- 18 Temmuz 2017
- 695
- 287
- 18
- 38
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.801
Insan tedirgin oluyor canim neden kucuk neden kilo almiyor diye neden gelisimi geri diye sorguluyorum ister istemez.insallah hepimizin evladi saglikli sihhatli olurBanada öyle diyorlar bence sorun yok :) alıştım çevreden gelen tepkilere. Sağloğı iyiyse takma kafana...
Tamam canım teşekkür ederimValla ben eski bedenim s diye gittim s aldım pişmanım cok
Bende cnm benimde ilk Allah buyuk ne iyeyim soruom bilemezlerki cnmSadece zayif ve kucuk ama insan kafaya takiyor ya hep boyle mi olur diye dusunuyorum insallah hepimizin evladi saglikli sihhatli olur
Evet ilk bebegim benim.hayirlisi bakalim ya insan endiseleniyor niye kilo almiyor gelismiyor niye kucuk hep diye
Kizlar siz kasiliyonuz, sancilaniyonuz, akinti goruyosunuz heyecanlaniyorsunuz ben kara kara dusunuyorum bende niye olmuyo kizim kendi istegiyle gelmicekmi vucut kendini hazirlamiyomu diye.. bende tek olan ara ara adet sancisina benzer hafif duzeyde agrilar, hamileligimin basindan beri olan beyaz kremsi kuruyunca leke birakan surekli akinti, cati agrilari hafif o kadarcik.. benim gibi olan var mi
Bu arada herkese sagliklar dilerim bebislerinizi saglikla alin kucaginiza hayirli zamanlarda insallah
Orası hiç belli olmaz ki canım. Ben enfeksiyon yüzünden de buna benzer seyler yaşadım. Ama ilk hamileliğimde doğuma kadar hiçbişey hissetmedim. Sadece ayakta kalınca belim ağrıyodu bir de doğuma gitmeden 5 6 saat önce yoğun akıntı gelmişti. Hamile gibi bile değiildim o derece rahattı :)Kizlar siz kasiliyonuz, sancilaniyonuz, akinti goruyosunuz heyecanlaniyorsunuz ben kara kara dusunuyorum bende niye olmuyo kizim kendi istegiyle gelmicekmi vucut kendini hazirlamiyomu diye.. bende tek olan ara ara adet sancisina benzer hafif duzeyde agrilar, hamileligimin basindan beri olan beyaz kremsi kuruyunca leke birakan surekli akinti, cati agrilari hafif o kadarcik.. benim gibi olan var mi
Bu arada herkese sagliklar dilerim bebislerinizi saglikla alin kucaginiza hayirli zamanlarda insallah
Hâlâ aynıyım devamCanım sen de doktoru ara istersen ne oluyo size böyle
Ben varım canım. Kasılma şu ana kadar 5-6 kere anca olmuştur. Akıntı sürekli var bel ağrısı da var ama Doğuma hazırlık sancıları yokKizlar siz kasiliyonuz, sancilaniyonuz, akinti goruyosunuz heyecanlaniyorsunuz ben kara kara dusunuyorum bende niye olmuyo kizim kendi istegiyle gelmicekmi vucut kendini hazirlamiyomu diye.. bende tek olan ara ara adet sancisina benzer hafif duzeyde agrilar, hamileligimin basindan beri olan beyaz kremsi kuruyunca leke birakan surekli akinti, cati agrilari hafif o kadarcik.. benim gibi olan var mi
Bende dk tutuyorum 7 dk bi 5 dk bi bazen 4 dk bi belimden hafif sızı girip cikiyorBnmkinin hareketleride az bugün. Bi an coşuyo sonra yok.. Bnde takipteyim artmazsa bişey yapmıcam.
Belim halen aynı cnm. Bi parca turnusolle ıslaklığa baktım şimdi uçuk mavi yine. Ama telaş yapmıyorum daha öncede olmuştu hastanede. Belki yine geçer, belki yine enfeksiyona bağlıdır diyorum.
Canım geçmiş olsun o ilacı hic duymadım. Ates olursa antibiyotik baslarız demişti doktor. 4 gündür ben de öyleyim. Gunde 4 tane pastil bi de sabah ogle aksam karbonatlı limonlu tuzlu gargara yaptım benimki dindi cok az kaldı.Kızlaar antibiyotk kullanmam gerekiyor . Bu inatçı öksürüğü geçirmek içi n başka çare kalmadı.
Aile hekimi klomoks yazmış varmı aranızda kullanan? İçim hiç rahat değil ilaç konusunda ...
