2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Al işte benden bi tane daha bende korkudan sezeryan istedim ve o sancıları çektikten sonra

Klamoks augmentin ile hemen hemen aynı diye aklımda kalmış ama emin değilim canım. Ben augmentin 1000lik kullandım hemde günde 2 tane onunda bir bildiği vardır verdiğine göre diye düşünüyorum, böyle geçmeyen bir hastalığı diretmekte kötü olabilir canım

Keçiboynuzu pekmezini yoğun karabiber ile ısıt cezvede iç bunu denediysen genede geçmediyse yapcak bşy yok ama yazdığım normalde kesiyor

Aynen canım artık korkmaya başladım bebeği etkileyecek diye , çok uzun zaman oldu çünkü geçmiyor.
Güvenip kullanıcam sanırım vardır bir bildiği dediğin gibi...

Keçiboynuzu pekmezini yoğun karabiber ile ısıt cezvede iç bunu denediysen genede geçmediyse yapcak bşy yok ama yazdığım normalde kesiyor
Yokcanım onu denemedim. Hep bal limon yaptım.
Keçiboynuzu pekmezim yok nor.al pekmezle deneyim bari . Çok yordu beni , kasıklarım fena zorlanıyor öksürdükçe kuru bir öksürük
Tşk ederim...

ultrason doğruysa 4 kilo cıvarı olur benimki gününü doldurursa ama korkmuyorum bundan önceki bebeğimde 4040 gram doğdu kolay bir Doğum olmuştu :)
Maşallah bebegınoze rabnim saglıkla kuxagınıza almayı nasıp etsın, birsey sormak istiyorum doktor kontrollerinde beveğiniz kaç kilo civarı cıkıyor, tabiki öncelikle hayırlısıyla ve saglıkla dünyaya gelsinler ama ilk bebeğim olacak ve kaç kilo civarı doğcak cok merak ediyorum

Canım valla aynı durumu yaşıyorum ben de özellikle sağ el parmaklarim çok ağrıyo geçmiyor eklem ağrısı bildiğin.telefonla çok uğraşıyorum diye oluyo galiba dedim ama sebebini bilemiyorum
Canım telefondan olsa normalde de ağrırdı heralde elimizden düşmüyor hiç ama bu zamana kadar ilk defa olması da bi garip geldi. Sen de şişlik var mı peki

Amin inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza, en son 36+3 de gitmiştim 3300 gram 50 cm çıkmıştı

Al işte benden bi tane daha bende korkudan sezeryan istedim ve o sancıları çektikten sonra
Öyle oluyor canım bu iş psikolojik yani yaparım diyen yapiyor,yapamam diyen de 3 gün sancı çekse de sezaryen istiyor.Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

Canım telefondan olsa normalde de ağrırdı heralde elimizden düşmüyor hiç ama bu zamana kadar ilk defa olması da bi garip geldi. Sen de şişlik var mı peki
Haklisin benim de ilk defa oldu,yok canım şişlik de yok öyle ağrıyo sizliyo

Geçen hafta idrar enfeksiyonu için kullandım canım malesef 4 gün dayanabildim bebegimin bütün hareketlerini kesti hiç oynamiyodu arada bi kıpır ti gerisi yoktu . Ben ilaca bağladım ve bıraktım bıraktığım gibi geri hareketlendi ister istemez zararı oluyo bence

Kâr zarar orantılıymış işte hamileliklerde tüm ilaçlar.
Belki dediğin gibi ilaçtan olmuştur hareketsiz oluşu... kadındoğumcuma gidene kadar ben en iyisi , doğal bişeyler denemeye devam edeyim

Yokcanım onu denemedim. Hep bal limon yaptım.
Keçiboynuzu pekmezim yok nor.al pekmezle deneyim bari . Çok yordu beni , kasıklarım fena zorlanıyor öksürdükçe kuru bir öksürük
Tşk ederim...
Siyah turp bal kürünü de öneririm ,bende çok işe yaradı ,isterseniz onu da bir deneyin

Öğretmeni ilgili aslında canım sanırsam yeni bi erkek kardeş geliyor olması bir de sıkıntılı hallerim açıkçası dersleriyle pek ilgilenemedim hep ablası yaptırdı interneti televizyon alındı eve ona çok takılıyor bide dersler yüzünden çağırdığını anlamıştım zaten çok zor bi çocuk eşyalarına değer vermez her gün kalem defter kaybediyor defterlerin 2 sayfası boş diğer tarafları açıp yazıyor sürekli başında birisi olacak yazıp çizmesi için bilemiyorum vallahi bugün moralim bozuldu baya bu duruma bugün temizlik yapıldı eve konsantre bile olamadım hiç şimdi ben konuşacağım babası da konuşacak olmazsa rehberlikten yardım isteyeceğim

Kiskanmis olabilir,olsun annesi sen buna takılma şimdi,dogumuna az kaldi,toparlar o da Allahin izniyle

Canim ben agumentin diye bi antibotik kullandım. Benim de içim rahat değildi 4 gun kullandım bıraktım ama tekrar boğazımda gıcık başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…