2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar ben adete 6 gün kala idrar testinde gördüm çizgiyi acaba benim bebis erkenmi tutunmus yoksa 6 gün onceden çıkması normalmi? Çünkü hep bu hevesle erken gelir belki diyorumda
yaa aynı durumdayız arkadaşım, bende 1 hafta kala öğrendim. bebeğim de haftasına göre 2 hafta ilerde gidiyor ? Kafam çorba benimde, bilen varsa anlatsın hele

Belimin ağrısı halen geçmemiş kızlar ama biraz dinleneyim diyodum baya rahat uyumuşum. Bebek iyice aşağıda sanırım leğen kemiklerimde baskı var. Suyun ve akıntının devamı gelmemiş. Yine enfeksiyon dicek diye ödüm kopuyo, midem mahvldu ilaçlardan, içemiyorum. İçersem de hooop geliyor..
@portakal bebekkk @mutlumuyum ki siz ne durumdasınız?

Bence senin bebişin eli kulağında canım, içime öyle doğuyor neden bilmiyoum

Bende seni merak ettim girdim canım bende aynı senin durumundayım bekliyorum

Bende iyim canım şimdilik çok şükür uyudum biraz 3 bucuk gibi yattım suan ağrım yok

Yok canım ayda 1 kontrol burada, son zamana geldik diye 32 haftada artık 15 günde bir gidiyordum.Şimdi 10 günde gidiyorum doğum yaklaştıkça.37-38 haftada oluyor çatı muayenesi genelde burada da.

Evet canim uzun zamandir hem de, yalniz yeterli gelmiyor gibi ekstra muz yada maden suyu icmedikce kramplar oluyor. Bi yerde magnezyumun doguma hazirlik kasilmalarini da engelledigini okumustum. Sen de onu mu dicektin ?

E eflatun10 bende basladim 3 gundur hurmaya ama az az yiyorum 3 4 max 5. Kac yemeliyiz 37den sonra acaba

Bu ilk gebeligim kese suyunun sesi duyulur mu hic bilmiyorum.. aman olsun biz duyduk sayalim :) Gerginlik yokta bebiş çok hareketli karnım dörtgen üçgen beşgen her şekile girip duruyor patlatıcak diye korkuyorum

Aynen bnde anlamdm bişey ya sizin bebeğin kilosu normal mi peki bide bazen böbreklermn olduğu tarafa doğruda aynı ses geliyo böyle su kabarckları var sanki ttövbeee

Evet canm aynen yani ben onu duymadm ama ben magnezyumu yeni yeni içiyorm ondan snra o yalancı kasılmalar falan azaldı.yani benm vaktm daha var ama sen yaklaşmssn aslnda bayadrda içiyosan doktoruna smyle içme istersen.benm magnezyumumda düşmede oldu kaslmalarda çoğalınca başladm ben.

Bende cnm benimde ilk Allah buyuk ne iyeyim soruom bilemezlerki cnm
senin yasin kac kac senelik evlisin senin az kalmis ama cnm sabirr agri durumun nasil
Cok agrim yok aslinda benim birkac defa oldu diyebilirim.30 yasindayim 1.5 senelik evliyim.adet tarihime gore az kalmis gibi gorunuyor ama bence daha 1 ayim var ben oyle hissediyorum.doktorlar bir kabul yapiyor ya bebegin ne kadarlik oldgunu hesaplarken ilk muayenede 1 aylik filan diyordu doktor halbuko 2 haftadan fazla olmasi imkansizdi bize gore:) yani simdi bana 37 haftaliksin diyorlar ama bence 35 haftalik hamileyim bence ben

Sendeki cesaret zaten benim gözümde takdire şayan maşallah erkenden evlen çocuk yap normal doğur şimdi bide spiralli de olsa 3. yü bekle Allah sağlıklı uzun ömürler versin hepinize sağlam sabırlısın

Ja uyanali bebek karnimda durmuo kizlar kipir kipir canimi yakiooo sanki su dalgasi gibi edio karnimi asasida batioo batma verio o kibirdadikca normalmi sizce ya

İlk 3 ayı çoktan geçtiğimiz için zaruri durumlarda antibiyotik kullanılabilir. Plesenta filtre görevi görüyor zararlı şeyleri süzerek bebişe geçiriyor geçecek olanları. Özellikle sigara içenlerde bu yüzden erken doğum riski oluyor plesenta çabuk yaşlanıyor görevini gerçekleştiremeyince de doğumu tetikliyor. Antibiyotikten önce reflün varsa bi mide koruyucu pulcet ya da gaviscon deneseydin eşim öksürmekten konuşamayacak hale geliyordu gözleri filan kızarıyordu astım alerjik ilacı verdiler onlarda fayda etmedi en son iş yeri hekimi mide koruyucu tavsiye etti benim gavisconlardan içirdim adamın meğer reflüsü azmış bizde ciğerlerinde bişi var diye baya korkmaya başlamıştık. Şimdi öksürük denilince direk reflü geliyor aklıma. İlacını kendi doktoruna da sor istersen kullanmadan geçmiş olsun

Sadece zayif ve kucuk ama insan kafaya takiyor ya hep boyle mi olur diye dusunuyorum insallah hepimizin evladi saglikli sihhatli olur

Evet ilk bebegim benim.hayirlisi bakalim ya insan endiseleniyor niye kilo almiyor gelismiyor niye kucuk hep diye
Benim diğer doğumumda iki hafta geriden geliyordu bebek hep. Doğumda arayı kapamıştı , 3000 gr dünyaya geldi.
Sağlıklı olsunlarda kilo bence önemli değil canm. Çok çabuk toparlanıyor , minik doğan bebekler.

Yok canım ayda 1 kontrol burada, son zamana geldik diye 32 haftada artık 15 günde bir gidiyordum.Şimdi 10 günde gidiyorum doğum yaklaştıkça.37-38 haftada oluyor çatı muayenesi genelde burada da.
37-38 de doğurmamış olursam o zaman bakar çatılarıma Çatıya bakayım derken çocuğa değecek yaa ellaamm sinirler bitti artık yav

Ooyyhh :) Veriyor veriyo sabrınıda Allah merak etmeyin. İyi kötü ağlamalı sızlamalı beraber büyüdük işte teyzesi çok sağol
Önlem aldığımızıda zannetsek , Allah yazınca önüne geçemiyoruz .

Allah Allah odamı oluyormuş .
Belki dediğinin de etkisi vardır bu ara midemde fena çünkü. Tşkler canım.

günaydınlar hepinize.mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah. bebişler karnımızda tepişsin bizlerde artık gelmek üzere olduklarını anlayalım yavaş yavaş :) jeliboni canım benim bugün senin büyük günün.rabbim sağlıkla bebişlerini kucağına aldırsın.Bizler için de bol bol dua et canım

37-38 de doğurmamış olursam o zaman bakar çatılarıma Çatıya bakayım derken çocuğa değecek yaa ellaamm sinirler bitti artık yav
Demekki amerika ve holllanda ayni almanyada dogdum buyudum arkadsslarim orda ve onlarda benle ayni zaman hamile onlari hdp bakiorlar nst ye bile birda hollandada yokk yA ven korktugum pNik ettigim icin lzel bKiorlar ama ben dersen oda sanki ven doktorum yAAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…