Bnm bugün olmuyo. Bikaç gecedir öyle sıkca oluyodu.Bende dk tutuyorum 7 dk bi 5 dk bi bazen 4 dk bi belimden hafif sızı girip cikiyor
Hayırlısı olsun hakkımızda cnım. Güzel haberlerle dönersin inşallahKızlar klavye de siteden kaynaklanan bi sorun var o yüzden yazamıyorum. Benim sancılarım bugünde var. Sabah doktora gidiyorum bakalım. Çok heyeheyecanlıyım. Şuan bile belim acıyor ağrıyor. 36+6 yız. 1 hafta dahadd beklesin ve gelsin yeter beklemekten yoruldum
İnşallah canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza :)Ben bile heyecanlandım şimdi sanki bende yarın doğurcam :))) yarın hayırlısıyla kavuşuyorsunuz inşallah bıcırıklarla dışarıda büyümek istiyorlar demek ki artık :)) güzel haberlerini bekliyorum canım benim :) minnoşları bende çok merak ediyorum
İnşallah canım sağlıklıca doğsunlar da gerek kalmasın küveze filan :)Merak etme CNm insaallah girmezler güçlüdür onlar büyümüşlerdir
Oyyy geliyor mu yoksa bu sefer kizzz hadi bakalım yaz bize gece gelir gider okurum artık vc
Kalktıkça :) ya benim de idrarımın rengi cok koyu ara ara batma var enfeksyin olmustu iki uc hafta knce cok hafifti bitkisel
Bir ilac verdi Dr ictim acaba geçmedi mi ki baya da su içiyorum
Halbuki ama
Baya koyu rengi neden ki acaba
Canm bzmkide küçük cuma kpntrolum var bakalm kilo aldımı.ama bnce yine az gibi hani hareketleri azalr diyolrdı aksine arttı küçük olduğndan sanrm.Ama harektli diye takmıyorm ben artk.Bugun devlet hastanesine gittim belli ultrason olcumlerinee farklilik olablir diye.oradaki doktorda bakti ve 2253 gr ile 2298 gr arasinda kilosu dedi.yuzde 10 yanilma payi var dedi.yani yine en iyi ihtimalle bile haftasindan zayif.zaten karnimda cok kucuk goren inanmiyor 9 aylik hamile olduguma
Canm magnezyum kullanıyomusunKizlar siz kasiliyonuz, sancilaniyonuz, akinti goruyosunuz heyecanlaniyorsunuz ben kara kara dusunuyorum bende niye olmuyo kizim kendi istegiyle gelmicekmi vucut kendini hazirlamiyomu diye.. bende tek olan ara ara adet sancisina benzer hafif duzeyde agrilar, hamileligimin basindan beri olan beyaz kremsi kuruyunca leke birakan surekli akinti, cati agrilari hafif o kadarcik.. benim gibi olan var mi
Bende şuan onu sormak için yazicaktim tamda denk geldi benim de Luk Luk Luk diye ses yapıyor. Mide yada bağirsak tan mi acaba o ses diye düşünüyorum ama bebek hareket edince oluyor benimde 3defa. Bide şöyle bir şey oldu bebek vurdu pıt diye bir ses duydum keseye mi patlattı acaba diye düşünüyorum .şimdi tetikteyim bekliyorum ara ara aşağıya vuruyor tuvaletim geliyor gibi hissediyorum.Arkdşlar karnınzdan sizde su sesi geldiğini duyuyo musunz acaba.Benm suyum da artma falan yoktur dimi ben gork gork su sedi geldiğini hissediyorm bebek hareket ettkçe
Bnde onu düşündüm hani bağırsaktan mı geliyo acaba bi enfeksiyon falan mı diye ama bağrsak olsa farklı oldu ya bu bildiğin hareket ettkçe içindeki sıvının sesi bnce.Ama bu derece duymam normal mi diye tedrgn oldum.Bende şuan onu sormak için yazicaktim tamda denk geldi benim de Luk Luk Luk diye ses yapıyor. Mide yada bağirsak tan mi acaba o ses diye düşünüyorum ama bebek hareket edince oluyor benimde 3defa. Bide şöyle bir şey oldu bebek vurdu pıt diye bir ses duydum keseye mi patlattı acaba diye düşünüyorum .şimdi tetikteyim bekliyorum ara ara aşağıya vuruyor tuvaletim geliyor gibi hissediyorum.
Bu ilk gebeligim kese suyunun sesi duyulur mu hic bilmiyorum.. aman olsun biz duyduk sayalim :) Gerginlik yokta bebiş çok hareketli karnım dörtgen üçgen beşgen her şekile girip duruyor patlatıcak diye korkuyorumBnde onu düşündüm hani bağırsaktan mı geliyo acaba bi enfeksiyon falan mı diye ama bağrsak olsa farklı oldu ya bu bildiğin hareket ettkçe içindeki sıvının sesi bnce.Ama bu derece duymam normal mi diye tedrgn oldum.
Kesen patlamamştr inşallah ya karnında gergnlk varmıydı bnce deildir.
Bende bugün konrole gittim kızlar, amerikada durum türkiyedeki gibi değil, keşke olsa yaa baştan savma iş yapıyorlar, güya çatı muayenesi yapacaktı yapmadı hatunBenmde perşembe günü artık 10 günde çağırıyorlar.Gerçekten ayları beklerken şurda 20-25 gün geçmez oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?