2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Bende yapı olarak göbekli bir bayanım canım benim derdım bu sefer göbek değil arka taraf aldı basını gidiyor bir korunma iki kılo dert etmeye basladım
Oğlanlarda popo büyümemişti dimi :)
Hep kız anneleri öyle diyo ama bende bir tuhaflık var sadece 5 cm büyümüş popom :):) yapı olarakta basenli ve popolu değilim zaten benmde problemim göbeciklerde 55 kilolarda bile ufak bir göbeğim vardı yane

3419 canım hayırlı olsun bebegin sag salim kavusmussunuz. Insallah bır an once evınıze gıdersınız. Acil sifalar versın Rabbim. Allahım analı babalı buyutsun.

Evet inşaallah canım bi 15 gün daha beklesin yerinde

Merhabalar ben doğum yaptım sezeryan oldu spinal Di kızım Dr tahmini gibi 2200 doğdu 2 gün hastanede kontrolde kaldık bu gün çok şükür küveze girmeden taburcu olduk allah hepinizi kurtarsın
Canım hayırlı ugurlu olsun. Rabbim analı babalı buyutsun ınsallah.

Merhabalar ben doğum yaptım sezeryan oldu spinal Di kızım Dr tahmini gibi 2200 doğdu 2 gün hastanede kontrolde kaldık bu gün çok şükür küveze girmeden taburcu olduk allah hepinizi kurtarsın
Maşallah minnosuna canım,ne güzel saglikla gelmiş,Allah göz aydınlığıniz etsin,anali babalı büyütsün.Darisi biz bekleyenlere inşaallah.

Hayirli olaun canim benim de seninki kilonda digmustu birinci hemwn bir ay olmadan tombis olmustu bugun eski resimlere baktim da size mama takviyesi verdiler mi bize vermislerdi bir ay kadar sobra birakmistik simdiki de kucuk kiloda olursa akkimda bulunsun

Banada 34.hafta kontrolümde dr aynısını söyledi bebek aşağıda erken doğum riski var dedi çok korkmuştum, ondan sonra çok ayakta kalmadım anneme geldik yattım iş yapmadım sonraki kontrolde bebek yukarı çıkmıştı risk ortadan kalktı çok şükür. Sende dikkat et kendine bolca dinlen bişey olmaz inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar bugün gördüm kızımı 80gr vermiş demişlerdi pazartesi doğduğu kiloya dönmüş maşallah :) gayet iyi görünüyordu saçları bana diğer yerleri babasına benziyo :) gözlerini gene açmadı çitlembik bakamadık :) doktor işi yokuşa sürüyor ben bu işten bişey anlamadm pazartesi günü biberon vericeklermiş perşembeyede emzircekmişim emerse çıkıcakmış böyle bişey var mı sinir oldum bide bebişimi gördükten sonra basiretim bağlanıyo tek kelime edemiyorum napcam ben böyle :/

@smgsmg35 Kızlar tanirsiniz Arkadaşı Oda Burda takiliyodu . Bugün oda çok şükür bebisine kavuştu darısı bizlere olur inşallah
Hayırlı olsun kızlar, analı babalı sağlıkla büyütün inşallah:) darısı hayırlısı ile bize inşallah:)
MasaAllah ya bende doğurmak istiyorum yaa
Bende

Aynen banada yorma kendini diye tembihledi canım.Annem bizde bende de ...10-15 gün daha sabretsin bebiş inşallah

İyi demekki bebiş
OlmaZsa sakin kafayla tekrar bir konuş doktorla canım.Bilemedim bende...
Az evvel yazmış arkdş ,doğum yapmş 2200 eve çıkmışlar.
Allah hepsine sağlık versin

Maşallah kuzucuğa :) biliyorum zor ama sıkma canını, şimdiye kadar sabrettin canım, hayırlısı ile az kaldı

Seninle bütün hikayemiz aynı tatlış ama bende bir şeker yok, benimki de ilerde haftası, kilosu 2400 çıkmıştı, hatta 30. haftada ultrason yapılmıştı, yüzünü göremedik çok aşağıda dediler bakamadık 4D görecektik hatta İşte her gebelik aynı hikaye, bakalım ne zaman doğurucaz 62 ile hamile kaldım, şuan 73 kg olmuşum. Ama kendime çok ağır geliyorum yav

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…