2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
jeliboni Allah yar ve yardımcın olsun

Bence senin bebişin eli kulağında canım, içime öyle doğuyor neden bilmiyoum
Ayy hayırlısı olsun canım, buyursub gelsin geleceği varsa :)
Bende seni merak ettim girdim canım bende aynı senin durumundayım bekliyorum
Su gelirse gel dedi dr. Bi şekilde artar zaten suysa. Bende bekliyorum :)
Bende iyim canım şimdilik çok şükür uyudum biraz 3 bucuk gibi yattım suan ağrım yok
Dinlenmeye ihtiyacın varmış o zaman :) benim halen var belimde

Anladim canim gecen ilac yazdirirken uzerine basa basa soyledim ama pek orali olmadi evet yaziyoruz nagnezyimu da dedi bi daha gittigimde sorarim zaten 37 kusur olcak belki keser

bende Hollanda'da doğdum büyüdüm evlendikten sonda Almanya'ya gittim iki çocuğun orda doğdu sende de tam tersi galiba :)

bende Hollanda'da doğdum büyüdüm evlendikten sonda Almanya'ya gittim iki çocuğun orda doğdu sende de tam tersi galiba :)
Anam burda da her isleri bastan savma yapiyorlar ya, deli oldum resmen Kendimi ve cocugumu onemsizmis gibi hissediyorum ama bunlar cana evlada kiymet veren insanlar degillermis onu ogrendim iste Sen soylemezsen sormazsan hic birsey demiyorlar yav, simdi gordum idrar testi sonucum cikmis, protein cikmis idrarimda, nolcak simdindiye doktora mesaj attim hastane sisteminden.. Cocugum saglikla gelsin Allahim ne olur

Canım sakın ol doktorun bunu cıddiye alacaktır bakalım ne cevab verecek Allah kolaylık versin umarım çok önemli degıldır

Canım kontrol iyi geçti nst ye girdim bizimki inat etti hiç kıpırdamadı yapmadığımız şey kalmadı ama yok:) tanser beyde ultrasonda bi problem görmeyince tekrar nst istemedi bisim bebiş dönmüş bu arada notmal doğum pozisyonunda. 3hafta sonra çatı muayenesi yapıcaz ve doğum şeklin hakkında konuşcaz dedi. 37.haftama giricem o zaman.

selam herkese epeydir bakamadım buralara süt hastane işleri malum.Dün bebeğimi görmeye gittim zaten haftada sadece 2gün görebiliyorum.Yüzündeki şişlik inmiş iyicene belirginleşmiş suratı baya baya saçlı bu arada:) Toka takılıcak kadar Burnundaki hortumu çıkarmışlar çok şükür artık küvöze hava veriyolar biraz sarılığı varmış onun tedavisini yapıyolar
Dr bu hafta burda dedi inşallah önümüzdeki hafta çıkar dua edin kuzuma sizler nasılsınız var mı problem,doğum yapanlar oldu mu ?

Canım sen nerdesin neden o kadar az gösteriyorlar ki ((

Türkiye'dekilerde aşırı panik yapıyorlar bazen :) protein geçen bende de çıkmıştı doktor bir şey demedi bana da normal dedi senin değerin kaç çıkmış?

Canım sen nerdesin neden o kadar az gösteriyorlar ki ((
İstanbuldayım canım bağcılarda hastanenin kuralları bu şekilde malesef ki bide sadece 10dk görebildim olsun bunada şükür hortumunun çıktığını görünce sevindim içim ferahladı şimdi tek istediğim şu günlerin çabucak geçmesi

Anladum canım çok sevindim göz aydınlığın inşaAllah bir an önce sağlıkla sıhhatle yuvasına gelir..

Türkiye'dekilerde aşırı panik yapıyorlar bazen :) protein geçen bende de çıkmıştı doktor bir şey demedi bana da normal dedi senin değerin kaç çıkmış?
Tesekkurler kizlarim ya valla kendime degil cocuguma birsey olacak diye korkuyorum, daha dogmadan ona bakamiyor muyum acaba ?
Deger yazmiyor kuzum ya sadece protein+1 yaziyor yani aciklamasi gerekirdi. Ilk hamile kaldigimda da hcg degerini hic dememislerdi hersey yokunda demekten baska bi halt yedikleri yok! Bisey olmasin ya

Allahim sizi tez zamanda kavustursun insallah canim, cok zordur boyle beklemek ama olsun, bebegine kavusacaksin ve hic ayrilmayacaksiniz, memisinde uyucak annesi, o anlari dusun, uzulme sakin. Dualarimiz sizinle

Canım hastaneden cıkması hemen hemen 37 haftaya denk gelmiş gibi olcak o zaman demi
Cok sevindim bak gün geçtikçe haberler güzelleşiyor birdahakine de eve geldik yazcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…