2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Merhaba kızlar benim bugün nst de sancılarım cok yuksek cıktı yarın tekrar giriyorum nst ye. Doktor nisanın veya suyun gelirse gece hemen gel dedi. Böyle benim durumda bu hafta dogurabilirim sanırım
Canım anlafıgım kadarıyla suyun az olduğu için normal doğumun gelmesini bekliyor o yüzden durdurmadı yada başka birşey uygun görmedı yarın da durum aynı çıkarsa suni sancı deneyebılır Allah hakkında hayırlı olanı nasıp etsin. Sağ salım kucağına al ınsaAllah göz aydınlığın olsun habersiz bırakmayın ya @Pembeevim2406 çok merak ediyorum onuda

Kızlar sağ kasigima batma sizi gibi bişey giriyo 2 saattir gittikce artıyor . Sizdede oluyomu bu durum . Neden kaynaklaniyoki acaba anlık iğne batar gibi ama pis bi ağrı yani
bende uzun zamandır var canım, bu hamileliğim hep bu tarz ağrı sancı batmalarla geçti. Magnezyumda fayda etmedi ama dr halen magnezyum iç diyo. Midem almıyo...
Demekki illa belden kasıga girmesi gerekmiyor sancıların. Maşallah bebişin durumuda iyiymiş hayırlısı ile kavuşursun inşallah:)

Ben varım canım 37+3 ve yalnızca 2430 gr. 3 güne 1 takipteyim kilo almıyor 3 hafta geride dedi doktor. Moralimi bozmamaya çalışıyorum. Sende canını sıkma hiç hayırlısıyla doğsunlar alırlar kilo
öyle ama insan düşünmeden edemiyor işte birazda kendimi sorumlu hissediyorum ben mi bişeyleri eksik yaptım diye

öyle ama insan düşünmeden edemiyor işte birazda kendimi sorumlu hissediyorum ben mi bişeyleri eksik yaptım diye
Canım en son birşey okudum ondan sonra iyice rahatladım ilk gebelik oluştuğunda plesantanın ne kadar kan akısı sağladığı belli olurmuş yanı yemeyle içmeyle çok alakalı bir durum değil ...plesantanın durumu ve oluşumuyla alakalı

Canm bizim bebişte öyle doktorum dediki ilk bebek rahimde düştüğünde oluşan damarlar vardr ve buda annenin elinde olan bişey deildir bebeğin gelişimide bu damarların oluşumuyla alakalıdır dedi.
Ama benm düşüncem bu gelişimden kasıt sadece kiloysa sıkıntı yok.başka biley yoktur heralde olsa çıkardı diyoruz bilemiyoz ki Allahm korusun

Canım doğana kadar hiçbirimiz bilemeyiz ne olacağını ben o konuda çocuğum şöyle sağlıklı diyemem ..ama benim bebek te minyon tipli gözüküyor bu bizle alakalı bir durum değil tamamen plesantanın oluşumuyla alakalı bir durum...yengem 5 ay kuştu hiçbirşey yemedi sonrada hıc dikkat etmedı yanı 4 kılo bebe doğdu ..yanı kılo benim için en son endişe edeceğim durum

Tabi canm aynen bncede kiloya takılmıyorm bende başka bi sağlk durumu olmasnda.Allah büyük ya korkutupumuz yere uğratmasn inşallah dua ediyorz sadece ona sığınıyorz.

canım benim ikinci bebegim 1.5 yaşında bi kızım var o 3.500 gram dogdu ama bu kilo açısından gelişmiyor başka bi sıkıntı yok şükür ki ama bende pek kilo almadım 8 aylık hamileyim 8 kilo aldım sadece

valla tatlım bende bişey anlamadım bu işten herkes farklı bişey söylüyor ilk bebegimde hiç bişey yemezdim çok dikkatetmemiştim 15 kilo aldım bebegim 3.500 sogdu bunda tam aksine her yedigime dikkat ediyorum ama sadece 8 kilo aldım bebekte gelişmedi

Bana 15i gormemiz lazm fln demedi canm. 14 9u gorursen hemen gel dedi. Hamilelkten once 13 10 normalde cikan tansiyonumdu. Hamilelikte 11 8e düştü gunde 1 kullanmaya devam ettm yinede. Bu haftalarda 125/94 fln çıkmaya baslayinca gunde 4 e cikardi ilaci. Bende de beyaz onluk hipertansiyonu var. Evde 12 cikan tansiyon doktor olcunce 15 16 cikiyor. O yuzden ben doktora olcturmuyorum evde kendim takip edip ona söylüyorum . Degilse beni coktan acil sezeryane almisti smdiye :)

I icmimarmelike canim cok guzel bilgiler sagol bende cogunu yapiyorum insallah rahat dogumlar geciririz hepimiz. Bu arada meryem ana otu ile ahududu yapragi kolay bulunuyormu ki
S Sweetpeas sanirim bende adet sancisi gibi cekiyorum dogum sancilarini. Gecen hafta iki gun ust uste oyle sancilarim oldu cok yogun degildi ama gitti gelmiyor gelse artik diyorum tekrar :)

Huhhuu kızlar korsemi değiştirdim şükür :):)
Mankendim ya ben xs beden getirtmiştim , şükür problem olmadan değişim yapmışlar bugün elime ulaştı.
Bazen , huysuzluk yapıp diretmek işe yarıyor alışverişte. Gerçi tamamı benim hatam yanlış beden seçimi falan ama neyse sevindim . Burayada niye yazıyosam bilmiyorum ama işte paylaşıyım dedim. Seviyorum kız sizii

Oh iyi yaptın canım sevindim gülerek kullan :) İnşallah sarkmaz göbüşler de çok gerek kalmaz robot gibi gezmemize :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…