2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Slm canlarım nasılsınız? benim unutkanlıklarım aldı başını gidiyor patates koydum ocağa haşlansın die suyu bitmiş yanmış koku gelmese korkarım evi yakcam bi gün. ALLAH korusun bu ikinci oldu geçenlerdede yakmıştım.

Haftan iyi gelsin o zaman :) adet olucakmış hissini cok özlemişim )

Sevincine daha çok sevindim canım :)) güzel günlerde kullan inşallah göbüş kalmaz:) ilkinden kalan burusukluk artmasa diye dua ediyorum bende:)
Amann Allah korusun canım, bende habire kontrol ediyorum heryeri. Takıntı oldu artık unutkanlık yüzünden.

Kızlar iyi akşamlar. Nasılsınız bakalım benim kasıklarımda hafif ağrılar başladı yine bakalım nasıl bir gece beni bekliyor.
Normal doğum düşünen arkadaşlara sormak istiyorum epidural hakkında ne düşünüyorsunuz?

Canım senin durumlar iyi galiba rahatsın sanki

Ben eğer ilki gibi zor olursa isterim diyodum ama dr.un asistanı anestezi uzmanı tek kişi olduğundan epidural verip başını beklemiyor hastanın dedi. Kimseden böyle bişey duymamıştım. Doktoruma ayrıyetten danışıcam. Ama inşallah gerek kalmadan kendi sancımızla suyumuzla kolayca sağlıkla doğururuz..

Canım dediğim gibi bu kılo meselesi bizimle alakalı bir durum değil tamamen plesantanın oluşumuyla alakalı hıc kafana takma küçük bebek daha cabuk buyuyor

Bugün aynı durumdayım. Akşamdan beri nadir oynuyor. Bende hiç ağrı sancı vs.de yok. Saatte dört kez felan kasılma oluyor geçiyor.
Canım bende de ara ara akıntım oluyor onun dışında rutin kasılmalar var benim muhakkak saatte iki sefer oluyor bazen 3 işte buraya yazdığım da 4 u 5 ı buluyor ama aralıkları kısalmıyor ..bilmiyorum hakkıımızda hayırlısı olsun herkese soruyorum geneli 39 40 bulmuş yanı hıc yoktan iki haftamız var daha..erken doğumlar c8k olunca bide gelsin istiyoruz galiba..

Son düzenleme:
Hiç farkımız yok, gidişatımız hep aynı, bende bi tek kahve lekelenme olmadı farkımız bu sadece:)
Artık doğumların normal kabul edildiği zamanlara da gelince iyiice heveslendik bencede:)
Benim çatlak bi halam var 38 dolsun gelcek bak gör dedi, bugün ben gezip tozuyorum tık yok bekleme dedim. En geç yarın diyo. Bunlar bile ister istemez etkiliyo insanı ya. Zaten heyecan tavab yapıyo :)

Önereceğin bir marka var mı canım
Daha önce hiç kaliteli korse kullanmadım canım , bunda çevremdekilerden ve netten baktığım kadarıyla aldım ,kullananlara msj attım olumlu cevaplar verince emin olup aldım yoksa cesaret edemezdim ineternetten almaya. Fitlove çelik balenli diye geçiyo benim aldığım.

Mesajlari okudum ama alıntı yapamadım kızlar herkeste aynı benzer Ağrı'lar var benimde kasılmalar biraz daha artti sanki gunde 7/8 defa oluyir artık tas gibi oluyir sonra kendi kendine yumuşuyor. Bacak arama kramp gibi Ağrı'lar giriyor bir kac gundur bakalim normal artık boyle Ağrı'lar. Birde oglum cok hasta bugun atesi var Boğaz'ları bembeyaz olmus atesi cok yukseliyor
Korkutuyor beni düşse bile iki uc saate tekrsr yukseliyor 39.8 kadar cikti aksam Yarin sabah doktora goturucez ins. bende oyle Boğaz'larım acıyor burnum akıyor ama bende Ateş yok cok sukur. Carsamba günü ilk defa nst giricem bende rutin sonrasında da hafta da bir kontrole gidecekmişim 4 hafta kaldı zaten 40 doldurmama. Dogum
Uzeri hastalık hic iyi olmadı ins ilerlemez hasta hasta dogurmam

Ben daha bu konuyu danışmadım doktora. Dediğin gibi inşallah gerek kalmaz. Daha önce anlattın mi bilmiyorum ama neden zor olmuştu canım ilk doğumun merak ettim

yarın kontrolde soracağım canım epidurali unutmazsam inşallah. Gerçi benim üçüncü doğum ama farketmiyo sanırım kaçıncı oluşu. Doktor önerirse düşünüyorum bu sefer. Bilgi alırsam yazarım

İnan beni gören karnın iyice düşmüş rengin benzin lohusa rengi iki günün yok diyor ...ama gel gör ki öyle düzenli gelen bir sancı yok ..alt tarafa baskı kasılma acaıp şekilde hissediyorum ama düzenli gırmıyor o yüzden ben bu haftayıda çıkarırım diyorum sızın en azından nst de sancı cıktı bakalım benim çıkacak mı hıc sanmıyorum benim kız rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…