2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
iyi olmanıza sevindim inşallah dönmez Doğuma kadar :) bende hep sabah gidiyordum kahvaltı yapmadan nst iyi çıkmıyordu artık birşeyler yiyip gidiyorum iyi oluyor

Benim ilkide aynı oldu, ne alta baskı ne sancı bişey olmadan gece suyum gelmişti :) bunda bayadır kafası bacak aramda gibi ama perşembe günü dr kanalda değil doğum pozisyonunda duruyo demişti. Seninkilerde her biri ayrı tecrübe olmuş valla :)
Gelsin güzel haberlerrrr maşallah canım bebike, inşallah doğumun da gönlüne göre olur inşallah :)

iyi olmanıza sevindim inşallah dönmez Doğuma kadar :) bende hep sabah gidiyordum kahvaltı yapmadan nst iyi çıkmıyordu artık birşeyler yiyip gidiyorum iyi oluyor
Saol canım ben de evde atıştırdım ama bayaa tok olmak lazımmış bi dahakine hastanede yerim artık beklerken acıkıyorum demek ki ders oldu bana :))

Saol canım benimm hepimize maşallah Rabbim kolaylıklar versin hepimizin bebişlerine

Çok şükür canım

selam herkese kızlar sabah suyum geldi doğum yaptm bebeğim yanımda değil malesef solunumunda sıkıntı varmış küvöze aldılar dua edin yavruma
Cidden çok şaşırdım resmen ters köşe doğum hikayesini bekliyoruz ..açıkçası herkes yazsa ne güzel olur..Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün ...hayırlı evlat eylesin ..saka maka çok doğum oldu yaa..ben tembel tembel yatıyorum bugün kendimi çok yorgun hissediıyorım

Olabilir canım neyse ki şimdi hıçkırık tuttu da rahatladım. Hıçkırsın bakalım minnoş

Benim daha 7.8 haftam var ve 13 kilo almışım 20 yi bulmazsam iyidir

Tabi canm ayakta kalmnz ders anlatmanz yorucu tabi bnde sağlkçıym hastanemz çok yoğn deil Allahtan birde bizde hamile kalınca farklı alana çekebiliyolar sizde tabi öyle bi şans yok

Ya bende bazen çok korkuyorum yeni hayatımdan uç çocuk nasıl olacak ama artık son zamanlarda insan gelsin istiyor çıksın ıstyor yaa...yatmak kalkmak banyo yapmak iş yapmak çok zorlaştı ..tırnaklarımı bile bir zahmet kesıyorum...o yüzden Rabbim hayırlı doğumlar nasıp etsin.

Takip et bakalım kendini canım aman hayırlısıyla gelsin evde filan olcam ben diye tutturmasın :) devam ederse çok ya ara doktorunu ya da bi git bakalım salı ya daha var çünkü baksana bu bebişlerin saati saatini tutmuyor ki. Hepsi ayrı bi süpriz peşinde :))
Çağırın kızlar hepsini , kv lerle konuşma yapacağım. Bakayım bi dertleri neymiş :)
Kuzum kıyamam sana karnın burnunda halinle uğraşamazsın sen onlarla bide hepsini istemişsin :)))) hiç o topa girme derim :)) dert anlatmaya başlarsalar hepsi bir ağızdan 5dk sonra Doğuma alırlar bak:)))
Maşallah canım :) güzel haberlerle gelmişsin. Nst ye bende girdim yemek ye dediler çıktım bişiler yiyip geri girdim :)) gelirken yanında çikolatayla su olsun çikolatayı da burda yersin dedi öyle yaptık. Bi dahakine bende hastanede bişiler yicem çikolatam suyum elimde gidicem :)) yoksa hiç ses soluk yok minnoşlardan

bebeği olan arkadaşlar tebrik ediyorum . bizlerde sağ salim kuzucuklarımızı kucağımıza alırız inşallah.
benim 2. doğumum olacak ilki normaldi. bunu da normal istiyorum ama heyecan stres yapmıyor değilim. 2. doğumlar daha kolay oluyor diyorlar. umarım öyledir.

Benim üçüncü ama bir stres bir heyecan var yok değil yani ...bakalım hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…