2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Günaydın kızlar...
Korsemi değiştirmeye karar verdim. Yoğunn telefon görüşmelerinden sonra fişsiz , değişim yapacaklarını söylediler tabi benim yoğun ısrarlarım sonucu :):):)
Umarım dönüşte salatalıkla falan karşılaşmam kargo paketinin içinde :):) olursada yiycem artık salatalığı yapacak bişey kalmadı

Canim ben de senin gibiyim. İşin ilginç tarafı daha önceki aylarda karnimda sertlesme oluyordu ama son zamanlarda o da kayboldu. Bebek aşağı doğru baskı yaptıkça belimde anlık ağrılar olup geçiyor o kadar. 40. Haftayı görebiliriz:)

Çok iyi yapmışsın canım xs yi kullanamazdın gerçekten, hayırlı olsun şimdiden :)

yok yok bişey olmaz inş

Allahim sizi tez zamanda kavustursun insallah canim, cok zordur boyle beklemek ama olsun, bebegine kavusacaksin ve hic ayrilmayacaksiniz, memisinde uyucak annesi, o anlari dusun, uzulme sakin. Dualarimiz sizinle
amin canım saol inşallah yakın o günler hayırlısıyla bekliyorum kuzumla kavuşcağımız günleri dün gördükten sonra daha az üzülüyorum iyi çünkü çok şükür ki :)

Canım hastaneden cıkması hemen hemen 37 haftaya denk gelmiş gibi olcak o zaman demi
Cok sevindim bak gün geçtikçe haberler güzelleşiyor birdahakine de eve geldik yazcaksın
evet canım 37.hafta oluyo eğer bidahaki hafta çıkarsa çok şükür ki iyi kuzum bide kavuşşak benden mutlusu olmicak daha güzel haberler veririm yakında inşallah

y4zy4qmurum su dam başka birşey kağıdın rengini değiştiriyor mu belirsizlik zor ya
Bende sordum hemşirelere, değiştirmez dediler. Ama bnm hastanede sürekli mavimsiydi, enfeksiyon kaynaklı risk geçirmişim, gelende su değilmiş. Demekki güvenli değil o kadarda. Uff dediğin gibi belirsizlik kötü ya. Ağrın sancın var mı suan ya da akıntında değişim?
Ohh be güzel bir haber geldi minnoştan:) maşallah canım çok şükür. İnşallah bir haftayada kalmadan çıkar, evinizde huzurla büyütürsünüz.

Canım bn hurma yemeye başladım hahaga bugün turp gıbıyım

Siz ilişki tarihine göre hesap yapiyorsunuzdur bebek haftası son adet tarihinin ilk gününden hesaplanir

Oyle mi dersin kiz Dogsun evladim da hemen memleketime doneyim yav, 28 Nisana bilet aldik
Bence öyle biz agzım gözüm diyene kadar sizler pıtır pıtır doğuracaksınız birde su var cidden uydurmuyoruz ama bende anlamadım dun catıma bir ağrı girdi yuruyemıyorum tmm gıdıyom herhalde dıyom sabah kalktım iyiyim çok şükür anlamadım artık dun akıntı vardı işte dediğim gibi su gibi hatta ıhlamur çayı renginde bugün birşey yok..acaba ben mı çok önem verıyorum her ağrıya her sancıya

Aynen bak kaç kışı birden doğurdu biz hep ilkduyansenol grubun ilk annesi olacak derken hıc ummadığı mız kişiler doğum yaptı Rabbim hepsıne sağlık sıhhat afiyet versin.

Kızlar benim de bugün kontrolum vardı,artik ultrason cihazlarına guvenim kesinlikle yok.gecen hafta gittim 2480 bugün gittim 3250 doktora dedim bu kadar alır mı,o da bisey diyemedi,olabilir atak yapmış dedi,ben de çok tatlı yedim bu hafta ondan mi oldu diye dusunup kendimi uzmeye başladım,bi daha asla tatlı yemem herhalde bebek geride dedi hep ben de şekerim yok diye rahat rahat yedim.kendimi mi suclayayim cihazı mi bilmiyorumbebek kanala yerleşmiş 40 i beklemez 38 de gelir dedi.ben zaten 37 deyim şimdi .kafam karmakarışık

Canım bn hurma yemeye başladım hahaga bugün turp gıbıyım
Ohh maşallah :)) bende başlayım 3 taneyle, bu sancıya rağmen gelmezse 30a felan cıkarırım heralde :))
Oyle mi dersin kiz Dogsun evladim da hemen memleketime doneyim yav, 28 Nisana bilet aldik
Bende aynı fikirdeyim :)) bu işler belli olmuyor. İlkinde ne ağrı ne sancı ne kasılma hiçbişeyim yoktu benimde, suyum geldi gittim kuzu kuzu :))

C
Cnm hıc inanma ölçümlere bak bire bir duydum akrabımızı 4 kılo kusur bebek diye iri bebek iri bebek diye diye açıl sezeryan yaptılar eeeee bebek 3600 doğmuşboyuda normal uzun felan değil yazık kızı yok yere sezeryana soktular sen keyfine bak ..38 de de gelirse gelsin ne güzel vuslat yakın bak ben hurma yiyorum gelsin diye.

Ultrason yanılıyordur canım belki dediğin gibi
Benden anlarız şekerden mi değil mi,benm şekerim bu hafta yüksekti hep perşembe kontrol var.Bebeğim 10 gün önce 2426 gramdı.Şekerdense benmki kaç cıkcak bakalım?
Kafan karışmasın sağlıkla vakti gelsiyse gelsin istediği zaman canım

Kendini hiç suçlama sakın canım. Ölçümlere de çok itibar etme. İlkinde de bunda da tecrübe ettim ben. Hastanede 1860 tı çıkış yaptıgım gün, haftasına 1940 olmuştu. Bir haftada 80 gr almış görünüyodu. İki hafta sonra giittim 2540 dedi. Yanılma payının aralığıda geniş en az 400 gr yanılma olabilir diyolar. Ölçüm yapmasalar bundab iyi nerdeyse :))
Maşallah bebişe sağlığı yerinde ya önemli olan o. İkiniz içinde en hayırlı en sağlıklı zamanda gelsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…