2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bak işte senin de öyle çıkmış benimki gibi bana da hep zayif dedi işte ben de ona takılıp üzülüyordm.simdi bebis kilo almış diye sevinemiyorum çünkü şekerim var.kendimi sucluyorum cihazların yanlış olcebilecegini bile bile

Doğru diyorsun kafa karışıklığı ama işte gitsek ayrı dert gitmesek ayrı bi dert sen içini ferah tut. Neye göre erken gelebilir dedi kanala mı inmiş bebek

Doğru diyorsun kafa karışıklığı ama işte gitsek ayrı dert gitmesek ayrı bi dert sen içini ferah tut. Neye göre erken gelebilir dedi kanala mı inmiş bebek
Aynen canım,icimizi ferah tutalım bebisler icin.Evet kanala inmiş zaten agrilarimdan belliydi.bana cekmisse sabırsız olur zaten erken gelir.babasina çekerse 42 yi bekler:)

Aynen canım,icimizi ferah tutalım bebisler icin.Evet kanala inmiş zaten agrilarimdan belliydi.bana cekmisse sabırsız olur zaten erken gelir.babasina çekerse 42 yi bekler:)
En hayırlı zamanda gelsin de :)) ben de 21 gün erken doğmuşum oğlum da bana çeker diye tetikte bekliyorum öyle :)) sen sezaryen olacaksın kesin değil mi? Tarih verir artık sana diğer kontrollerinde

Cnm senin batma nerde benim vajina kopla bi asa bi yukarida kaba yerde
Benimde kaba yerde uzun suredir agri var ztn. Bende ki batma içerden oluyirdu dun ama
Bugun iyiyim ben acaba enfeksiyon mi oldu dedim
Yine
Buz sizden haber beklerken aniden doğuranlardan olucaz sanirim CNm )
Oyy Masallah yaa yakında eve çıktık haberini de verirsin CNm insaallah bize :)
Bence de cok güvenmemeli o cihazlara uzme kendini ya şekerden neden olsun .Ne guzel Aslı'nda
Miye üzüldün 38. Hafta ideal dogum icin
Sonrası da ayrı stres 40.
Hafta hele Ayy hergun dogsun artik diue bekliyorsun cok yorucu oluyor
Bak ayni sey subat annelerinde oldu kiza once atak yaptı deyip
Yuksek söylemişler diger hafta daha eksik cikmis aaa zayıflıyor bu benek demişler apar topar sezeryan olmus bir
Dogmus ki Bebek
Ölçümden fazla yanı zayıflamamış Aslı'nda o yuzden Allah emanet sen takma Kafana cokta insnma bence . Bence de hic birşeyden haberleri yok masum
Kuzuların yaaa guzel
Guzel buyuyor
Yavrucuklar biz rahat durmuyoruz :)

En hayırlı zamanda gelsin de :)) ben de 21 gün erken doğmuşum oğlum da bana çeker diye tetikte bekliyorum öyle :)) sen sezaryen olacaksın kesin değil mi? Tarih verir artık sana diğer kontrollerinde
Seninki de erken gelecek olursa az kalmış baksana sayili günlerin kalmış senin de.canim valla doktorum normal doğum taraftarı bugün yine beni ikna etmek için bi saat konuştu.erken gelecek gibi zaten bi bakarsın doğmuş hemen sezaryen demeyelim olmasa son anda bile sezeryana alırım dedi.yine tarih belirlemedi.bu kadın böyle diye diye beni normal dogirtcak galiba ya yapamam diye diye çıktım odadan bakalım nolcak.senin normal mi olacak canım

Bağcılarda hangi hastane canim doğum yaptigin ? İnşallah biran önce annesine kavuşur minik meleğin.

merhabalar kızlar. sabahtan beri hastanede öyle sıkıntı yaşattılar ki bana anlatamam. normalde kuzenim doktorum. ama haftasonu kasılmam oldu diye sabah devlet hastanesine gittim. doktor baktı ultrasonla ve bebegin suyu cok az 45 dedi değeri hemen acile yatıs yapman lazım dedi. bebegin boyunu da 52 cm ölçtü garip dedi bu kadar uzun olması. ordan acile gittim yine bir sürü muayene ve alttan bir aletle ki bunu ilk defa yasadım numune aldı su geliyormu diye. cok fazla canımı yaktılar. ordan ayrıntılı ultrasona yolladı. sonuc 45 dedigi değer 87 cıktı ve sınırda ama korkulacak bişe yok dedi. sabahtan beri yaşadıgım stresi anlatamam. her ultrasn ölçümü farklı sonuc verebiliyor. doguma kadar daha doktora gitmek istemiyıorum :))

