2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar canım çok sıkkın ya.. bebeğim 34+5 de 2400 du. 37+4 te 2750 olmuş. 3haftada sadece 350 gram almış.napicam ben ya ? Son gunlerde birseyde yiyemiyorum doğru düzgün kusup duruyorum. Morelim sifir durumda
Sağlığı yerinde mı kılosunu takma doğunca çok güzel buyuyorlar çok şükür

Kızlar canım çok sıkkın ya.. bebeğim 34+5 de 2400 du. 37+4 te 2750 olmuş. 3haftada sadece 350 gram almış.napicam ben ya ? Son gunlerde birseyde yiyemiyorum doğru düzgün kusup duruyorum. Morelim sifir durumda
Bu arada bende gecen cuma gıttum bir hafta önce 2811 gramdı arada çok fark yok yapacak birşey yok bizim sıpalar küçükler

İyi demekki bebiş
OlmaZsa sakin kafayla tekrar bir konuş doktorla canım.Bilemedim bende...
Az evvel yazmış arkdş ,doğum yapmş 2200 eve çıkmışlar.
Allah hepsine sağlık versin
pazartesi inşallah eşime söylicem olmadı o benden daha sakin kalabiliyo ya sorma bizim kız 2700 ama küvözde nasıl oluyo anlamıyorum neyse yapcak bişey yok beklicez

ay canım ben karıştırdım ozaman sen die kalmış aklımda kbakma seninki de mi erkenci bende tam 30gün kala yaptım doğumu :))

pazartesi inşallah eşime söylicem olmadı o benden daha sakin kalabiliyo ya sorma bizim kız 2700 ama küvözde nasıl oluyo anlamıyorum neyse yapcak bişey yok beklicez
Canım bebegın baska sıkıntısı yoksa 2700 çok iyi bilmiyorum ama özeldi galiba hastanen degılmı doktoruna ayrıntılı gorus

20 gece oldu canım tekrar ıkıncıyı bekliyorum bakalım gelecekmı
Hadi bakalım hayırlısı :) heyecanlandım valla :)
Canım sağlığı yerindeyse hiçte sıkma canını. Hem ölçümler net olmuyo hemde benim bebikte geriden geliyor. Bnmki bir haftada 80 gr almıstı düşün. İki hafta snra gittim 580 almıs dedi. Şükür sorun çıkmadı kilosunu takmıyorum.
O gün iki kez mavileşti canım ama devamı gelmedi. Dr.da devamı olmadıgından direkt gel demedi. Turnusolünde garantisi yok anlaşılan.

Zumra beni yine kandırıyorsa dogsun her tarafını yiyeceğim ..

Canım bebegın baska sıkıntısı yoksa 2700 çok iyi bilmiyorum ama özeldi galiba hastanen degılmı doktoruna ayrıntılı gorus
solunumunda sıkıntı var şuan canım küvöze hava veriyolar ama düzelmek üzere baya iyi dedi dr ama emzikti memeydi sanki oyalanıyoruz gibi geliyo bilmiyorum yani bende ilk kez başıma geliyo
mesela eltimin oğluda erken doğdu 34 haftalık 1850 gr mı neydi 10gün kaldı bide onun direk burnuna hortumla vermişler havayı hep bizimki ilk 3gün o şekildeydi sadece neye göre değişiyo bı süre anlmadım gitti özel hastane canım ne bilim dr sabredin az daha dedi bugün bilmiyom nolcak böyle

Allah kolaylık versin canım sende haklısın ama doktorda sabredin dedıyse elden birşey gelmiyor

Y Yeni ben lazim y4zy4qmurum sagligi iyi çok şükür ama bu sefer kafamı çok karistirdi doktor haftasını soyliyemedi . bana sordu kaçıncı hafta diye ben söyledim ama olcumleri tam yapamadı o ara ne oluyor diye soramadım kilosunu duyunca.. haftaya tekrar çağırdı bakalım bu sefer konuşucam ama odaya girince dilim tutuluyor resmen hiç bişey soramiyorum biraz korku biraz heyecandan. Peki kilosu haftasını etkiler mi zayıf diye geriden gelir mi ?

ah canım sabretmeye çalışıyorum da insan görünce alıp getiresi geliyo :))
Kıyamam yaa :) insanın içi gidiyor tabi kolay değil kuzum ama bitecek bu süreçte, bir bildikleri varsır mutlaka. İyi olsunda :)
Zumra beni yine kandırıyorsa dogsun her tarafını yiyeceğim ..
Bizim kızlar iyi alıştı bizi oynatmaya:) bende ısırıcam o minicik ayaklarınııı.. Ayy inş ya :)
Herkeze iyi aksamlar canlar kimseden ses çıkmıyor yazyagmurum nasilsin
Turp gibiyim maşallah:)) olan ağrı sancıda gitti, uykumda yok, @mutlumuyum ki nin dk.larını tutuyorum, benden umut olmayınca :)) sen nasılsın canım var mı bi değişiklik?

Canım bence birazda bizden kaynaklanıyor. Dr.un her hareketine anlam yüklemeye çalışıyoruz. Bence rahat bırak kendini, Allahın izniyle bişeycik olmaz. Tedirgin olacağın birşey olsa şimdiden söylerdi eminim, bizim dr.ların huyu bu biliyosun:) benimkinin ölçümler haftayla uyumlu ama kilo bir hafta geri. Hep 200 gr net açık oluyor. Dr hiç sorun etmedi, zayıftı dimi diyo geçiyo :) zaten gününü beklerse 3ü geçer yine dedi.

Y Yeni ben lazim işin tuhafı ben 10 gündür felan magnezyumu içmiyorum mideme dokunmaya basladıgından. Pzts günüde progestanı yaptırmadım 37+0 doldugu için. Önceden olsa bunlara rağmen kasılırdım. Şimdi kasılma yok, karnım yumuşacık. Bebeğin hareketler aşağıda biraz daha. Umudumsa sıfıra yakın :))
Kasılmaların ne durumda şimdi?

y4zy4qmurum içim rahatladı çok sağol canım ya sizler olmasaniz napicam bilmiyorum burada okuduklarım sayesinde çok şeyler öğrendim hepinizden Allah razı olsun
Amin canım sendende inşallah..
Son zamanların rehavetini yaşıyoruz hepimiz:) bende dr.un rahatlığına güveniyorum inanır mısın, çünkü bir tedbiri mutlaka vardır diye düşünüyorum :) yoksa bende çok takıntılıyım, işin içinden çıkamam düşüne düşüne :)

Keşke bende düşünmesem düşünemesem :) bu hamilelik psikolojisi çok bunaltti valla doğursakta bitse dicem ama bunun birde lohusalı dönemi var. Şu 2 ay bir an önce gitsin bitsin ve bebişlerimizle birlikte huzurlu yasasak hayaller hayaller :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…