- Konu Sahibi y4zy4qmurum
-
- #27.441
Canim benim neredeyse 3 aydır geliyor bu akıntı iç çamaşırım sürekli leke oluyorKızlar bişey sorcam
Göğüslerinize masaj yapıyo musunuz süt için bişey yapmamız gerekiyo mu bugün ebe bana krem sür masaj yap ov bu aralar sarı akıntı gelir dedi ama benden bi akıntı gelmedi var mı öyle sarı akıntısı gelen ??
1500 ise çok iyi benim hastanem 2700 alıyor canımKızlarr sizin doğum ücretleri nasıl?
İki yıl öncesiyle arada bayağı fiyat farkı olmuş yaa. Ben oğlumu nerdeyse bedavaya doğurmuşum 2015 te. 600 tl ydi. Özel oda da içinde.
Şuan 1500 küsür dedi.
Canim ben 35 ten sonra 37 de gittim şimdi her hafta gidicem doğuma kadarKızlar 35 haftadan sonra kontrollere haftada 1 mi iki haftada birmi gidiyosunuz?
Sizlerin ücreti bana çok uygun geldi şu an hangi illerdesiniz kızlar ben Antalyadayim ve 2700 normal doğum ücretiBnde 2013te toplam 530 verip çıkmıştım. Geçen sene kasım ayına kadar 635 tl idi. Aralıkta zam geldi 1120+120 oda ücreti... Gerçi bu ikiye katlama durumu zamdan öte bişey!!
Bende öyle dusunuyorum canım İnş 37 de giderim . Sonrada duruma bağlı 1 hafta 10 gün falanCanim ben 35 ten sonra 37 de gittim şimdi her hafta gidicem doğuma kadar
Şehirden dolayı sanırım fark. Ben kayserideyim. Büyükşehirlerde çok daha yüksek gibi doğumlar. Farketmiyomuş szeryan veya normal doğum1500 ise çok iyi benim hastanem 2700 alıyor canım
Maşaallah bizim de kontrolümüz vardı 34+4 üz 2640 olmuşuz doğumlarımız yakın olacak gibi :)Kontrolden geldik bizde
Herşey yolunda çok şükür. Kızım henüz kanala girmemiş, nst istemedi doktor. 2700 gr olmuş cadı :) 35 haftalık bugün tam
Sanırım bende mart annesi olacağım...
Belimin sağ tarafı cok ağrıyor zaten ağrı ya sırtıma ya kalçama yayılıyor birde cok batıyor.Bıçak saplanıyor sanki arkama.Elimi tuttuğum yer böbrek izası ondan böbrektir dedim ama.Ciddi anlamda ağrım var napcam bilmiyorum.Hayatımda ilk kez böbrek ağrısı çekiyorum.Geçmiş olsun cnm benim enfeksiyonda kasıklarım idrar yollları ağrıyordu. Sen böbrek olduguna eminmisin? Böbrek ağrısı sırtta hissedilio genelde seninde mi öyle?
Sizin bebek kanala girmiş mi canım? Bişey dedimi doktorun?Maşaallah bizim de kontrolümüz vardı 34+4 üz 2640 olmuşuz doğumlarımız yakın olacak gibi :)
Acilden geliyorum simdi tansiyonum yine cikmisti 15 dk da bir olctuler sinirda cikti dikkat et hic tuz tuketmiyceksin dedi tansiyon ilaci verdi bebege hic bir zarari yokmus cuma gunu kontrol icin gel dedi.dikkat etmemiz lazim cok tehlikeliymisBenimki de geriden gekiyor canim tansiyonum normal cikmasina ragmen her zaman normaldi gecen cuma gittigimde tansiyonunu hrr gun olctur dedi tuzlu yeme dedi ben de sebebini bilmiyorum acaba bebislerimiz kucuk diue mi
Bende 35 im canım Dr sordum kanala girmismi diye Hayır daha girmemiş mumkunsede şimdi girmesin zaten daha erken dediSizin bebek kanala girmiş mi canım? Bişey dedimi doktorun?
S alman da mantıklı bence.Kızlar size bişe sorucam, ben normalde 48-50 kiloydum hamilelik öncesi kilo aldım ve 55kg ile hamile kaldım şimdi 75 falanım. Korse alıcam normalde xs s beden giyiyodum. şu çelik balenlilerden alıcam. Doğumda kaç kilo gider, ilk doğumum benim şimdilik normal doğum gözüküyor. Sizce m beden mi alsam s mi ? Hızlı kilo alıp veriyorum şimdi m alırsam sonra zırt diye zayıflayıp, m büyük gelirde elimde patlarsa 1 ay içinde falan deli olurum. Acaba s mi alsam? olmazsa da önceleri çarşafla sardırır, gerekirse başka korse kullanır sonra s nin içine girerim nasılsa diye düşünüyorum. Sizce hangi bedeni alayım? Yoksa doğum sonrası ölçüye göre mi alsam?
Bende bugün doktoruma sordum hep kanala girmekten bahsediyorlar o ne oluyor diye , o da eğer bebek kanala girdiyse doğum eylemi başlamıştır dedi ultrasonda rahim ağzını gösterdi bebeğin kafası hemen yanındaydı pozisyonu almış yani şuan için de erken dediSizin bebek kanala girmiş mi canım? Bişey dedimi doktorun?
evet canım Felak, Nas, Elemneşrah,Fatiha ve Ayetel kürsi ve meryem suresi okunuyo ılık suya konulacak ot doğum yaptıktan sonrada çıkarılıp kuruması sağlanıcakDua filan okumuşmu suya cnm
Aynısını doktorum bugün söyledi kanala girmesi doğumun başladığını gösterir dedi. Nişan gelir ve sonrasında sancılarla beraber bebek kanala itilir dedi henüz bizler için erken tabi :)Bende 35 im canım Dr sordum kanala girmismi diye Hayır daha girmemiş mumkunsede şimdi girmesin zaten daha erken dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?