken rahattım :)) kanala inmeye çalışıyor galiba
Agrin sizin varsa doktora mi gitsen canım galiba senin ilk bebisler de erken gelmişti Allah korusun bu minnos da sürpriz yapmasin
Cnm suyum bildigin beyazdi renkli degil. Bildiginiz cesme suyuCanım seni yormak da istemem de suyn ne renktı neye benziyordu bizi aydınlatırmısın Allah hayırlı mübarek etsin acılarını dındırsın
Canım son zamanlar bazen hareketli bazen durgun olabiliyolarmış. Sen takip et çok çok uzun sürerse bi nst çektirirsin. Benimkide bugün durgun biraz.Kızlar dün konuştuğumuz sancılar vs sanırım yalancılardı. Bugün de tık yok. Sadece lavaboya giderken bi gerildi gibi oldu geçti hemen. Ama bugün bebeğin hareketleri neredeyse hiç yok ona anlam veremedim ben de. Bi sorun var mıdır ki
Ay maşallah ya, darısııı tüm isteyene olsun böyle :) peki ikincide de böyle itiyo gibi baskı gibi şeyler mi olmuştuEvet erken geliyor benim bebişler. Düzenli ağrı sancı yok ama benim ikincide de hiç ağrım yoktu kontrolde 7 cm açıklık olduğu anlaşılmıştı. Ondan korkuyorum salı günü kontrolüm var o zamana kadar bekleyim diyorum ama bilemedim
İnşallah canımya uzun zamandır yapmıyodum böyle bişey ama ben,m eşimin anladığı dil de bu, gerçi tüm erkekler böyle sürünmesi lazım, umarım dediğin gibi bebek dünyaya gelince anlar anyayı konyayı
Bekle madem gelecek olsa bi şekilde hissettirir herhalde ,ben tecrübesizim ya biri bisey yazsa hemen telaş yapıyorum:)Evet erken geliyor benim bebişler. Düzenli ağrı sancı yok ama benim ikincide de hiç ağrım yoktu kontrolde 7 cm açıklık olduğu anlaşılmıştı. Ondan korkuyorum salı günü kontrolüm var o zamana kadar bekleyim diyorum ama bilemedim
Aman diimyapmasın öyle şeyler . Ne zamandı canım senin kontrolün
Bende de ayaktayken oluyor, aksam özrllikle yemeğe oturuncada alta alta itiyo gibi bişiler oluyor ve oturtmuyor. Bazen sızlıyor o anda. Açılıyomuymuş öyle deee
Canım en güzeli gitmen olmuş, bakılmasında fayda var. Adet sancısı gibi olmasının birkaç sebebi olabiliyor.
Bende öyleyim, ayaktayken alta doğru bir yüklenme oluyor. Ama bebeğin duruşu yan oluyor hep, mesela suan sırtı sağda ayaklar solda. Kanala inmesinde farkediyor mu acaba bu durusu
Çağırın kızlar hepsini , kv lerle konuşma yapacağım. Bakayım bi dertleri neymiş :)Biri bu kayınvalideleri durdursun
selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Ayyy Can'ım gozlerim faltasi oldu okurken sen oyuncu kuzucuga bak hele kandırdı hepimizitek tek etiketliyemedüm kbakmayın erken doğum tehditi nedeniyle yatmıştm 1gün dün sabah çıktım hastaneden bu sabah suyum geldi normal doğum yaptm hayırlısıyla küvözden de çıksa bi an evvel rahat edicek içim inşallah evimize getirdiğimde yazarım haber veririm zaten
Oyle vallahi tabiki evinde yavrularına bakan kendi büyütmek icin çalışmayan anneleri tenzih ederim ama Cook kadın var hem evinde oturup hergun bir yerde gezme planı yada gunler yapıp hemde boyle çalışan ve maddi acidan istedigi alabilen akrabadan kişileri kıskanıp fitne çıkaranlar birde el üstünde olmak isterler nazları tuzları bitmez sorsan ev isi cocuklar mahfoluyorduk bende baya doluyumo kadar haklısın ki çalışan kadınız emekçyiz kıskanıyolar birde üstelik vedrdikçe değeri kalmıyor evdeki kadınlar tabi hepsi değil yanlış anlaşılmasın bizden daha özgür istediğini aldırıp yaptırıyo birde kıymeti var, bize kimsenin değer verdiği yok
sen yine de becerebldigin kadar yapmaya calis bence canm nolur nolmazYaahiç temiz değilim ama ve su an kalkıp temizlenmeye halinde yok eşim geliyormuş gelsin çıkacağım kapsam su an bilemedim
Sen nasıl oldun canım bebis nasıl,bende muhtemelen sezaryen olcam,toparlayabildin mi sezaryenden sonraCnm suyum bildigin beyazdi renkli degil. Bildiginiz cesme suyutwsekkur ederik cnm darisi bsiniza
Ay CNm sen salıyı beklemesin mi acaba ya acilma varsa bir anda kafasi iner Allah korusun devamSalı günü canım doktorumdan özellikle alttan muayene etmesini istiycem..
