2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Senin diğer doğumların erkenmi olmuştu canım ondamı tedirginsin , vrya bunda risklimi geçiyordu gebeliğin?
Canım İlkim erken doğum ikinci iğne ilaçla 37 haftalık şimdide iğne kullandım erken dığum olmasın diye bakalım bu ne zaöan gelecek inşallah 37 haftayı tamamlarız. Böyle derken bi de en sona ben kalıyomuşum

Kizlar hurma dogumu tetikliyormus ayrica ananas da oyle. Aklinizda bulunsun, ben biraz yemistim gecen, kipirdanmalari hissettmistim yani ise yariyor gibi 37. Haftaya girince 1 ananas yicem dogsun diye Bu arada hurma bana eksime yapiyor ya, ustune Rennie yemek zorunda kaliyorum yaa

Anladım kuzum. Hayırlısı inşallah. Bebekte bizde iyi olalımda tek bekleyelim yaa . Erken gelmelerindense geçe kalmaları daha sevimli sanki :)
Tabi biz ne düşünürsek düşünelim , olacağı varsa engel olamıyoruz , kaderde olanı yaşıyoruz emanetleri Rabbime hepimizinki...
Bende telkin ediyorum kendimi :) benim kızım akıllı zamanında gelecek diye . :)

Bnmde bi tane progestan kaldı pzts.ye. ama yaptırmayı düşünmüyorum. Pzts 37+0 oluyor zaten ve gerek yok diye düşünüyorum artık. Allahın izniyle kendi gelmek istediği zamanı beklemek istiyorum. Şükür gelişimi suyu felan iyiydi kontrolde.

Bende bugn seni göremeyince aha doğurcak heralde dedim . Burdaymışın
Yinede sor canım iğne işini doktoruna tek kalmış zaten , o bişey söyler .

Bende bugn seni göremeyince aha doğurcak heralde dedim . Burdaymışın
Yinede sor canım iğne işini doktoruna tek kalmış zaten , o bişey söyler .
Yok canım buralardaydım:) kv.de aradı sabah bugün düş gördüm belki gelir bebiş dedi. Hayırlısı dedim buyursu gelsin, sağlık olsunda :)
Dr.a kalsa devam ama risk yok çok şükür ve o gelen suyun enfeksiyon kaynaklı olduğuda kesinleşti. Yani aslında şuan normal şartlarda bi hamilelik devam ediyor. O yüzden bırakayım artık istediği zamanda gelsin diyorum. Belki yine sonları görücez bilemiyoruzki :)

Oğlun kaçıncı haftada doğmuştu senin canım? Benimkiler ilki 38 ikincisi 39+6

Selam kızlar
Mustelanin çatlak öncesi kremini kullanan var mı
Karnım ve göğüs ucum için dr tavsiye etmişti ama bitmediği için doğumdan sonrada kullanırım göğüs ucunu yıkamam gerekir mi bebeği emzirmeden

Keşke benimde bitse bir keyıfsizim moralım bozuk iş çok hiç yapasım yok ...offf yaa bugün dokunsalar aglıycam o haldeyım..
Yaparsın canım anca benim durumlar karışıyor gibi o yüzden acele ediyorum benim bebisler 20 gün falan erken geliyo genelde doktorda öyle diyince mecbur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…