2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Canim benim neredeyse 3 aydır geliyor bu akıntı iç çamaşırım sürekli leke oluyor

1500 ise çok iyi benim hastanem 2700 alıyor canım

Bnde 2013te toplam 530 verip çıkmıştım. Geçen sene kasım ayına kadar 635 tl idi. Aralıkta zam geldi 1120+120 oda ücreti... Gerçi bu ikiye katlama durumu zamdan öte bişey!!
Sizlerin ücreti bana çok uygun geldi şu an hangi illerdesiniz kızlar ben Antalyadayim ve 2700 normal doğum ücreti

Geçmiş olsun cnm benim enfeksiyonda kasıklarım idrar yollları ağrıyordu. Sen böbrek olduguna eminmisin? Böbrek ağrısı sırtta hissedilio genelde seninde mi öyle?
Belimin sağ tarafı cok ağrıyor zaten ağrı ya sırtıma ya kalçama yayılıyor birde cok batıyor.Bıçak saplanıyor sanki arkama.Elimi tuttuğum yer böbrek izası ondan böbrektir dedim ama.Ciddi anlamda ağrım var napcam bilmiyorum.Hayatımda ilk kez böbrek ağrısı çekiyorum.

@mutlumuyum ki canım çok teşekkür ederim inşallah geçer

Ne kadar uygun hepinizin hastane ücretleri :) benim ilk gittiğim hastane 2018 de 5400 yapmış normal doğumu 6000 de epidural li hali hastaneden hisse veriyorlar adeta doktorumla çok anlaşamadık da değiştirmiştim ilk zamanlarda şimdiki diğerinin yarısı kadar

Benimki de geriden gekiyor canim tansiyonum normal cikmasina ragmen her zaman normaldi gecen cuma gittigimde tansiyonunu hrr gun olctur dedi tuzlu yeme dedi ben de sebebini bilmiyorum acaba bebislerimiz kucuk diue mi
Acilden geliyorum simdi tansiyonum yine cikmisti 15 dk da bir olctuler sinirda cikti dikkat et hic tuz tuketmiyceksin dedi tansiyon ilaci verdi bebege hic bir zarari yokmus cuma gunu kontrol icin gel dedi.dikkat etmemiz lazim cok tehlikeliymis

Kızlar size bişe sorucam, ben normalde 48-50 kiloydum hamilelik öncesi kilo aldım ve 55kg ile hamile kaldım şimdi 75 falanım. Korse alıcam normalde xs s beden giyiyodum. şu çelik balenlilerden alıcam. Doğumda kaç kilo gider, ilk doğumum benim şimdilik normal doğum gözüküyor. Sizce m beden mi alsam s mi ? Hızlı kilo alıp veriyorum şimdi m alırsam sonra zırt diye zayıflayıp, m büyük gelirde elimde patlarsa 1 ay içinde falan deli olurum. Acaba s mi alsam? olmazsa da önceleri çarşafla sardırır, gerekirse başka korse kullanır sonra s nin içine girerim nasılsa diye düşünüyorum. Sizce hangi bedeni alayım? Yoksa doğum sonrası ölçüye göre mi alsam?

@mervem-metem @sebebimsinki Kızlar ben de hindistan cevizi yağını göğüs ucuma koyup emdiriyorum masaj yapmıyodum artık yaparım. Yalnız benim oldum olası göğüs uclarım kuru çatlak böyle bi değişik. Üzerinde bi katman var kuru kalın bi tabaka çatlak çatlak duruyor.Acaba hiç doğum yapmadım diye mi ?
papatya1994 Ben yaklaşık 32. haftadan sonra haftada 1 gitmeye başladım canım bi sorun olmamasına rağmen
A Albeni7 İzmitteyim ben özel hastane, özel oda 1800 tl. Ama İzmite göre uygun bizim hastane normalde 2500 tlden başlıyor diğer hastaneler hele medicale falan gidiyorsan 5-6 bin civarı ödüyorsun.

S alman da mantıklı bence.
Doğumdan sonra almanda mantıklı :)
Benim aldığım firma çok hızlı gönderü yaptı 1,5 günde elime ulaşmıştı. Ama s beden alırsan da üç kademelüya en azından ilk başa girebilirsin diye düşünüyorum. Bende o şekil seçtim bedeni.

Sizin bebek kanala girmiş mi canım? Bişey dedimi doktorun?
Bende bugün doktoruma sordum hep kanala girmekten bahsediyorlar o ne oluyor diye , o da eğer bebek kanala girdiyse doğum eylemi başlamıştır dedi ultrasonda rahim ağzını gösterdi bebeğin kafası hemen yanındaydı pozisyonu almış yani şuan için de erken dedi

Bende 35 im canım Dr sordum kanala girmismi diye Hayır daha girmemiş mumkunsede şimdi girmesin zaten daha erken dedi
Aynısını doktorum bugün söyledi kanala girmesi doğumun başladığını gösterir dedi. Nişan gelir ve sonrasında sancılarla beraber bebek kanala itilir dedi henüz bizler için erken tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…