2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Tabi canm aynen bncede kiloya takılmıyorm bende başka bi sağlk durumu olmasnda.Allah büyük ya korkutupumuz yere uğratmasn inşallah dua ediyorz sadece ona sığınıyorz.
Cnm seninki kac kilo bende soruorum herseyi gelistimi yoksa hastadami almio ama bu belli olmaski Rabbim buyuk ama genetik diorlar biz 4 kardesiz sukur hepimiz 3 ce bulmadi

Ben doktorumla konustum ilk fogumum ve panik atak hastasiyim ve epeduraö istedim tamam dedi ins sorun cikmazda rahat ederim

Kızlar günaydın.... Umarım herşey yolundadir güzel annelerbenim son günlerde aşırı derecede avuç içi ve ayak altında kaşıntı var bunu yaşayan varmı yirtacak derecede kaşınıyor felaket bisey

Hayirli ugurlu olsun saglikla buyutun insaallah canm. Napalm saglik siz konusu olunca elden bisey gelmiyor saglikla kucagina almışsın ya onemli olan o. Darisi başımıza diyelim insaallah

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Gunaydin kizlar bsy sorcam dogum yapipda ultrason olcumleri tutan varmi kilosu boyu ? Benim bebis 2 subatta 1900 gramdi 15 gun sonrasinda 1800 cikti bu nasil oldu?

Çikolata ye kahve iç canım fotoğraf albümlerine bak iyi hissediyorsan çık biraz dolaş

Allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla almısın bebişini kucağına darısı bizim başımıza rabbim bizlerede nasip etsin.

MasaAllah berakAllah bende senden haber bekliyordum canım Rabbim dünyada ıyışık ahirette iyilik bahsetsın yavruna gözün aydın hayırlı uğurlu olsun..geçmiş olsun Allah şifa versin iyi etsin..

Bi cildiyeye git canım mantar olabilir. Gebelikle alakası varmı bilemedim

Cnm seninki kac kilo bende soruorum herseyi gelistimi yoksa hastadami almio ama bu belli olmaski Rabbim buyuk ama genetik diorlar biz 4 kardesiz sukur hepimiz 3 ce bulmadi
Bzim 34+4 de 2100 dübi öncekine gör daha iyi almş iki hafta 500 gram.hareketleride arttı hem bu haftalarda doktorda zaten özellkle hareketleri sordu o önmliymiş

Bzim 34+4 de 2100 dübi öncekine gör daha iyi almş iki hafta 500 gram.hareketleride arttı hem bu haftalarda doktorda zaten özellkle hareketleri sordu o önmliymiş
Iyi almis masallah bizim gibi kucuuk giden bebekler icin kizlar hic uzulmryin bu tamamen bizim rahim yaoimizla alakaliymis bana oyle dedi doktoeum yapacak bi sey yok ben de oglenden sonra gidecgim ne okacak bi fanidigim benimle ayni hafyada bebek bir kilo allahxyardim etsin

Gunaydin kizlar bsy sorcam dogum yapipda ultrason olcumleri tutan varmi kilosu boyu ? Benim bebis 2 subatta 1900 gramdi 15 gun sonrasinda 1800 cikti bu nasil oldu?
Canim ben bazen doktorlar ayni gun doplere giriyorum dopler 300gr kilo 2cm boy az cikariyor sen bi doktorona sor istersen cunku benimkinde cihaz fsrkli

Hayirli olsun canim anali babaki buyusun saglikki dogsun fa dogum yontemi onemli dwhil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…