2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Düzensiz kasılmalarla başbaşayız :) işin tuhafı afedersiniz ama büyük tuvalet ihtiyacı varmış hissi de oluyor.

Banada 2 doz yapıldı kortizon içerdiğini bebeğin hem ciğer hem kilosunu geliştirdiğini biliyorum bide burda biri yazmıştı kivi ciğer gelisimi için ben her gün yiyorum

bebiş 2200 dü geçen hafta son 10 gün içinde 100 gr almıştı sadece gelişimi 2 hafta geri dedi doktor ve ödemim çok..bununla ilgili birşey mi bilmiyorum
bebiş 2200 dü geçen hafta son 10 gün içinde 100 gr almıştı sadece gelişimi 2 hafta geri dedi doktor ve ödemim çok..bununla ilgili birşey mi bilmiyorum
Tansiyonunu olcturuyormusun tansiyon yüksekse odemle birlikte kan akisini bozuyor

Allah yardımcın olsun inşallah sagsaglim kavuşursun

Şimdi döndüm eve daha donmemis bizim cocuk 2580 olmuş kilosu eğer on beş güne kadar dönmezse sezaryena alabilirim dedi. Acaba son güne kadar donermi ?
Şimdi döndüm eve daha donmemis bizim cocuk 2580 olmuş kilosu eğer on beş güne kadar dönmezse sezaryena alabilirim dedi. Acaba son güne kadar donermi ?
Niye erken alıyorlar anlamiyorumben ya sancim gelsin baksın normal olmuyorsa sezeryan yapsın nedir bu acele bebekler gelişimini tamamalmadan

Ben senin yerinde olsam kendimide bebegimide uzmem herşeyden önemlisi bebeğin şu anda benimde eşim aylarca işsizDi ne beşik ne başka birşey alamadım bir ara hergun agliuordum ne olacak böyle diye sonra baktım ki en büyük zarar bebeğime bunu ona yapmamaya karar verdim bir arkadaşımın beşiğini aldım koydum sağolsun eş dost alıp getirdi herseyi var şimdi odası yok tabi olmasın o iyi olsun babasida gün gelince anlar hatasını

Banada 2 doz yapıldı kortizon içerdiğini bebeğin hem ciğer hem kilosunu geliştirdiğini biliyorum bide burda biri yazmıştı kivi ciğer gelisimi için ben her gün yiyorum
canım inşallah işe yarar bebeğinde bende çok yaramamamış iğneler sanırım doğum yaptm bebeğim küvözde

canım en kısa zamanda yazıcam dikişlerim var şuan inan gözüm bişey görmüyo

en kısa zamanda detaylı yazıcam canım

amin canım saolasın güzel dileklerin için kandırdı bizi yaramaz dediğin gibi anca iki gün daha tutabildik içerde koymuş kafaya gelmeyi inş küvözdende çıkarsa hayırlısıyla dünyalar benim olucak

inşallah canım saolasın insan biraz üzülüyo tabi ama bunada şükür Allahın izniyle kavuşuruz bi an evvel inşallah insan kucaklamak istiyo yavrusunu

Allah razı olsun canım inşallah kısa zamanda çıkarda kucağıma alırım böyle insan bi garip oluyo bizim kız yaramaz çıktı özlemiş bizi dinlemedi geldi

Allah razı olsun canım kafaya koymuş dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah kavuşuruz kısa zamanda haber veririm tabi gelsinde kuzum evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…