2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Ahh keşke kilolarımız da aynı olaymış kuzum tiroid hastasıyım kilo veremiyorum hamilelik öncesi de çok almıştım. Şimdi kendimden geçtim ama Doğumdan sonra iyi bir diyetisyen ile kurtulmak istiyorum kilolardan
Benim de bebeğim kendini 34. Haftaya kadar göstermemişti kendini sonra gösterdi çok şükür surat asmış. Ultrasondan rahatsız olmuş kuzum

Merhabalar ben doğum yaptım sezeryan oldu spinal Di kızım Dr tahmini gibi 2200 doğdu 2 gün hastanede kontrolde kaldık bu gün çok şükür küveze girmeden taburcu olduk allah hepinizi kurtarsın
Hayirli olsun canim gozunaydin, diger dogum yapan arkadaslar da bi an evvel donerler evlerine insallah. Biz de hayirlisiyla kavusuruz bebislere guzel dogumlarla

Maşallah minnosuna canım,ne güzel saglikla gelmiş,Allah göz aydınlığıniz etsin,anali babalı büyütsün.Darisi biz bekleyenlere inşaallah.
Canim simdi nasil oldun gittinmi acile

Kızlar ben yine çok kotu kasılmaya başladım son bir saattir sürekli sancı giriyor bu yalancımı şimdi
Araliklarini saydinmi canim duzenli mi, siddeti artiyormu

Canım takip et düzenli olursa git istersen doktora,insan hiç gitmek istemiyo biliyorum ama
Yok düzene girerse gıderım ınsaAllah şuan biraz durayım belki yalancıdır ay gün sancısıdır ama bu seferki de farklı geldi bana ayyy bilmiyorum dogurayım dogurayım diyorum ıs ciddiye bınınce daha vardı diyorum kafayı yedim galıba

Bende aynıyım. Gelsin gelsin diyodum turnusol mabiye dönünce wc.den cıkar çıkmaz yattım uzandım deli gibi :)) 00.00 dan sonra oldu mu tekrar. Ben simdi senle dk tutarım nasılsa uyuyamıyorum :))

Kızlar canım çok sıkkın ya.. bebeğim 34+5 de 2400 du. 37+4 te 2750 olmuş. 3haftada sadece 350 gram almış.napicam ben ya ? Son gunlerde birseyde yiyemiyorum doğru düzgün kusup duruyorum. Morelim sifir durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…