2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
y4zy4qmurum Y Yeni ben lazim
Kızlar valla benmde sizden hafta olarak geride olmama rağmen 2 gündür sertleşmeler sancılar arttı ama karnım öyle yukarda ve dik ki...hiç doğurcak gibi durmuyor bu işler nasıl oluyor bilmiyorum ama en azından aşağı inmesi gerek değil mi biraz? 36 da mı iniyor aşağı ? Şuan doğum pozisyonumda dedi doktor ama
Bu hafta şeker ortaya cıktı birde o kdr dkkt edyrm.Allahım sona geldik kolaylaştırsın

Saglikla gelsin de erken geç hiç önemli değil.benim şekerim var diye çok korktum işte kendimi çok sucluyorum eşim de çok dirayetsizsn iradesizsn surekli tatlı istiyorsun diyo neden canım bu kadar çok istiyo ki ya kendime engel olmalıyım artik

Sen de gidince yazar msn canım tam 4 porsiyon tatlı yedim doğuma kadar ağzıma surmem herhalde zaten pirinç ekmek yok çaya şeker tamam.ama tatlı krizlerim tutuyo kendimi frenlicem artık inşallah

Doktora dedim yanılma payı vardır dimi diye en fazla 100 Gr fark eder dedi.100 de önceki olcumse 200 yanlışlık olmuştur dedi ama bence daha fazla.cok sukur bi sknti yok dedi ama erken gelir dedi zaten vajinam çok ağrıyo uyaninca yataktan kalkamiyorum.aminnn canım inşallah hepimiznkini zamanında gelsin inşaallah.Rabbim evlat acısı ve skntisi yasatmasjn

pembeperi canım duam sizlerle hep aklimdasin inşaallah saglikla kavusacagin günlere çok az kaldı.minnos kendini toplamaya başlamış bak haftaya senin koynunda uyuyacak ne güzel .Rabbim hepimize minnoslarla saglikla günler yasatsin

Bir haftada 700 gr alması biraz garip olmuş gerçekten ultrason + - bi değer vermiştir suçlama kendini. Hem evet zaten 37sin daha net konuşamadı mı doktor ya bak ben de heyecanlandım şimdi :))

Kızlar bebişlerinizin hareketleri nasıl? Benim sanki biraz azalmaya başladı da, sayma yapıyorum gerçi akşamları 10 hareket ama endişelendim. Bu haftalarda azalabilir şeklinde okudum, endişelenmemeli miyim acaba?

Sen de gidince yazar msn canım tam 4 porsiyon tatlı yedim doğuma kadar ağzıma surmem herhalde zaten pirinç ekmek yok çaya şeker tamam.ama tatlı krizlerim tutuyo kendimi frenlicem artık inşallah
Ben çaya şeker atmıyorum,2 dilim çavdar tüketiyorum en fazla misafirlikte tatlıdan Sadece 1 çatal tadıyorum.Gene şeker yüksek o yüzden üzülme hiç :)

Canım beni gören karnın ne kadar düşmüş doğum yakın diyor ben onlada alakası olduğunu düşünmüyorum artık vakti saatleri gelince gelecekler sağlıkla sıhhatle gelsınler

Bir haftada 700 gr alması biraz garip olmuş gerçekten ultrason + - bi değer vermiştir suçlama kendini. Hem evet zaten 37sin daha net konuşamadı mı doktor ya bak ben de heyecanlandım şimdi :))
Canım zaten geçen hafta çok az kilo almıştı geri demişti ben de kac gündür üzülüyorum çocuk geri diye bence geçen hafta yanlış ölçtu.ama erken gelecek dedi ya ben ona da bi stres oldum bazen diyorum bu kadar sık doktora gitmek normal mi valla kafa karışıklığı

Ben çaya şeker atmıyorum,2 dilim çavdar tüketiyorum en fazla misafirlikte tatlıdan Sadece 1 çatal tadıyorum.Gene şeker yüksek o yüzden üzülme hiç :)
Haklisin canım işte bu hafta biraz kacirdim onun için kendimi çok sucladim ama cihaza da güvenmiyorum bi de bu doktorum çok iyi ama kilo tahminleri hiç tutmuyo arkadaşlara da sordum da kimsenin tutmamış

Canım benim ilkinde karnımı mideden 4 parmakla ölçüyolar ya o şekilde ölçtüler daha düşmemiş felan dediler hep. 40 ın dolmasına 2 gün kala bile düşmemiş bekleriz dediler ama ertesi gün doğum oldu. Ona da aldanma. Çünkü bnm bunda nerdryse hep bacak aramda duruyor. Hiçbir söylenene kulak asmamak en iyisi :)
Dr.lar hep ayrı ayrı konusuyor. Benimki 200 gr yanılma payı olur dedi. Aynı hastanede arkadasımın dr.u 400 gr dedi. Hemşire 500 dedi geçen hafta. Ben duymuyorum artık, kime neye inancaz. Allah sağlık sıhhat versinde önemi yok..

Canım aslında başka bi doktora gitsem başka sonuç çıkacağına eminim ama gerek yok. Bi de haftaya gidermisim bundan daha az bi kilo söyler bebek zayıflamış derse hiç sasirmam valla.kizlar ben de dahil kimse bu ölçümlere inanmasin.gecen hafta gerideydi daha şimdiye kadar hep zayıf bebek dedi.simdi iri bebek oldu minnos oğlum her şeyden habersiz takiliyo icerde öyle o ya.en masumu bebisler

Maaşallah canım güzel haber.
Bebek kanala yerleşnce 15-20 arası oluyor muş muhtemelen. Birde kanaldaki ilerleyişinin seviyesi var onu doktorlar biliyolar.
4-5 e güne diyor mesele seninkide iyi gidiyo demekki zaten 37 desin. Haftaya haberini alırız inşallaahh

Kizlar bise sorucam bizim kiz uzun zamandir dogum pozisyonunda ama her gittigimizde kafasi sag kasikta kanala yerlesmemis kanala yerlesmeye calisiyo diyo doktor. Acaba dogum aninda mi kanala girer yoksa kanala girip belli bi hafta orda mi durmasi lazim.. sizin bebisler ne alemde :)

pembeperi canim Allah saglik sihhat versin gec olsun guc olmasin da bebisini alip eve gidersin insallah en yakin zamanda
jeliboni Canim sagsalim kucagina alirsin insallah bebisini haberlerini bekliyoruz

Bende kafa karışıklığı olur diye devlete gitmekten vazgeçtim. Orda hep haftasıyla uyumlu çıkıyodu, burda 200 gr eksik net. Bir haftada 80 gr alan cocuk iki haftada 580 gr almış olabilir mi :)) perşembe ya da cuma gidicem bende kontrole bakalım bu kez ne dicek :)

Benimkide sağ kasikta canım hickiriklarini orda hissediyorum hep

Anamm ne haberi ya kız ben hiç hazır değilim durrr.valla artık popomu kaldırmam korkudan bebek daha da inmesin orda dursun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…