- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.001
Evet ya insaAllah benimde agrilarim oluorr korkuom Allah bilir en iyisiniEvet ya şubat annelerine döndü topik
Şubatta herkes dökülüyor.Şikayetler ,doğumlar cok arttı.Ah bebişler 37. Haftayı bekleyin bari.
erken olduğu için açılma var mı diye bakarlar mutlaka, inşallah bir sorun yokturGeçer diye bekliyorum uzaniyorum su an hastaneye biraz uzak mecbur eşimi bekleyeceğim o da erken gelmeye çalışacak gecmezse mutlaka gideceğimallttan muayane etmek isterler mi ko çünkü su an hiç hazırlıklı değilim
Allah senin de yardımcın olsun kardeşim, çok haklısın bizimki doğum parasını bile eklif etmez, utanmasa kıskanlıktan oda çocuk yapar öyle biri, kendimi üzmemeye çalışıyorum, Allah büyük keşke bende ayrı oturabilseydim ama biz evlenirken ya ev yapıp hepimiz bi yerde olcaz yada evlenmiycen demiş anası bu yüzden aynı apartmandayız buna rağmen kapım çalınmıyo işte, inşallah kocamın aklı başına gelir tek duam buAh güzelim ah bi kısmı bizim duruma benziyor aynen senin demen gibi bi kere kapımı açmadılar ben içlerinden ayrıldım diye kaynanam evini yeniledi bana eskimiş şeylerini yolladı gıcıklığına hamile kaldım tedaviyle heveslenme belki düşer bişey olur hiçbir şey alma dedi düşük riskim oldu iğnelerini olma allah verir Allah alır dedi eşim hatırına bişey demedim en son gitti eşimi bi bayana arattı bi zaman sonra onu da sineye çektim ardan bi süre sonra sosyal medyaya o bayanla fotoğraflar attı ben hasta yatağımda yatarken çocuğumu kaybetme riskim varken eşim de sen ne yapıyorsun be kadın demedi erkekler tepki koymadığı için böyle yüz alıp bu tarz şeyler yapıyorlar şimdi de ben dedim ki ben hastaneye yattığım zaman arayıp sorup gelmezlerse ne benimle ne seninle ne de çocuğumla işleri olamaz bi ömür ölseler cenazelerine gitmem neymiş ben arayacakmışım hanımefendiyi annesi öyle demiş ne ararım ne gelsin dedim bitmiştir para verecekmiş Doğum için vermesin dedim eşime benim gerekirse kendi annem babam var öyle para yollamakla babanne dede olunmuyor üstelik doğumda ölüm riskim bile var işte durum bu üzme kendini şakın evlenince erkekler annesinin babaaının kölesi oluyorlar biden bi dşkün oluyorlar sana zarar veriyorsa kim olsa haddini bildirip uzak duracaksın öyle değil mi ama anlayan kim ki bebeğini üzme canım ye iç keyfine bak alınır her şey gir nete ver sipariş ufak bi beşik madem öyle yapıyor bu erkekler neden bu kadar hevessiz vurdum duymaz allahım yardımcımız olsun
o kadar haklısın ki çalışan kadınız emekçyiz kıskanıyolar birde üstelik vedrdikçe değeri kalmıyor evdeki kadınlar tabi hepsi değil yanlış anlaşılmasın bizden daha özgür istediğini aldırıp yaptırıyo birde kıymeti var, bize kimsenin değer verdiği yokUmarım duzelir CNm biran once ama biz kadınlar onların uzerinden yuk
Aldıkça az bedele
Ödedikçe kıymetimiz yok bunu cok gec Anladim evlilik müşterek esimi Mutlu etmek hep
Beni de Mutlu ederdi ama baktım kı kiymet azalıyor gorev haline geliyor tırnağı kırılınca yaygara koparan kadınlar el
Üstünde aksama kadar evde yan gelip yatar sonra senin maddi imkanlarını kiskanirlar birde orası da ayrı dert olur aile icinde kıskanılırsın surekli bazen diyorum çalışmak mı guzel çalışmamak biraz beceriksiz olmak mı lazım acabaayni
Sorunlar zmn zmn yaşanıyor inan bana. Oglu
Olan biz anneler onları daha guclu ayakları üzerinde ailesine sahip yetiştirmemiz kendimize bağımlı hale getirmemeliyiz bence cok sevgi vermeliyiz
Düşkün olsun tabiki annesine babasina ama
Bağımlı olmamali kesinlikle ..
