2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bu sahne bana cok tanıdık geldi :)
Ama bizde tv değil telefonda oyunu var.Bende dur bakalım ne zaman atcam pencereden telefonunu
Ya sinir ediyor insani yani bu durum.tv yi koltugu özlemis beni sallayan yok.iyi ya bende iceride takilirim ne yani...uykum var her zmn oldugu gibi simdi uyusam sen uyudun olur ama

Hers
Herşeyin azı karar çoğu zarar demişler buda öyle birşey canım ..nar olsun maydonoz olsun yesıllık hurma kararında tüketmek lazım..ama son zamanlarda hurma yı çok yediğimiz zaman doğal suni sancı etkisi olduğu söyleniyor ...bende 37 sen sonra baslıycam inşaAllah

Aynen 37 iyidir
öyle deme kız benm gözük korktu inanki
Ben hamileliğimden beri günlük 1 veya 3 tane yiyorum ondanda şifa alsın diye...son zamanlarda daha arttırırım diye düşünüyorum. Umreye giden akrabamıza sipariş verdim hurma ve zemzem çantama koymak için inşallah fazla getirmiştir

Zemzem bebeğe mi vereceksin canım.
Birde peygamber efendimizin uyguladığı tahnik var hurma ile.Onlardan birini mi yapacaksın?
Kendin için mi çantana koyacaksın

başkaları yüzünden mutluluğu ertelememek lazım dünyaya bi kere geliyoruz, gün gelicek biz ezicez onları o yüzden sabrediyorum
Evet cok pişmanım milletin gozu yuzunden ertelediğim seylere Suan umrumda degil
Kimse ..
ben zaten yiyorum canım arada doğumu başlattığını düşünmüyorum bugün yine Yedim 3 tane
Bana doktorum gunde uc tane normal
Dedi ama
Daha fazlası dogumu başlatmasa bile
Kasılma yapar
Rahatsız eder Dedi ki
Dogru cunku anemm umreden geldi bir au once bir kac gun biraz abarttım Sanirim Oyyy geceleri Karnim Tas kesti resmen korktum hemen bıraktım simdi gunde en fazla
İki uc tane yiyorum. Ama 37. Haftadan sonra hunde bir kase yemeyi düşünüyorum
Kesinlikle rahmi yumuşatıyor
Ben başladım canım doktorumun söylemesiyle
Senin riskli hafta bitmiş CNm ztn ye birde bebegin kilosu iyiyse Dogsa da sorun olmaz ztn
Ayyy varya ayni seyler hep nedir bu tv askı yüzümüze bakan yok valla kaldırıp
Atmak laizm camdan o tv leri

y4zy4qmurum canım ben göğüs ucum hiç yok o yüzden aldım,lansinoh aldım,göğüs ucu falanda attım hastane çantasına, bakalım umarım başarılı olurum
Bende lansinoh almıştım tekli manuel. Gerek olursa onu kullanıcam bende. Aynısı ise onun parçaları çok teferruatlı değil aslında canım takabilirsinde kendin. Kitapçığında da var takılışı.

Yok benimki kurt adamdan hallice
Çok problemimi olmuyor arada bir iğnelemeye çalışıyor , bende cebap vermeyince olay kapanıyor . Bu daha çok canını sıkıyor onun farkına vardım o yolda ilerliyom o yüzden :)
Bide bendeki biraz değişik kendi evlatlarına bile cepheliyken bana yine iyi bu kadın diyip , uymuyorum :):)
Sizinki iyimiş ama haa 1 saat
Hoşgeldiniz nassın , hoop hoşçakalın

He valla aynen öyle , eşimin yanında yapılan bişey olunca o cevap veriyo , bana fırsatı kalmıyo çekişmeye.
Ama dediğin çok doğru , evliliğin ilk yıllarında yapılan ve yüzyüzr görüşüp sonuca ulaşmadığımız için kinliyim sadece . Şu saatten sonra umrumda değiller ama yerinde cevaplar verilmediğinden kırgınlığım geçmiyor

Bende bugün acillik olunca asla dogurmam vazgeçtim dedim :) sancı normaldi 26 oldu en yüksek ama 26 böyleyse dogum anında neler olacak bilemiyorum

Bilemiyorum ki canım bebeğin hareketleri falan da normal ama. Açılma var mı ki acaba. Benn bekleyim diyorum ama aksi bi durumda hemen giderim. Her doğumum ayrı hikaye bu da evde doğum oluyomuş Ay Allah korusun :)
Ay gerçekten Allah korusun . Canim böyle şeyler getirme hiç aklına daha haftanın erken inşAllah biraz daha bekler bebis :)

Biz hep öyleyiz sayılır canım takılmıyorum arada bende yüzüne yüzüne şikayet ediyorum

Zemzem bebeğe mi vereceksin canım.
Birde peygamber efendimizin uyguladığı tahnik var hurma ile.Onlardan birini mi yapacaksın?
Kendin için mi çantana koyacaksın
Canım dediklerini hiç bilmiyorum... Ben doğduklarında dudaklarına değdirmek için en faydalı şeyler olduğu için çantama atacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…