2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Sadece zayif ve kucuk ama insan kafaya takiyor ya hep boyle mi olur diye dusunuyorum insallah hepimizin evladi saglikli sihhatli olur

Evet ilk bebegim benim.hayirlisi bakalim ya insan endiseleniyor niye kilo almiyor gelismiyor niye kucuk hep diye
Bende cnm benimde ilk Allah buyuk ne iyeyim soruom bilemezlerki cnm
senin yasin kac kac senelik evlisin senin az kalmis ama cnm sabirr agri durumun nasil

Kizlar siz kasiliyonuz, sancilaniyonuz, akinti goruyosunuz heyecanlaniyorsunuz ben kara kara dusunuyorum bende niye olmuyo kizim kendi istegiyle gelmicekmi vucut kendini hazirlamiyomu diye.. bende tek olan ara ara adet sancisina benzer hafif duzeyde agrilar, hamileligimin basindan beri olan beyaz kremsi kuruyunca leke birakan surekli akinti, cati agrilari hafif o kadarcik.. benim gibi olan var mi
Bu arada herkese sagliklar dilerim bebislerinizi saglikla alin kucaginiza hayirli zamanlarda insallah

Bazılarının acı eşliği yüksek oluyor belki sen onlardansındır. Gün içinde 8-10 hurma yiyince hemen sancı ve düzensiz kasılmalar oluyor bende. Şimdilik 3ü geçmemeye çalışıyorum. 37'den sonra başlayacağım inş

Orası hiç belli olmaz ki canım. Ben enfeksiyon yüzünden de buna benzer seyler yaşadım. Ama ilk hamileliğimde doğuma kadar hiçbişey hissetmedim. Sadece ayakta kalınca belim ağrıyodu bir de doğuma gitmeden 5 6 saat önce yoğun akıntı gelmişti. Hamile gibi bile değiildim o derece rahattı :)

Ben varım canım. Kasılma şu ana kadar 5-6 kere anca olmuştur. Akıntı sürekli var bel ağrısı da var ama Doğuma hazırlık sancıları yok

Bende dk tutuyorum 7 dk bi 5 dk bi bazen 4 dk bi belimden hafif sızı girip cikiyor

Kızlar klavye de siteden kaynaklanan bi sorun var o yüzden yazamıyorum. Benim sancılarım bugünde var. Sabah doktora gidiyorum bakalım. Çok heyeheyecanlıyım. Şuan bile belim acıyor ağrıyor. 36+6 yız. 1 hafta dahadd beklesin ve gelsin yeter beklemekten yoruldum

Canım geçmiş olsun o ilacı hic duymadım. Ates olursa antibiyotik baslarız demişti doktor. 4 gündür ben de öyleyim. Gunde 4 tane pastil bi de sabah ogle aksam karbonatlı limonlu tuzlu gargara yaptım benimki dindi cok az kaldı.

Bende dk tutuyorum 7 dk bi 5 dk bi bazen 4 dk bi belimden hafif sızı girip cikiyor
Bnm bugün olmuyo. Bikaç gecedir öyle sıkca oluyodu.
Hayırlısı olsun hakkımızda cnım. Güzel haberlerle dönersin inşallah

Arkdşlar karnınzdan sizde su sesi geldiğini duyuyo musunz acaba.Benm suyum da artma falan yoktur dimi ben gork gork su sedi geldiğini hissediyorm bebek hareket ettkçe

İnşallah canım hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım yavrularımıza :)

İnşallah canım sağlıklıca doğsunlar da gerek kalmasın küveze filan :)

Canm bzmkide küçük cuma kpntrolum var bakalm kilo aldımı.ama bnce yine az gibi hani hareketleri azalr diyolrdı aksine arttı küçük olduğndan sanrm.Ama harektli diye takmıyorm ben artk.

Canm magnezyum kullanıyomusun

Arkdşlar karnınzdan sizde su sesi geldiğini duyuyo musunz acaba.Benm suyum da artma falan yoktur dimi ben gork gork su sedi geldiğini hissediyorm bebek hareket ettkçe
Bende şuan onu sormak için yazicaktim tamda denk geldi benim de Luk Luk Luk diye ses yapıyor. Mide yada bağirsak tan mi acaba o ses diye düşünüyorum ama bebek hareket edince oluyor benimde 3defa. Bide şöyle bir şey oldu bebek vurdu pıt diye bir ses duydum keseye mi patlattı acaba diye düşünüyorum .şimdi tetikteyim bekliyorum ara ara aşağıya vuruyor tuvaletim geliyor gibi hissediyorum.

Bnde onu düşündüm hani bağırsaktan mı geliyo acaba bi enfeksiyon falan mı diye ama bağrsak olsa farklı oldu ya bu bildiğin hareket ettkçe içindeki sıvının sesi bnce.Ama bu derece duymam normal mi diye tedrgn oldum.
Kesen patlamamştr inşallah ya karnında gergnlk varmıydı bnce deildir.

Bu ilk gebeligim kese suyunun sesi duyulur mu hic bilmiyorum.. aman olsun biz duyduk sayalim :) Gerginlik yokta bebiş çok hareketli karnım dörtgen üçgen beşgen her şekile girip duruyor patlatıcak diye korkuyorum

Benmde perşembe günü artık 10 günde çağırıyorlar.Gerçekten ayları beklerken şurda 20-25 gün geçmez oldu.
Bende bugün konrole gittim kızlar, amerikada durum türkiyedeki gibi değil, keşke olsa yaa baştan savma iş yapıyorlar, güya çatı muayenesi yapacaktı yapmadı hatun Neyse ya şurada sayılı günlerimiz kaldı Allahın izniyle..
Beni her hafta kontrole çağırdı, Türkiye'de nasıl kızlar, belli bir haftadan sonra her hafta mı çağırıyor, yoksa böyle 10 günde 1 mi ? Kafam karıştı, çünkü her hafta kontrol çok sık gibi geldi bana.. 5 dk muayene sürüyor gerçi, karnımı ölçüyor, çocuğu dinliyor o kadar ultrason falan yok zaten.. Memleketimin gözünü seveyim be!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…