- 26 Temmuz 2013
- 2.291
- 2.814
- 333
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #25.881
Saglikla gelsin de erken geç hiç önemli değil.benim şekerim var diye çok korktum işte kendimi çok sucluyorum eşim de çok dirayetsizsn iradesizsn surekli tatlı istiyorsun diyo neden canım bu kadar çok istiyo ki ya kendime engel olmalıyım artikC
Cnm hıc inanma ölçümlere bak bire bir duydum akrabımızı 4 kılo kusur bebek diye iri bebek iri bebek diye diye açıl sezeryan yaptılar eeeee bebek 3600 doğmuşboyuda normal uzun felan değil yazık kızı yok yere sezeryana soktular sen keyfine bak ..38 de de gelirse gelsin ne güzel vuslat yakın bak ben hurma yiyorum gelsin diye.
Sen de gidince yazar msn canım tam 4 porsiyon tatlı yedim doğuma kadar ağzıma surmem herhalde zaten pirinç ekmek yok çaya şeker tamam.ama tatlı krizlerim tutuyo kendimi frenlicem artık inşallahUltrason yanılıyordur canım belki dediğin gibi
Benden anlarız şekerden mi değil mi,benm şekerim bu hafta yüksekti hep perşembe kontrol var.Bebeğim 10 gün önce 2426 gramdı.Şekerdense benmki kaç cıkcak bakalım?
Kafan karışmasın sağlıkla vakti gelsiyse gelsin istediği zaman canım
Doktora dedim yanılma payı vardır dimi diye en fazla 100 Gr fark eder dedi.100 de önceki olcumse 200 yanlışlık olmuştur dedi ama bence daha fazla.cok sukur bi sknti yok dedi ama erken gelir dedi zaten vajinam çok ağrıyo uyaninca yataktan kalkamiyorum.aminnn canım inşallah hepimiznkini zamanında gelsin inşaallah.Rabbim evlat acısı ve skntisi yasatmasjnKendini hiç suçlama sakın canım. Ölçümlere de çok itibar etme. İlkinde de bunda da tecrübe ettim ben. Hastanede 1860 tı çıkış yaptıgım gün, haftasına 1940 olmuştu. Bir haftada 80 gr almış görünüyodu. İki hafta sonra giittim 2540 dedi. Yanılma payının aralığıda geniş en az 400 gr yanılma olabilir diyolar. Ölçüm yapmasalar bundab iyi nerdeyse :))
Maşallah bebişe sağlığı yerinde ya önemli olan o. İkiniz içinde en hayırlı en sağlıklı zamanda gelsin inşallah.
Bir haftada 700 gr alması biraz garip olmuş gerçekten ultrason + - bi değer vermiştir suçlama kendini. Hem evet zaten 37sin daha net konuşamadı mı doktor ya bak ben de heyecanlandım şimdi :))Kızlar benim de bugün kontrolum vardı,artik ultrason cihazlarına guvenim kesinlikle yok.gecen hafta gittim 2480 bugün gittim 3250 doktora dedim bu kadar alır mı,o da bisey diyemedi,olabilir atak yapmış dedi,ben de çok tatlı yedim bu hafta ondan mi oldu diye dusunup kendimi uzmeye başladım,bi daha asla tatlı yemem herhalde bebek geride dedi hep ben de şekerim yok diye rahat rahat yedim.kendimi mi suclayayim cihazı mi bilmiyorumbebek kanala yerleşmiş 40 i beklemez 38 de gelir dedi.ben zaten 37 deyim şimdi .kafam karmakarışık
Ben çaya şeker atmıyorum,2 dilim çavdar tüketiyorum en fazla misafirlikte tatlıdan Sadece 1 çatal tadıyorum.Gene şeker yüksek o yüzden üzülme hiç :)Sen de gidince yazar msn canım tam 4 porsiyon tatlı yedim doğuma kadar ağzıma surmem herhalde zaten pirinç ekmek yok çaya şeker tamam.ama tatlı krizlerim tutuyo kendimi frenlicem artık inşallah
Canım beni gören karnın ne kadar düşmüş doğum yakın diyor ben onlada alakası olduğunu düşünmüyorum artık vakti saatleri gelince gelecekler sağlıkla sıhhatle gelsınlerUltrason yanılıyordur canım belki dediğin gibi
Benden anlarız şekerden mi değil mi,benm şekerim bu hafta yüksekti hep perşembe kontrol var.Bebeğim 10 gün önce 2426 gramdı.Şekerdense benmki kaç cıkcak bakalım?
