2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Cnm diom burda öle sezaryana almiorlar dedim.panik atak ben altan baktiramiom bile biliorlar

O zaman kasma canım zaten normal yapıyorlarsa kendini alistr inşaallah hepimiz saglikla kavusuruz.b atma değil de ben de felaket adet sancısı gibi sancı var vajinam arada komple ağrıyo bu akşam bi ağrı girdi ödüm koptu valla ama geçti şükür

Canım baktıgın ne bendede sıkıntı var doktorumu arasammı aramasammı bilemedim belimde hafif sancı giriyor sertleşmeyle sonra 3 4 sn içinde geçiyor akıntımda var

Bu batma niye cnm anlamiom vajinam.kople ya ara ara hizettirioo ve bebek kafasiyla idral torbami bastirio yaa felekat bi hiz

Ayy kuzum seninki de mi geliyor acaba,ben bi heyecan yaptım seni tahmin edemiyorum:)hakkınızda hayırlısı tabi inşaallah bize de yaz doktordan haber gelince
Amin cnm hepimiz için hayırlısı inşallah. Valla bende öyle, sancım yoksa bile hissedicem artık 1,5 aydır alıştım :))
Hadi ınsaAllah canım bakalım bızi habersiz bırakma doktor ne dedi
Haber gelmedi henüz, sabaha kadar artmazsa kontrole gelicemi söyledim.

Canım baktıgın ne bendede sıkıntı var doktorumu arasammı aramasammı bilemedim belimde hafif sancı giriyor sertleşmeyle sonra 3 4 sn içinde geçiyor akıntımda var
Turnusol kağıdı ile bakıyorum canım. 5 6 haftadır takip ediyodum, biraz önce mavileşti. Uzanınca belim rahatladı bnmde ama tam geçmedi. Akıntın nasıl senin? Benim bu ara çok sık ve kremsi geliyodu az önce minik sümüksü bişi gelmiş

Bu batma niye cnm anlamiom vajinam.kople ya ara ara hizettirioo ve bebek kafasiyla idral torbami bastirio yaa felekat bi hiz
Doktoruna söyledin mi canım normaldir bence ama yine de kontrolde söyle,benim de bebis asagida çok bastırıyor ya çoğu zaman karnimi tutarak yuruyorum valla

Atlatmışın bak ne güzel vajinismusu .
Doğumda tetiklenmez inşallah canım şimdiden kendini hep motive et , güzel düşün nefes egzersizleri yap .
Ya doktorla konusuom aglaya aglaya hatta yapamam diye onlar epedural dedi agrisiz olcak insaAllah dedi bakalil ise yarar gec kalinmaz insaAllah

Merak etme CNm insaallah girmezler güçlüdür onlar büyümüşlerdir

Bel kemiğim ve çevresinde var canım, karnıma vuruyo sanırım, gece oldugundaki gibi adete benzer bişey değil. Yazarkende var gibi hissediyorum psikoloji gitti iyice ya :)))
Oyyy geliyor mu yoksa bu sefer kizzz hadi bakalım yaz bize gece gelir gider okurum artık vc
Kalktıkça :) ya benim de idrarımın rengi cok koyu ara ara batma var enfeksyin olmustu iki uc hafta knce cok hafifti bitkisel
Bir ilac verdi Dr ictim acaba geçmedi mi ki baya da su içiyorum
Halbuki ama
Baya koyu rengi neden ki acaba

Canım benim beyaz kremsi geliyor o sümüksü dediğin nisan olabilir

Cnm senin batma nerde benim vajina kopla bi asa bi yukarida kaba yerde

Benim kızın sağı solu belli olmaz canım. Gerçi ben turnusolün yalancısıyım :)) eşime gösterdim hemen bi kontrol et diyo, gittim pede koydum o da hafiften mavileşince adam da işe gidip gitmemekte kararsız kaldı, yat diyorum emin olamıyo :)) nasılsa bana uyku yok bu gece :)
Enfeksiyon bi başladım mı geçmiyo canım ya.. 32.haftadan beri ben antibiyotik, toz, fitil ne varsa kullandım ama halen çıkıyo tahlilde.
Canım benim beyaz kremsi geliyor o sümüksü dediğin nisan olabilir
Biraz önceki çok azdı ama çok değişikti. Bakalım devamı gelecek mi. İlkinde yoğun kremsi gelmişti, bunda iki kere geldi aynısı ama bişi olmamıştı. Sende takip et canım
Bu kağıdı nerden bulcam ben
Bugün bir arkadaşımla da konustuk kırtasiyeye bakıcaktı. Bana dr.um vermişti. Altest pedleri var ama çok pahalıymış iki tane pede 30 tl ödemiş :s
:)) bakalım heyeanla bekliyorum yaz devamlı mrrakta bırakma
Yazmam mıı zaten uyku tutmaz bu gidişle:) sen ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…