2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Benım gebelikten oncede vardı ozamanlar 16 lara kadar cıkıyodu, gebeliktede 27.haftada cıktı ilk hastanede yattıgımda 14/9 olmustu ıdrarda protein kaçagına falan baktılar temız cıktı cok sukür ama 2 gün hiç düşmemişti tansıyonum,; bırkac gun oncede yıne 14/10 olunca acıle gıttım ama hastanede hemen düştü, benim normaldede cok heyecanlı ve panik bır yapım var normal kontrolle gıttıgımde evde olcuyorum 12/8 ama hastanede kpmtrol sırasında ölçtüklerinde hemen fırlamıs oluyo 14 lere kadar o yuzden doktor riske atmayalım dedi, ilaç başlayabılmesi için 15 görmemiz gerek dedi o yuzdrn ilaç kullanmıyrm, senin nasıl tansıyoumun ilaçla ve ilaçsız

İstanbul'da Anadolu yakasında devlet hastanesinde doğum yapmayı düşünen kontrollere orada devam eden var mı aranızda?

Evet bizimkide öyle canm ama olsn sağlıklılar şükür ya doğnca daha iyi alır belki inşallah sütünüz iyi olur ve emer bebişler

Canım hamileyken anne böbreklerinde bir miktar genişleme olurmuş ve bebek o böbreğe baskı yaptığında ağrı oluşurmuş. Öyle birşeydir muhtemelen. Benim sağda var genişleme ve en çok sağ ağrıyo, bel mi kalça mı böbrek mi bilemiyodum ondanmış.
Maşallah canım, stres yapma bak besleniyo bebiş şükür. Bizimkide hep 200 gram eksik haffasından. Sağlklı olsunda varsın doğduktan sonra alsın kiloyu

Merhaba kızlar benim bugün nst de sancılarım cok yuksek cıktı yarın tekrar giriyorum nst ye. Doktor nisanın veya suyun gelirse gece hemen gel dedi. Böyle benim durumda bu hafta dogurabilirim sanırım

Aynen böyle hissediyorum anlattığın gibi ama cok şiddetliydi ağrım parol içtim biraz hafifledi.Hala batar giriyor.İdrar tahlilide vermiştim Allahtan bakalım sonuç ne çıkcak.Sanmıyorum ama enfeksiyon cıkarsa şaşarım idrarda yanma falan yok cünkü

Merhaba kızlar benim bugün nst de sancılarım cok yuksek cıktı yarın tekrar giriyorum nst ye. Doktor nisanın veya suyun gelirse gece hemen gel dedi. Böyle benim durumda bu hafta dogurabilirim sanırım
İğne falan yapıldımı canım? Ciğer gelişimi için.Hayırlısı bakalım. İyi geçrr inşallah.

3 gün evvel birebir aynısını yaşadım yazdım buraya.36+3 şuan haftam da.hergün nst girdim sancı cıktı diye.Bana adalat ilaç verdi doktor ciğer geliştirici de vurdu önlem amaçlı.
Bugün sancım geçti nst de

Hakkında hayırlısı olsun canım, sen nasıl hissediyosun peki sancıları ve bir de bebeğin gelişimi nasıl, ciğer geliştirici felan yapmamış galiba değil mi?
Ya doğm yapan arkdşlar diolar ya enerji patlaması yaşanabiliyomş doğm öncsi sanrm sennkide yakın :))
Yakın mı uzak mı bilmiyorum kuzum ya bnm kız artık beni iyice sapıttırdı:)) belirtilere karnım tok artık :))
İnşallah yoktur ama Enfeksiyon hiç belirti vermeden de olabilir canım. bahsettiğin ağrı genelde arka tarafta senin. Benim yaşadığım duruma da birebir uyuyo. Huzursuz edici bir ağrı oluyor genelde.

Ciğer gelistirici falan onermedimi canım ? Gelişimi kaç haftalik ?

Kızlar sağ kasigima batma sizi gibi bişey giriyo 2 saattir gittikce artıyor . Sizdede oluyomu bu durum . Neden kaynaklaniyoki acaba anlık iğne batar gibi ama pis bi ağrı yani

Ben sancıları adet sancısı gibi hissediyorum birebir aynı hatta. Gecen hafta ara ara oluyodu bugün sabah şiddeti ve sıklığı arttı. Ciğer geliştirici 2 hafta once oldum. Bugun vermedi daha. Bebek 2 hafta önde 38 haftalıka denk geliyo. yarın ne olacak ben de meraktayım bakalım hayırlısı artık.

Kaçtan indi cnm sacıların? Benim doktor sanırım indirmeye niyetli değil doğuma yürüyor gibi geldi bana ilaç vermedi. Progestan iğne oluyordum kesti çünkü bebeğin suyu da azalmıs dogum kanalında zaten uzatmicak sanırım

Ondan vermemiştir ilaç o zaman cnm.Ben günde 2 ilaç içiyordum 50-60 sancım günde 3 içiyorum şimdi adalat öylelikle cıkmadı sancım bugün hiç.20lere düştü.Suyun azsa bebeği riske atmamak için durdurmamış demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…