Kız annesi olucam ins ama
Karnim herkes erkek tipi diyor basket topu gibi oldu iyice kalçam almadim sanki toplam 7 kg aldım bakalım son 5 hafta kac daha alırım acaba
ya uzun zamandır yapmıyodum böyle bişey ama ben,m eşimin anladığı dil de bu, gerçi tüm erkekler böyle sürünmesi lazım, umarım dediğin gibi bebek dünyaya gelince anlar anyayı konyayıEsrasi günaydın canım. Nasıl oldu ruh halin.
Senin ilk bebekti değilmi? Çok normal hissettiklerin anne olacaksın çok az kaldı heyecanlanıyosun yavrun için fedakarlık yapıyosun , aynı özveriyi babasından da bekliyosun ama onlar odun ama onlar genelde anlamıyo :) heleki ilk bebeklerde hiçbişey hissetmeyen babalar bile var. Ama doğum yapınca bak nasılda değişecek eşinin sana ve bebeğine karşı olan tutumu...
Anlattığın konularda bana görede sen haklısın , ama araya soğukluk girmesin daha fazla ayırmayın yataklarıyeni evliyken bende çok yapardım ama inan işe yaradığı olmadığı gibi lüzumsuz şekilde kırgınlığı devam ettiriyor bu durum.
Agrin sizin varsa doktora mi gitsen canım galiba senin ilk bebisler de erken gelmişti Allah korusun bu minnos da sürpriz yapmasinKızlarr ben bebeğin başını aşağı doğru ittirdiğini hissediyorum resmen iki gündürYine açılmam var da farkında değilmiyim acaba sanki bi ıkınsam çıkacak gibi hissediyorum
haklısınız o güveni yıkıcam ama bende para kazanıyorum hele söz konusu eşim çocuğumsa hiç dayanamam hemen yaparım elimden geldiğince sabretmeye çalışıp bu durumu ortadan kaldırıcam biraz sorumluluk alsınEsrasi canım öncelikle Allah kolaylık versin. Eş konusunda çoğu malesef düşümcesiz davranabiliyor. En hassasiyet gerektiren zamanda da herşey üst üste geliyor. Bende mesajından eşinin sana olan güveninden dolayı biraz rahat davrandığını düşündüm açıkcası. Bu rahatlığı biraz onun elinden alsan eminim afallamaya başlar. Kendini daha çok üzmeyecek şekilde bu dönemide atlatırsın inşallah.
Maşallah canım çok güzel gelişmiş:) doğum pozisyonuna dönmesinede çok sevindim, hayırlısı ile olur inşallah.
Yaaerken olduğu için açılma var mı diye bakarlar mutlaka, inşallah bir sorun yoktur
sağol canım duayı okudum iyi geldi birazSıkma canını değmez olan olmus. Nasılsa alcak beşiği mecbur yani. Kendini yıpratma hoş elde olmuyor yıpratmamak ama sakin kalmaya çalış canım. Asr duasını biliyorsan oku bilmiyorsan internettende bulabilirsin.