Aynen kuzum biz rahat durmuyoruz saglikla gelsin de artık riskli zamanları geçti tabi ama ilk bebisim ve doğumdan korkuyorum onun için surprizlere hazır değilim.ama ben de artık kiloyla ilgili hiç biseye takilmam haftaya da derse bebek zayıfladı beni geçtim zaten burda kimse sasirmaz herhalde:)neyse ben bunu yaşadım artık kimse takilmasin kızlar benim gibi takıntılı olmayın yanılma ihtimalini bile bile

Bak işte ya valla su cihazlardan nedir çektiğimiz.canim geçmiş olsun en azından sonucu iyi olmuş.artik hastane fobisi var bende de karnım ağrıyo giderkrn

Gelmiş geçmiş olsun.
Bende geçen akşam rahatsızlandım eşim acile gidelim dediğinde aman dedim dur acilde gıcık bi doktora denk geliriz kafamızı karıştırır diye gitmedim.Aynen böyle oluyor cünkü.

Anamm ne haberi ya kız ben hiç hazır değilim durrr.valla artık popomu kaldırmam korkudan bebek daha da inmesin orda dursun diye
Büyütüp mü getircen annesi :)
Ayy senin haftanda ve bebeğin yerleşimi bende olsa vallahi razıyım sancı çekmeye ben.
:) bitirdin sen yolu darısı bize inşallah.

Şikayetlerin nelerdi canım senin. Vajinada baskı , biri saçını çekiyo hissi falan varmıydı ? Kanala indiğini anlamak adına sorayım

valla gitme arkadaşım. diyorum ya panik bir insan degilim ama mahvettiler beni resmen. iyi doğurmadım oralarda :)

Bak işte ya valla su cihazlardan nedir çektiğimiz.canim geçmiş olsun en azından sonucu iyi olmuş.artik hastane fobisi var bende de karnım ağrıyo giderkrn
gerçekten öyle. kilo her baktıkları alette farklı cıktı. ama bunu öngörüp strese sokmamaları lazımken daha cok korkutuyorlar insanı.

Büyütüp mü getircen annesi :)
Ayy senin haftanda ve bebeğin yerleşimi bende olsa vallahi razıyım sancı çekmeye ben.
:) bitirdin sen yolu darısı bize inşallah.
Ay sendeki cesaret az ben de olsa keşke.iki gün yürüyüş yapsam doğar bence benimki ama artık yemeği bile oturarak yaparim ben:)canım benim adet ağrıları gibi sancim oluyo bir de sabah uyandığında ilk ayağa kalkigimda yuruyemiyorum ağrıdan sünnetli çocuk gibiyim.

Sonuna kadar normal denemeyi düşünüyorum tabi bi aksilik olmazsa. En azından kendimi denemiş olurum cahil cesareti var bir de bende başıma ne geleceğini bilmediğim için korkmuyorum açıkcası :)) bir de hastanelerdeki ve dışardaki seminerlere katılmıştım onların da faydası oldu normalden korkmamamda. Ama işte plasenta da kireçlenme var eğer bebeğin gelişimi durursa veya yavaşlarsa doktorum sezaryen olur diyor. Beklemedeyim öyle nasıl sağlıklı olacaksa öyle olsun. Tabi dediğim gibi herhangi bir risk vs olmazsa normal olsun istiyorum. Hatta şöyle doğurtulmak değil de doğurmak istiyorum. Bebeğimle ikimiz ortak olarak bu işin içinden çıkmak sonra birbirimize sarılmak onun ilk nefes alışını kucağımda hissetmek beni cesaretlendiriyor. Çünkü gerçirdiğim bi omurga ameliyatı var. Sezaryen olursam genel anestezi almak zorundayım. Yani hiçbirşeye şahit olamayacağım ilk nefesine ilk benim kokumu alamaz ilk onu başkaları kucaklayacak bilmiyorum inşallaj normal doğurmak nasip olur sağlıklı bir şekilde. Ne dertli çıktım ben de çok şey yazdım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…