2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
erken olduğu için açılma var mı diye bakarlar mutlaka, inşallah bir sorun yoktur

Allah senin de yardımcın olsun kardeşim, çok haklısın bizimki doğum parasını bile eklif etmez, utanmasa kıskanlıktan oda çocuk yapar öyle biri, kendimi üzmemeye çalışıyorum, Allah büyük keşke bende ayrı oturabilseydim ama biz evlenirken ya ev yapıp hepimiz bi yerde olcaz yada evlenmiycen demiş anası bu yüzden aynı apartmandayız buna rağmen kapım çalınmıyo işte, inşallah kocamın aklı başına gelir tek duam bu

Benimde ilk defa adet ağrısı gibi ağrım var bugün bilmiyorum neden ayakta olduğum zamanda aşağıya baskı yapıyor sanki o da bir iki gündür var bebek ters yatarken rahattım :)) kanala inmeye çalışıyor galiba

o kadar haklısın ki çalışan kadınız emekçyiz kıskanıyolar birde üstelik vedrdikçe değeri kalmıyor evdeki kadınlar tabi hepsi değil yanlış anlaşılmasın bizden daha özgür istediğini aldırıp yaptırıyo birde kıymeti var, bize kimsenin değer verdiği yok

ya uzun zamandır yapmıyodum böyle bişey ama ben,m eşimin anladığı dil de bu, gerçi tüm erkekler böyle sürünmesi lazım, umarım dediğin gibi bebek dünyaya gelince anlar anyayı konyayı

Kızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündür Yine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
Agrin sizin varsa doktora mi gitsen canım galiba senin ilk bebisler de erken gelmişti Allah korusun bu minnos da sürpriz yapmasin

haklısınız o güveni yıkıcam ama bende para kazanıyorum hele söz konusu eşim çocuğumsa hiç dayanamam hemen yaparım elimden geldiğince sabretmeye çalışıp bu durumu ortadan kaldırıcam biraz sorumluluk alsın

Gözün aydın canım. Yakın bi zamanda çıkacaktır içini ferah tut sen :))

Canm yoğunsa iş yern valla iyi bile dayanmisn ben biraz daha rahatm gidebldiğim kadr gideyim diyorm.ama hani kaça kadar çalşmamz lazm yani zorunlu izne çıktığımız vakit onu tam bilmiyorm
Ben öğretmenim canım aslında tek Öğün gidiyodum cok zor bi iş değil ama artık ders anlatacak gücüm yoktu ayaktada duramiyordum nefes darlığı yasiyodum çocuklar diyodu hocam bu halde artık gelmeyin diye:))37 ye kadar çalışılıyor galiba canim en son 36+6 ya kadar alınacak diye biliyorum ama tecrübeli biri yazsa daha iyi olur

Canm yoğunsa iş yern valla iyi bile dayanmisn ben biraz daha rahatm gidebldiğim kadr gideyim diyorm.ama hani kaça kadar çalşmamz lazm yani zorunlu izne çıktığımız vakit onu tam bilmiyorm
Aldığınız çalışabilir raporunda tarih yazmıyor mu ?benimkinde yazıyor ,bir kontrol edin isterseniz

AMin canım hepsi ayrı bi dert neler duymadım yüzüme neler dedi hem yemeğe götürdü hem anne baba bi tanedir ama karının 5. De vardır yani sen dış kapının mandalısın gidişisin ben kalıcıyım oğlum bensiz tuvalete bileği gidemez demişti ilk evlendiğimiz zmanaşqr anneme şimdi karışamıyor deliriyor eşim bana çorap alsa zaten hep karılara analara bişey Yok oğlum benim ben doğurdum ben çektim sancısını hepsini normal doğurdum senin gibi çıkartamayıp sezaryen olmadım bide bi kahkaha atması var anılarım canlandı daha söylesem sinir krizi geçirirsin boş ver bitmez onların EGO’ları istekleri oğulları hep onları dinleyevek onlar gibi olacak yoksa dünyayı insana zindan etmeye çalışıyorlar akılları sıra işte baştan kötü olmuş canım ben şu an onlarla aynı yerde otursam 7/24 mutsuz olurum sürekli itişme çekişme çocuk yapma olayına gelince yemin ederim çalışmasa benimki de yapar bunu dile bile getirdi gerçekten acınacak durumdalar onlarla muhatap olma eşinle de güzellikle konuşmayı dene ne yapalım kaderimiz

Canim istesen izin vermezsin bende geçen hafta sancı vardı gittim alttan bakalım dediler önce nst ye gireyim sancı cikmazsa gerek yok dedim izin vermedim sancida cikmayinca geldim eve

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Aaaa çok şaşırdım tatlım yaaa :)) numara yaptı hepimize desene :)) sağlıkla gelmiş ya çok şükür tez zamanda toparlasın bakalım kendini minnoş :) normal Doğum yapmışsın bide ne güzel, Doğumla ilgili ayrıntıları merakla bekliyorum :) sağlıklı huzurlu musmutlu uzun ömürleri olsun yavrununda analı babalı büyüsün inşallah :)

Biri bu kayınvalideleri durdursun

Kızlar dün konuştuğumuz sancılar vs sanırım yalancılardı. Bugün de tık yok. Sadece lavaboya giderken bi gerildi gibi oldu geçti hemen. Ama bugün bebeğin hareketleri neredeyse hiç yok ona anlam veremedim ben de. Bi sorun var mıdır ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…