Gözün aydın canım. Yakın bi zamanda çıkacaktır içini ferah tut sen :))tek tek etiketliyemedüm kbakmayın erken doğum tehditi nedeniyle yatmıştm 1gün dün sabah çıktım hastaneden bu sabah suyum geldi normal doğum yaptm hayırlısıyla küvözden de çıksa bi an evvel rahat edicek içim inşallah evimize getirdiğimde yazarım haber veririm zaten
Ben öğretmenim canım aslında tek Öğün gidiyodum cok zor bi iş değil ama artık ders anlatacak gücüm yoktu ayaktada duramiyordum nefes darlığı yasiyodum çocuklar diyodu hocam bu halde artık gelmeyin diye:))37 ye kadar çalışılıyor galiba canim en son 36+6 ya kadar alınacak diye biliyorum ama tecrübeli biri yazsa daha iyi olurCanm yoğunsa iş yern valla iyi bile dayanmisn ben biraz daha rahatm gidebldiğim kadr gideyim diyorm.ama hani kaça kadar çalşmamz lazm yani zorunlu izne çıktığımız vakit onu tam bilmiyorm
Aldığınız çalışabilir raporunda tarih yazmıyor mu ?benimkinde yazıyor ,bir kontrol edin istersenizCanm yoğunsa iş yern valla iyi bile dayanmisn ben biraz daha rahatm gidebldiğim kadr gideyim diyorm.ama hani kaça kadar çalşmamz lazm yani zorunlu izne çıktığımız vakit onu tam bilmiyorm
AMin canım hepsi ayrı bi dert neler duymadım yüzüme neler dedi hem yemeğe götürdü hem anne baba bi tanedir ama karının 5. De vardır yani sen dış kapının mandalısın gidişisin ben kalıcıyım oğlum bensiz tuvalete bileği gidemez demişti ilk evlendiğimiz zmanaşqr anneme şimdi karışamıyor deliriyor eşim bana çorap alsa zaten hep karılara analara bişey Yok oğlum benim ben doğurdum ben çektim sancısını hepsini normal doğurdum senin gibi çıkartamayıp sezaryen olmadım bide bi kahkaha atması var anılarım canlandıAllah senin de yardımcın olsun kardeşim, çok haklısın bizimki doğum parasını bile eklif etmez, utanmasa kıskanlıktan oda çocuk yapar öyle biri, kendimi üzmemeye çalışıyorum, Allah büyük keşke bende ayrı oturabilseydim ama biz evlenirken ya ev yapıp hepimiz bi yerde olcaz yada evlenmiycen demiş anası bu yüzden aynı apartmandayız buna rağmen kapım çalınmıyo işte, inşallah kocamın aklı başına gelir tek duam bu
Canim istesen izin vermezsin bende geçen hafta sancı vardı gittim alttan bakalım dediler önce nst ye gireyim sancı cikmazsa gerek yok dedim izin vermedim sancida cikmayinca geldim eveGeçer diye bekliyorum uzaniyorum su an hastaneye biraz uzak mecbur eşimi bekleyeceğim o da erken gelmeye çalışacak gecmezse mutlaka gideceğimallttan muayane etmek isterler mi ko çünkü su an hiç hazırlıklı değilim
Aaaa çok şaşırdım tatlım yaaa :)) numara yaptı hepimize desene :)) sağlıkla gelmiş ya çok şükür tez zamanda toparlasın bakalım kendini minnoş :) normal Doğum yapmışsın bide ne güzel, Doğumla ilgili ayrıntıları merakla bekliyorum :) sağlıklı huzurlu musmutlu uzun ömürleri olsun yavrununda analı babalı büyüsün inşallah :)selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Biri bu kayınvalideleri durdursunAMin canım hepsi ayrı bi dert neler duymadım yüzüme neler dedi hem yemeğe götürdü hem anne baba bi tanedir ama karının 5. De vardır yani sen dış kapının mandalısın gidişisin ben kalıcıyım oğlum bensiz tuvalete bileği gidemez demişti ilk evlendiğimiz zmanaşqr anneme şimdi karışamıyor deliriyor eşim bana çorap alsa zaten hep karılara analara bişey Yok oğlum benim ben doğurdum ben çektim sancısını hepsini normal doğurdum senin gibi çıkartamayıp sezaryen olmadım bide bi kahkaha atması var anılarım canlandıdaha söylesem sinir krizi geçirirsin boş ver bitmez onların EGO’ları istekleri oğulları hep onları dinleyevek onlar gibi olacak yoksa dünyayı insana zindan etmeye çalışıyorlar akılları sıra işte baştan kötü olmuş canım ben şu an onlarla aynı yerde otursam 7/24 mutsuz olurum sürekli itişme çekişme çocuk yapma olayına gelince yemin ederim çalışmasa benimki de yapar bunu dile bile getirdi gerçekten acınacak durumdalar onlarla muhatap olma eşinle de güzellikle konuşmayı dene ne yapalım kaderimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?