2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim ben agumentin diye bi antibotik kullandım. Benim de içim rahat değildi 4 gun kullandım bıraktım ama tekrar boğazımda gıcık başladı
Gerekli mi değildi acaba sendeki durum , yoksa tedaviyi btirmediğin için mi oldu? 4 gün kullanmışın ya belki onunda etkisi vardır.
Şuan deniyomusun , doğal bişeyler ayy ne zormuş gece daha çok bendeki öksürük senin dediğin gibi gıcık tutuyo resmen.

Gerekliydi ama ben bitirmedim ilacı bebeğe zarar vercek diye korktum. Canım karbonat yalıyorum ben gıcık tuttuğunda bayağı faydası oluyor.

Gerekliydi ama ben bitirmedim ilacı bebeğe zarar vercek diye korktum. Canım karbonat yalıyorum ben gıcık tuttuğunda bayağı faydası oluyor.
Yaaa hiç duymamıştım :) belki faydası olur bende deneyim. Mideye de faydası oluyordur hem karbonatın.

Ben hamilelikten önce 60 kiloydum. Boyum da 1.70. Şu an 75 kilo civarındayım. Korseyi L beden aldım ve anca olur gibi geldi. Markasını bilmiyorum ama biraz dar gibi. Büyük gelecek gibi değil. Doğumdan hemen sonra mı saracaksınız?

Hamile olabilirsin adet tarihin 3-5 gün geçince test yap. Ben de seninki gibi şeyler yaşamıştım hamile olduğumu öğrenmeden önce. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben cok hataya düşüp s aldım.
Değiştiremezsem korseyi sarcam korse bana denk gelene kadr.Benm şuan normal doğum gözüküyor o zaman sararım ama sezaryen olur dikiş olursa doktor ne zaman müsade ederse artık

Kızlar çok bişey yapmamış olmama rağmen koltuktan kalktığımda belim inanılmaz ağrıdı sonrada yanma gibi oldu, karnım sert ama kasılma şeklinde değildi.
Wc.ye gittim çamaşırım ıslaktı, turnusolle baktım bariz mavileşti, odaya geçtim alt tarafa koydum turbusolü birinde renk deiimi yok biri hafif mavimsi gibi oldu. Ama su felan gelmiyo suan.

Cnm bende hiccc gidenem kadin dogumcuya bide vajinusmustum sen dusun epedural insaAllah olacam doktora dedim oanik atagin var onlar dedi insaAllah cati muaymesi gerek kalmaz

Canım ilk islaklikta çok net renk degistirdiyse suyundur o,ama su gelmeye başlayınca devam edermiş biraz daha takip et olmazsa doktora git bence

Sancı var mı şuan canım

Cnm bende hiccc gidenem kadin dogumcuya bide vajinusmustum sen dusun epedural insaAllah olacam doktora dedim oanik atagin var onlar dedi insaAllah cati muaymesi gerek kalmaz
Canım , normal doğum istiyosan epiduralde olsan çatı muayenesi yapmasalar bile . Doğum anında sancıların varken açıklığına bakmaları gerekecek , saatte bir falan ... Doktorunla görüş bence , daha önce vajinismus sorunu yaşadığını ...

Epidural normal doğum mu canım,oyleyse çatıya bakılır bende vajinusmus yaşadım seni çok iyi anlıyorum ve hamileligimde de eşimle bi kere bile iliskimiz olmadı ben kendimi bu kadar kasarken nasıl normal doğurabilirm ki

Canım ilk islaklikta çok net renk degistirdiyse suyundur o,ama su gelmeye başlayınca devam edermiş biraz daha takip et olmazsa doktora git bence
Çamaşırımdaki ıslaklığa da koydum canım o da mavileşti. Bende uzandım şimdi biraz. Suysa sızıyosa bile tekrar takip ederim en azından. Dr.a da söyledim.

Çamaşırımdaki ıslaklığa da koydum canım o da mavileşti. Bende uzandım şimdi biraz. Suysa sızıyosa bile tekrar takip ederim en azından. Dr.a da söyledim.
Ayy kuzum seninki de mi geliyor acaba,ben bi heyecan yaptım seni tahmin edemiyorum:)hakkınızda hayırlısı tabi inşaallah bize de yaz doktordan haber gelince

Iste cnm bende öle iliski olmadi ögrendim olmadi eoeduralde cati muaynesi etse bile hiz edilmio galiba degilmi ai bilmiom birda hollandada sezaryan etmiorlar cnm xa

Sizdr batmalar oluormu buugn benim ara ara oluor vajinadan ve vajinanin o kaba yeri var ordaa karin degilde kaba yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…