2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Teşekkür ederim ben de bi inceleyim. Hiç düşünmemiştim almayı ama gerekli birşey doğrusu

Sancı cıkması önemli değil ki canım, birinde xıkar birinde cıkmaz orası belli olmuyot. Zaten bnm sancılarda geçti gitti. Hayırlısı demekten baska bisey gelmiyor elden
Ben salladım gitti kuzum:) çok sinir bozucu oluyor bazen. sağlıcakla kucaklayalımda bugün yarın farketmez. Kendimizi dinledikçe strese giriyoruz.

Gerek kalmadikca her mudahale zararli geliyo bana :/ tabi kisinin durumuna gore degisir, dogum sirasinda cok zorlanirsam isterim belki bnde

Kiz ne guzel masallah iyi yurumusun.. ben bugun pazara gittim yarim saate 45dk yurumusumdur soguktan doncam diye otobusle dondum XD bu aralar tansiyonum cok dusuyo normalde 9 5 bayilcak gibi oluyom dusunce ondan tek dolasamiyorum

Canım doktor bana dedıkı tansiyonun çok düşük sıvı bol tuket galiba bir ılıskısı var ikisinin...

Vakumla çekerken sadece bebeğin başı gelene kadar mı çekiyolar canım? Ve acı hissediyomusun çekerken?
Evet canım başının tamamını çıkardı sonra vakumu kapattı, hemşireler karnıma bastırıp bebeği itti. Acı hissetmedim zaten kesi atılmıştı.
Anladım canım inşallah ikinci doğumun gönlüne göre olur hepimizin kolay olur inşallah
Aminn canım inşallah
Şükür o bitkinlik hali kalktı üstümden bikaç gündür:) bende tek cıkmıyorum genelde tansiyon sorunu bende de var 8-5 cıkıyor çoğunlukla ama kontrollerde 11-7 felan oluyor. Kötü oluyor birden düsünce.

y4zy4qmurum canım ben senin gibi yurusem ben kasılmadan duramam kı ben evin içinde biraz fazla dolanıyım iki saat sürekli kasılıyorum tamam doğuma gidiyorum diyorum dınlenın ce geçiyor...ama benim ilk de böyleydi 40 artı da gittiğimde doktor sancın var dedi ..doktora dedımkı sız bana suni sancı takın bir saatte geçecek sancılarım doktor ciddiye almadı beni ..gerçekten bir saat sonra basıma geldi baktı sancılar gitmiş haklıymıssın suni sancı verin dedi..ilk oglumdada her gün anneme bugün kesin gıdıyom sancım çok diyordum...ama bir saat sonra geçiyordu...daha bızım iki haftamız var yaa

Valla canım benim düzenli aralıklarla 3 defa geldi ondan sonra düzensizlesti su an iyiyim arada sertlesme ve kasılmalarım oluyo o kadar.

Bende iş yapabiliom ama yürüyemiyorum hayatta o kadar yürüyemem en fazla yarım saat 40 dk

Canım benimde öyleydi, evde bile ayakta duramıyodum. Gece taş gibi karınla sabaha kadar kıvrandım ama sabah nst de hiçbişey çıkmadı adam akıllı. Sonra ağrısada sancısada yürüdüm. Bugün kasılıyorum habire ama düzensiz ve sancısız. O yüzden takılmıyorum belirtiye felan. Geeçekten çok stres olmaya başladı bende.

Valla canım benim düzenli aralıklarla 3 defa geldi ondan sonra düzensizlesti su an iyiyim arada sertlesme ve kasılmalarım oluyo o kadar.
Hepimiz tetikte duruyoruz resmen ya, Allah sağlıkla kolayca kavustursun hepimizi inş. Şöyle mutlu huzurlu büyütelim kuzularımızı inş:)
Bende iş yapabiliom ama yürüyemiyorum hayatta o kadar yürüyemem en fazla yarım saat 40 dk
Ben riskli dönemden öncede hep hareket halindeydim, yattıkça kötü oluyodum bacaklarımın üstü bile ödem tutmuştu mahvetti beni. Şimdi azmedip yürüyorum bakalım hayırlısı:)

Ben sorannlara iki hafta var diyorum kendimıde ona alıstırıyorum sonuçta şubat ananelerine bakıyorum 40 haftasında olanlarda var bugün bir arkadaşa sordum 41 artı 4 dogurdum diyor ona bakarsam 4 hafta var o yüzden çok da şey etmemeye karar verdim Rabbim elbet onlara geliş yolunu gosterecek

Kesinlikle aynen öyle.. Bende az önce şubat annelerine bakarken içimden geçirdim, biz daha şimdiden gelse diye bekliyoruz ama onlar 40.haftada. Onlar ne yapsın ki diye..

Canım benim mesela 12 30 geçmişti telefonu elime aldığında 1 saat olmuş 4 hatta 5 defa kasılma sertlesme oldu ama artık ciddiye almıyırum.okadar alta baskıyapıyorki idrara damla damla çıkıyorum bazen on dakia da uç sefer gidiyorum ama tek sıkıntı sıklasmıyot yada boyut atlamıyor....

Kızlar bir saattir ağlıyorum resmen ağlama krizine girdim. Kendimi durdursam da gözümden yaşlar geliyor içim katılıyor. Bebiş neyse ki hareketli ona da diyorum yavrum senle alakalı değil şakın üstüne alınma. Fakat kendimi durdurmak istiyorum artık. Banyo yaptım ama hala yatışmadım ( bana bir şeyler söyleyin

Ağla canım ağlamak istiyorsan neden kendini frenlıyorsun demekki şuan vücudunun buna ihtiyacı var ..duygusal bir dönemden geçiyoruz hormonlarımız farklılasıyor ..ağla rahatla herzaman mantıklı şeyler mı yapacağız...

Banada geliyor arada oyle bosver kasma rahat rahat agla

Kızlaaar :) bende artık Rabbime bin şükür şubat annesi oldum :) Dün öğlen 12 de aldım yavrumu kucağıma. 12 saat sancı çektim herşey harikaydı ama kordon boynuna dolandığı için mecbur sezaryen oldum. 9 ay beni deliyor aşırı hareketli derken demek eşşek dolamış kordonu boynuna
Normal doğum çok istedim. Çokta hazırdım.
Nasip böyleymiş.
Size tavsiyem kesinlikle NORMAL DOĞUM yapın.
Asla keyfi sezaryen olmayın. Onun tadı güzelliği öyle başka ki.
Karşı odamdaki arkadaş normal doğum yaptı. 2 saat sonra hiç doğum yapmamış gibi bebeğiyle ilgilendi, gezdi, yedi içti.
Ben o sırada 8 saat dolmasını beklerken sabit yatakta ağrıdan acıdan aç susuz kıvranıyordum.
Rabbim inşallah normal doğumlar nasip eder.
Öyle güzel ki onu kucağına almak. Rabbim herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.

Allah bağışlasın canım. İnşallah en yakın zamanda toparlarsın. Darısı başımıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…