2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canım bende bugün yapacağım Doğum rabbim ikimizinde yardımcısı olsun benimde plasemta previa ve 5. Ameliyat oldukça riskli inşallah ikimizde sağ Salim kurtuluruz bizim de biraz erken ama beklersek sıkıntıya girer dedi doktor hayırla gelsin bebekler

İnşallah hiç sorun yaşamadan sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza.Allah kolaylık versin,yar ve yardımcınız olsun. Kendinize geldiğinizde bize iyi haberlerinizi vermeyi unutmayın

Allah yardımcın olsun kendını ıyı hissettiğinde bıze muhakkak yaz aklımız sende Rabbim hıc bir sıkıntıya ugratmasın sağ salım yavruna kavusursun ınsaAllah..

Canım bebeğinin hareketleri nasıl.

günaydın hepinize güzel anneler.ah ah artık çalışmak ne kadar zor geliyor bana da diğer çalışan anneler gibi.Gerçekten 32. hafta bitti vucudum ağırlaştı sanki.daha ev temizliği bebeğin eşyaları falan hiç bir şey hazır değil ama inşallah olacak :) kendime güvenmek istiyorum bu konuda.iş yerinde son 3 haftama giriyorum. bebişim için dayanıp doğum sonrasına aktarmam lazım bu izinleri yoksa çok sıkıntı çekeriz.Rabbim hepimze yardımcı olsun inşallah .Hamilelik çok başka bir süreç.annelik bebek doğduktan sonra değil taa içimizde kalp atmaya başladıktan sonra başlıyor bizim için.herkese dua ediyorum her isteyen kadına rabbim sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin.birbirini tanımayan insanların duası daha kabul olur gibi gelir bana.çünkü hiç bir çıkar gözetmeden sadece içtenlikle iyi dileklerde bulunuruz. Tüm dualarımızın kabul olması dileğiyle

Kizlar 3 gundur evdeyim dogum iznine ayrildim kolumu kaldirmaya useniyorum var mi benim gibi olan?2 parca bulasugi zor yikadim tum gun agirlastim mi acaba ya da evdeyim diye mi boyle oldum iyice
canım bısey sorcam ben yarın dogum ıznı alıcam da doktordan bunu sadece isyerıne mı verılcek yoksa baska bır yere daha vermek lazım mı ? sen ne yaptın acaba?

günaydın canım Allah kolaylık versin yardımcın olsun inşallah sağ salim kavuşun kuzunla :)

Günaydın kızlar herkes bi mide yanmasından bahsetmiş çok geçmiş olsun benim toplasan 2-3kez hafif şikayetlerim oldu midemden pek rahatsız etmedi şükür ki ama benim kız rapunzel maşallah bu tezi çürütmüş bulunuyorum :) Bu arada bugün görücem kuzumu inşallah heyecanlanıyorum acayip ya :)

Yani 10 dk dir aralilli devam ediyor fakat asagilarda bir sanci degil gogsumun bitip gobegimin basladigi yer var ya o bolgeler igne batirir gibi sancilaniyor simdi biraz hafifledi gibi sanki ama bazen oluyor bende yaa
Bahsettigin ağrıyı dün yaşadım canım . Ben mide agrisina benzettim seninde miden agriyodur belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…