Kafan karışmasın sağlıkla vakti gelsiyse gelsin istediği zaman canım
Canım zaten geçen hafta çok az kilo almıştı geri demişti ben de kac gündür üzülüyorum çocuk geri diye bence geçen hafta yanlış ölçtu.ama erken gelecek dedi ya ben ona da bi stres oldum bazen diyorum bu kadar sık doktora gitmek normal mi valla kafa karışıklığıBir haftada 700 gr alması biraz garip olmuş gerçekten ultrason + - bi değer vermiştir suçlama kendini. Hem evet zaten 37sin daha net konuşamadı mı doktor ya bak ben de heyecanlandım şimdi :))
Haklisin canım işte bu hafta biraz kacirdim onun için kendimi çok sucladim ama cihaza da güvenmiyorum bi de bu doktorum çok iyi ama kilo tahminleri hiç tutmuyo arkadaşlara da sordum da kimsenin tutmamışBen çaya şeker atmıyorum,2 dilim çavdar tüketiyorum en fazla misafirlikte tatlıdan Sadece 1 çatal tadıyorum.Gene şeker yüksek o yüzden üzülme hiç :)
Orası öyle valla canım vakti saati belli tüm evlatlarınCanım beni gören karnın ne kadar düşmüş doğum yakın diyor ben onlada alakası olduğunu düşünmüyorum artık vakti saatleri gelince gelecekler sağlıkla sıhhatle gelsınler
Canım benim ilkinde karnımı mideden 4 parmakla ölçüyolar ya o şekilde ölçtüler daha düşmemiş felan dediler hep. 40 ın dolmasına 2 gün kala bile düşmemiş bekleriz dediler ama ertesi gün doğum oldu. Ona da aldanma. Çünkü bnm bunda nerdryse hep bacak aramda duruyor. Hiçbir söylenene kulak asmamak en iyisi :)y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim
Kızlar valla benmde sizden hafta olarak geride olmama rağmen 2 gündür sertleşmeler sancılar arttı ama karnım öyle yukarda ve dik ki...hiç doğurcak gibi durmuyor bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından aşağı inmesi gerek değil mi biraz? 36 da mı iniyor aşağı ? Şuan doğum pozisyonumda dedi doktor ama
Bu hafta şeker ortaya cıktı birde o kdr dkkt edyrm.Allahım sona geldik kolaylaştırsın
Dr.lar hep ayrı ayrı konusuyor. Benimki 200 gr yanılma payı olur dedi. Aynı hastanede arkadasımın dr.u 400 gr dedi. Hemşire 500 dedi geçen hafta. Ben duymuyorum artık, kime neye inancaz. Allah sağlık sıhhat versinde önemi yok..Doktora dedim yanılma payı vardır dimi diye en fazla 100 Gr fark eder dedi.100 de önceki olcumse 200 yanlışlık olmuştur dedi ama bence daha fazla.cok sukur bi sknti yok dedi ama erken gelir dedi zaten vajinam çok ağrıyo uyaninca yataktan kalkamiyorum.aminnn canım inşallah hepimiznkini zamanında gelsin inşaallah.Rabbim evlat acısı ve skntisi yasatmasjn
Canım aslında başka bi doktora gitsem başka sonuç çıkacağına eminim ama gerek yok. Bi de haftaya gidermisim bundan daha az bi kilo söyler bebek zayıflamış derse hiç sasirmam valla.kizlar ben de dahil kimse bu ölçümlere inanmasin.gecen hafta gerideydi daha şimdiye kadar hep zayıf bebek dedi.simdi iri bebek oldu minnos oğlum her şeyden habersiz takiliyo icerde öyle o ya.en masumu bebislerCanım benim ilkinde karnımı mideden 4 parmakla ölçüyolar ya o şekilde ölçtüler daha düşmemiş felan dediler hep. 40 ın dolmasına 2 gün kala bile düşmemiş bekleriz dediler ama ertesi gün doğum oldu. Ona da aldanma. Çünkü bnm bunda nerdryse hep bacak aramda duruyor. Hiçbir söylenene kulak asmamak en iyisi :)
Dr.lar hep ayrı ayrı konusuyor. Benimki 200 gr yanılma payı olur dedi. Aynı hastanede arkadasımın dr.u 400 gr dedi. Hemşire 500 dedi geçen hafta. Ben duymuyorum artık, kime neye inancaz. Allah sağlık sıhhat versinde önemi yok..
Maaşallah canım güzel haber.Kızlar benim de bugün kontrolum vardı,artik ultrason cihazlarına guvenim kesinlikle yok.gecen hafta gittim 2480 bugün gittim 3250 doktora dedim bu kadar alır mı,o da bisey diyemedi,olabilir atak yapmış dedi,ben de çok tatlı yedim bu hafta ondan mi oldu diye dusunup kendimi uzmeye başladım,bi daha asla tatlı yemem herhalde bebek geride dedi hep ben de şekerim yok diye rahat rahat yedim.kendimi mi suclayayim cihazı mi bilmiyorumbebek kanala yerleşmiş 40 i beklemez 38 de gelir dedi.ben zaten 37 deyim şimdi .kafam karmakarışık
Bende kafa karışıklığı olur diye devlete gitmekten vazgeçtim. Orda hep haftasıyla uyumlu çıkıyodu, burda 200 gr eksik net. Bir haftada 80 gr alan cocuk iki haftada 580 gr almış olabilir mi :)) perşembe ya da cuma gidicem bende kontrole bakalım bu kez ne dicek :)Canım aslında başka bi doktora gitsem başka sonuç çıkacağına eminim ama gerek yok. Bi de haftaya gidermisim bundan daha az bi kilo söyler bebek zayıflamış derse hiç sasirmam valla.kizlar ben de dahil kimse bu ölçümlere inanmasin.gecen hafta gerideydi daha şimdiye kadar hep zayıf bebek dedi.simdi iri bebek oldu minnos oğlum her şeyden habersiz takiliyo icerde öyle o ya.en masumu bebisler
Benimkide sağ kasikta canım hickiriklarini orda hissediyorum hepKizlar bise sorucam bizim kiz uzun zamandir dogum pozisyonunda ama her gittigimizde kafasi sag kasikta kanala yerlesmemis kanala yerlesmeye calisiyo diyo doktor. Acaba dogum aninda mi kanala girer yoksa kanala girip belli bi hafta orda mi durmasi lazim.. sizin bebisler ne alemde :)
Anamm ne haberi ya kız ben hiç hazır değilim durrr.valla artık popomu kaldırmam korkudanMaaşallah canım güzel haber.
Bebek kanala yerleşnce 15-20 arası oluyor muş muhtemelen. Birde kanaldaki ilerleyişinin seviyesi var onu doktorlar biliyolar.
4-5 e güne diyor mesele seninkide iyi gidiyo demekki zaten 37 desin. Haftaya haberini alırız inşallaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?