2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Ayy gözünaydın canım, seninki kararlı çıktı gelmekte :) haftan gayet iyi şükür, Allahın izniyle fazla kalmadan gelir kucağına :) analı babalı sağlıcakla büyüsün inşallah. Detayları heyecanla bekliyorum :)

Yine adet ağrısına benzer kasık ağrım başladı off korkmali miyim bilemiyorum çok şiddetli değil ama kendini hissettiriyor .

Kızlar kamuda çalşan arkdşlar şmdi bu zorunlu iZin 35+6 damı bitiyo 36+6 da mı bitiyo acaba bilgisi olan var mı

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Aaa nasıl oldu öyle ya dün iyiydin eve gonderdiler vslla soktayim canım aniden mi oldu oncesinde sancı falan çektinmi? İnş bebişin en kisa zamanda iyi olurda kucagina alırsın canım

Maşallah Allahm yardmcnz olsn bebeişin düzelr haftan iyi bnce içini ferah tut.İlk doğum muydu sizin ne güzel nasıldı doğumunz.

Ne güzel yaa, maşallah ikinizede. Çok sevindim canım. Allah bol bol sütte versin, güzelce emip büyüsün kuzucuk inşallah:)

Yine adet ağrısına benzer kasık ağrım başladı off korkmali miyim bilemiyorum çok şiddetli değil ama kendini hissettiriyor .
Gelip geçiyor mu yoksa sabit bir ağrı mı canım. Bir de başka belirtiler var mı.. Eğer evdeysen bi duşa girebilirsin ya da oturur haldeysen yürüyüp tam tersine hareket edebilirsin. rahatlarsa korkulcak bir durum değildir.

Kızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündür Yine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum

Canim dün gece başlamıştı neyse zar zor uyudum sabah eşimi ise gönderirken hala vardı neyse sonra Bidaha uyudum geçmişti su an yine başladı anlayamadım ki bende hani böyle adet olacağın gün olur ya tuvalete gittiğinde bi bakmissin olmussundur tuaf bir tarif oldu ama o olacak gün ki gibi bir ağrı ışte dünde kontrolümüzde vardı ama doktor ultrasinla bakmadı

Ah güzelim ah bi kısmı bizim duruma benziyor aynen senin demen gibi bi kere kapımı açmadılar ben içlerinden ayrıldım diye kaynanam evini yeniledi bana eskimiş şeylerini yolladı gıcıklığına hamile kaldım tedaviyle heveslenme belki düşer bişey olur hiçbir şey alma dedi düşük riskim oldu iğnelerini olma allah verir Allah alır dedi eşim hatırına bişey demedim en son gitti eşimi bi bayana arattı bi zaman sonra onu da sineye çektim ardan bi süre sonra sosyal medyaya o bayanla fotoğraflar attı ben hasta yatağımda yatarken çocuğumu kaybetme riskim varken eşim de sen ne yapıyorsun be kadın demedi erkekler tepki koymadığı için böyle yüz alıp bu tarz şeyler yapıyorlar şimdi de ben dedim ki ben hastaneye yattığım zaman arayıp sorup gelmezlerse ne benimle ne seninle ne de çocuğumla işleri olamaz bi ömür ölseler cenazelerine gitmem neymiş ben arayacakmışım hanımefendiyi annesi öyle demiş ne ararım ne gelsin dedim bitmiştir para verecekmiş Doğum için vermesin dedim eşime benim gerekirse kendi annem babam var öyle para yollamakla babanne dede olunmuyor üstelik doğumda ölüm riskim bile var işte durum bu üzme kendini şakın evlenince erkekler annesinin babaaının kölesi oluyorlar biden bi dşkün oluyorlar sana zarar veriyorsa kim olsa haddini bildirip uzak duracaksın öyle değil mi ama anlayan kim ki bebeğini üzme canım ye iç keyfine bak alınır her şey gir nete ver sipariş ufak bi beşik madem öyle yapıyor bu erkekler neden bu kadar hevessiz vurdum duymaz allahım yardımcımız olsun

Kızlar kamuda çalşan arkdşlar şmdi bu zorunlu iZin 35+6 damı bitiyo 36+6 da mı bitiyo acaba bilgisi olan var mı

Merhaba, zorunlu izin 37+0 da başlıyor. mesela ben haftalarımı cuma günleri dolduruyorum. yani en fazla 37. haftamı tamamladığım 9 mart cuma gününe kadar çalışabiliyorum. gerçi ben 35i bitirip ayrılmayı düşünüyorum. az önce de bir arkadaş yazmış. boşuna 32. haftadan itibaren izin hakkı başlamıyormuş. resmen 32yi bitirdiğimden beri zorlanmaya başladım. ondan öncesi çok rahat geçmişti...

Gözün aydın canım hayırlısıyla evine getirmeyi de nasip etsin rabbim

Canim niye bi acile gitmiyosun? Hafta n daha erken en azından risk varsa önlem alınır .nst ye falan girersin sancı varmı yokmu diye

Hmm anladm yani 36 bitmesi lzm 37 ye geçmek lazm gerçektn ögle boşuna vermiyolarmış o izni.

Canim niye bi acile gitmiyosun? Hafta n daha erken en azından risk varsa önlem alınır .nst ye falan girersin sancı varmı yokmu diye
Geçer diye bekliyorum uzaniyorum su an hastaneye biraz uzak mecbur eşimi bekleyeceğim o da erken gelmeye çalışacak gecmezse mutlaka gideceğim allttan muayane etmek isterler mi ko çünkü su an hiç hazırlıklı değilim

Dogum yapan arkadaslara hayirli uzun ömurler gule eglene hastaneden cikarlar insaAllah
Baya var ya erken dogum eskiden böle degildi neyapioruz neoluir tabikide Rabbim istior öleymis hayirlisi sukur bunada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…