2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Kızlar böbrek ağrımdan bende enfeksiyon çıktı.Gebeliğim boyunca çıkmadı son haftaya geldik ya vücut dökülüyor.İlaç verdi doktor.

selam kızlar, bende de aşırı batma ve ara ara kasılmalar başladı, ama bekleyen annişler doğurmadan biz doğuramayız gibi geliyor bu arada kendi açılmalarımızı kendimiz de kontrol edebiliyormuşuz, bana çok tuhaf geldi yav nasıl anlıcaz ?!

Gözünaydın canım, hayırlı olsun:) Allah analı babalı sağlıcakla büyütmek nasip etsin inşallah. Ne güzel bi duygu ya, Rabbim hayırlısıyla biz bekleyenlerede nasip etsin insallah:)
Ben artık bizim kızlar konusunda yorumsuzum :)) Bizden sonra gelen kim varsa doğuruyor zaten o yüzden hayallerin suya düşmesin :))
Kızlar böbrek ağrımdan bende enfeksiyon çıktı.Gebeliğim boyunca çıkmadı son haftaya geldik ya vücut dökülüyor.İlaç verdi doktor.
Gecmis olsun canım. Sıkma canını hamilelikte çoğu kişi yaşıyor ve geçmese bile doğum sonrası geçiyor kendiliğinden.

Gelsin 39lar gitsin 38lerrr, topiğe demirbaş olduk @mutlumuyum ki L LaleZar86
en sona biz kalacağız herhalde bu gidişle ben bebek büyük olduğu için tedirginim ya gelsin artık çok fazla büyümeden özel hastaneye gitseydim şimdiye sezeryan yapmışlardı herhalde ama ben normal istiyorum

Korseleri değiştirdiğimize göre artık doğum yapabiliriz :)

Canım Allah yardımcın olsun Türkiye de hemen bebek kilolu sezeryan dıyorlar

Canım Allah yardımcın olsun Türkiye de hemen bebek kilolu sezeryan dıyorlar
ben iki normal Doğum yaptım orda burda olsam ikisi de sezeryan olurdu eminin birinde bebek kanala çok geç girdi biri 4 kiloydu. Burda şimdi devlete gidiyorum geçen hafta 4 kilo olmuş hemde kafası büyük dedi öncekiler nasıldı dedi bende bir önceki 4 kiloydu kafası da büyüktü ama normal oldu yırtılma bile yoktu dedim, o zaman normal Doğuma uygunsun demek ki bunu da doğurursun dedi doktor sezeryan lafı geçmedi hiç. Özel hastaneler riske girmiyor herhalde

Hayırlı olsun, gözün aydın canım Sağlıkla büyüt yavrunu
Geçmiş olsun canım, son anda hasta olmak da kötü bi durum :/

Sizi görünce diyorum hepimiz birer kere doktora taşındık erken haftalarda bebek geliyor mu diye sonra beklesenizde gelmiyorlar.Bende böyle olcam gibi geliyor. :)
Subat annelerinde vardı böyle bir arkadas, burda konusu geçmişti. Bizimkide o hesap oldu. Önce erken doğum riski sonra gelmeyen bebiş:))
Hayırlısı ile gelir insallah bir an önce. Ne yaparsak yapalım gelmiyolat, vakti saati var demekki

Canım devlet hastanesinde bile akrabımıza senin bebek kılo lu doguramassın diye hemen açıl sezeryan yaptılar bebek de 3600 ufak tefek birşey doğdu..dedikleri sadece bazen yanlış oluyor...

Korse demişken gece rüyama girdi, Doğum yapmışım eve gelince aklıma korse geliyor takıyorum ama büyük geliyor incecik gördüm kendimi
Canım bende rüyamda kızımı gördüm en arka odaya atmısız..ben diyorum kı ben doğum yaptım napıyo çocuğum emzırmedım hıc altına bakmadık ne yapıyor orda diye telaş ediyorum ..çok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…