Canım o baskı yaptıkça bana ıkınma isteği geliyor aynı doğumdaki gibi. Yani üçüncü olcak ama hala tecrübesizim hala anlamıyorumyani o baskılar açılma yaparmı bilmiyorum ki herkesin farklı olur durumu heralde canım benim açılmam çok hızlı oldugu için korkuyorum.
Canım son zamanlar bazen hareketli bazen durgun olabiliyolarmış. Sen takip et çok çok uzun sürerse bi nst çektirirsin. Benimkide bugün durgun biraz.
Ay maşallah ya, darısııı tüm isteyene olsun böyle :) peki ikincide de böyle itiyo gibi baskı gibi şeyler mi olmuştu
Ay CNm sen salıyı beklemesin mi acaba ya acilma varsa bir anda kafasi iner Allah korusun devam
Ederse bence yarin bir gitsen. Ay kızlar boyle heyecanlı hergun birinden haber geliyor biz martta kalmayacağız galiba kalbim dayanmıyor artık
bence kafası önemli olan knala inince kafası sabit duruyor geri kalanı yine oynatıyor diye biliyorum. Gerçi benim her hamileliğimde farklı oldu ilkinde suyum geldi halde bebek kanalda değildi o kadar uğraştık indirmek için dolayısıyla hiç öyle baskı hissetmedim ikinci de kanala inmişti ama yine baskı hatırlamıyorum. Bu sefer 32 haftalıkken başlamıştı baskı yürürken sanki bacağımın arasında gibiydi kafası sancı da yaptı ama sonra ters döndü benim oğlan bende ne güzel sevinmiştim kanala giriyor herhalde diye :)Bende öyleyim, ayaktayken alta doğru bir yüklenme oluyor. Ama bebeğin duruşu yan oluyor hep, mesela suan sırtı sağda ayaklar solda. Kanala inmesinde farkediyor mu acaba bu durusu
benim çantamda hazır arabanın arkasında duruyor ne olur ne olmaz diye :)) ama sandı devam ederse bekleme git muhakkak senin haftan daha erkenEvet hatta afedersin büyük tuvaletim geldiğini sanıp ıkınıyodum o zamanama şimdi ıkınmıyorum salı günü bi gelseydi çantamı falan alıp gidecem valla hazırda dursun arabanın arkasında
Alıştım ben kontrole diye gidip doğurmaya :))
Her hamilelikte doğumda farklı oluyor canım. Benimde ilkinde hiçbişey anlamadan geçti gitti. Bunda fazla belirti var, temkinli olayım diye soruyorum sadece :)Evet hatta afedersin büyük tuvaletim geldiğini sanıp ıkınıyodum o zamanama şimdi ıkınmıyorum salı günü bi gelseydi çantamı falan alıp gidecem valla hazırda dursun arabanın arkasında
Alıştım ben kontrole diye gidip doğurmaya :))
Biri bu kayınvalideleri durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?