2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Öyle dediğime bakmayın haa daha gıkım diyemedim ben 8 senedir hep eve gelip yatağa yattığım zaman geliyor aklıma kadına söyleyeceklerim. Yaaa ben neden diyemedim diyorum kilitlenip kalıyorum
Kazan işini sevdim kesin çözüm ben uslübumu bozmadan söyleyeceğimi söylerim. Bizim kv Sen sabırlısın ama çok da hazır cevapsın hemen söyleyecek bişi bulabiliyorsun der bana. Herkesin durması gereken bi sınır var geçmeye kalktıkları zaman hatırlatıyorum napiim derim bende bide insanlar onu dedi bunu dedi diye üzemem hiç kendimi derim öyle düşünüp söylüyorsa o onun ayıbıdır benim hiç umrumda bile olmaz derim. üstü kapalı da olsa mesaj gitmesi gereken yere gider.

Şak şak şakk valla alkış. Olması gereken o zaten bencede tepkiyi belirtmek , hakkı savunmak , içinden geçeni o an söyleyebilmek . Tabii saygı sınırını aşmadan... Deneyim mi belki bende yaparım :) ya kadına kafa göz dalarım , birikmişleri heyt ulan ben deli kadir misali..
Yapı meselesi sanırım yaa , her seferinde diyecem bu sefer diyorum diyemiyorum.

Öyle dediğime bakmayın haa daha gıkım diyemedim ben 8 senedir hep eve gelip yatağa yattığım zaman geliyor aklıma kadına söyleyeceklerim. Yaaa ben neden diyemedim diyorum kilitlenip kalıyorum
Kız sen 8 sene diyon artık yapabilir halde olmalısın.Ben çok merhamet ettim.Hep dedimki anne babadır duasını al dedim eşime.Son yaptıklarından sonra ama benm için bitti o bitiş.
Duvar çektim koskocaman, zarar verip aile hayatını yıpratıyor cünkü böyleleri.
Ya söyle böyle sohbet arasında usulca lafını yada kendimi öyle bir çektim ki ben artık beni kırabilecekleri ortam olmuyor.Bayramlarda özel günlerde sadece 1 saat.

başkaları yüzünden mutluluğu ertelememek lazım dünyaya bi kere geliyoruz, gün gelicek biz ezicez onları o yüzden sabrediyorum

üzüldüm sanada Allah yardımcın olsun, bunun bi yolu var bigün öğrenip kurtulucaz inşallah

Deli kadirim uleyynnnn diye başlamamak lazım tabi keskin sirke küpüne zarar :)))) sende haklısın ama 8 sene az bi zaman değil. Ama bence susmaya devam etme de.. 8 sene gelmiş geçmiş ama daha gelecek kaç sene var kim bilir.. yaşın ilerledikçe tahammül sınırın azalacak belki ilerisi daha kötü olacak.. çünkü bunların susacağı yok kv damarları var ayrı deli kan akıyor oradan:)) kelimeleri iyi seçersen hiç sıkıntı olmaz hem alttan lafını söylemiş oluyorsun için rahat ediyor karşındaki de duyacağı kelimelere göre konuşuyor hem de saygısızlık etmemiş oluyorsun:) bu sadece kv için değil ikili ilişkilerde herkes için geçerli.. susarsan semer vuran çok olur kimsede yükün altında ezildin mi diye sormaz

Kızlar sizinle özel bir durumumu paylaşmak istiyorum kusura bakmazsanız. ben normalde büyük tuvaletim geldiğinde çok zorlanacaksam yapmıyorum. Ikınmak istemediğim için. Fakat iki gün önce kendiliğinden geldi ve istemsiz olarak vücudum ıkındı. Birkaç saat sonra da kahverengi lekelenmem oldu. Bebek hareketli olduğu için ve sancım olmadığı için önemsemedim. Bugün yine aynı şey oldu. Fakat yine bebek hareketli. Pazartesi kontrolüm var. Doktoru aramadım gel dese gidebilecek durumda değilim şu an. Sizce doğum yakın olduğu için olabilir mi. Bebek iyice aşağıda benim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu

Isten geldim yemek yaptik beraber esimle yedik bir guzel sonra eline kumandayi aldi gozunu tvden ayirmiyor.butun gun birbirmizi gormedik birak su kumandayi benimle ilgilen biraz dedim orali olmadi bende tlfnumu aldim yatak odasina gectim uzandim takiliyorum.hayret bisey yaa...

Aynen Canım ben de öyle yapcam valla :) çok su içmedim ki sıkışmıyn nst anında zor olur diye :)) benim bebiş sola yatmayı çok seviyo baya hareketleniyo o zaman bugün de sola yattım karnımdaki kutuyu nasıl yittirdi bıdıklar güçlendi valla maşallah ❤❤

Bu sahne bana cok tanıdık geldi :)
Ama bizde tv değil telefonda oyunu var.Bende dur bakalım ne zaman atcam pencereden telefonunu

Çok yoruldum canlar ama işlerim bitti temizlikte halloldu doktoru dinleyince ayaklandım ne olur ne olmaz yarın muayenem var tekrar gitcem bakalım durum değerlendirmesi yapcaz bakalım son durumlar ne
Keşke benimde bitse bir keyıfsizim moralım bozuk iş çok hiç yapasım yok ...offf yaa bugün dokunsalar aglıycam o haldeyım..

Bir ara da nar erken Doğuma yol açar falan deniyordu onunla bir gerçekliği Yok hurma içinde aynı ley söyleniyor o da doğru değil bu yanlış bilgiler yüzünden çok faydalı olan bu gıdaları tüketmekten kaçınıyor bazıları. Ben başından beri canım istedikçe yiyorum herşeyden.

Bende o kadrlık yiyorum ama hurma doktora yiyorum dediğimde şöyle bir durup çokta yeme dedi.İster istemez insan korkuyor.Dinende doğumu kolaylaştırdığı için insan ister istemez çekiniyor.
Ama narı bilmiyordum böyle dendiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…