2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ayyyyy gerçekten mi inşallah söylediğiniz gibidir ben de artık anne olmak istiyorum, teşekkür ederim cevap için :)

İnşallah canım güzel düşün güzel olsun :) olmazsa da hakkınızda hayırlısı böyleymiş der devam edersiniz. Başka şeylerle ilgilenmeye çalış bi süre bu siteye girme

Nasıl oldun canım iyimisin biraz devammi ben devam ediyorum

y4zy4qmurum canım artık senin Allahın izniyle bebek gelmeye karar vermiş olsada zamanın normal.Doktorda sana 2 hafta daha beklese iyi tarzında bişy dedi diye hatırlıyorum.O sürede doldu.Güzel haber bakalım ne zaman gelcek

y4zy4qmurum ben ne durumdayım bende bilmiyorum beklemekten başka carem yok bebek hareketli çok şükür bir tek onu takıp ediyorum
Bnmkinin hareketleride az bugün. Bi an coşuyo sonra yok.. Bnde takipteyim artmazsa bişey yapmıcam.
Nasıl oldun canım iyimisin biraz devammi ben devam ediyorum
Belim halen aynı cnm. Bi parca turnusolle ıslaklığa baktım şimdi uçuk mavi yine. Ama telaş yapmıyorum daha öncede olmuştu hastanede. Belki yine geçer, belki yine enfeksiyona bağlıdır diyorum.

Cnm benimkisi az seninki kac baktilsrmi yine
Bugun devlet hastanesine gittim belli ultrason olcumlerinee farklilik olablir diye.oradaki doktorda bakti ve 2253 gr ile 2298 gr arasinda kilosu dedi.yuzde 10 yanilma payi var dedi.yani yine en iyi ihtimalle bile haftasindan zayif.zaten karnimda cok kucuk goren inanmiyor 9 aylik hamile olduguma

Banada öyle diyorlar bence sorun yok :) alıştım çevreden gelen tepkilere. Sağloğı iyiyse takma kafana...

Evet benimde ozamana durarsa insaAllah cnm o civari dedi doktor hayirlisi saglikli olsunda snin ilkmi cnm

Banada öyle diyorlar bence sorun yok :) alıştım çevreden gelen tepkilere. Sağloğı iyiyse takma kafana...
Sadece zayif ve kucuk ama insan kafaya takiyor ya hep boyle mi olur diye dusunuyorum insallah hepimizin evladi saglikli sihhatli olur
Evet benimde ozamana durarsa insaAllah cnm o civari dedi doktor hayirlisi saglikli olsunda snin ilkmi cnm
Evet ilk bebegim benim.hayirlisi bakalim ya insan endiseleniyor niye kilo almiyor gelismiyor niye kucuk hep diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…