2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    330
Geçmiş olsun canım limon tansiyona iyi geliyo günlük bi limonun suyunu sıkıp iç çok sıcakda kalma kendini yorma sol yanına uzan devamlı bide bol su iç tansiyonun düzelir inşallah

Canim sen hangi marka almistin

Aynısını doktorum bugün söyledi kanala girmesi doğumun başladığını gösterir dedi. Nişan gelir ve sonrasında sancılarla beraber bebek kanala itilir dedi henüz bizler için erken tabi :)
Bende kanala girsin diye dua ediyom:) bizim kiz kafayi saga yaslamis bekliyo. Dr um kanala girerse dogumu baslatir dedi sizinki gibi. bas cevresi de ilerde hafta olarak

selam kızlar nasılsınız bayadır bakamadım kızımı görmeye gidiyorum iki gün aklım fikrim yerinde olmuyo daha çıkaramadık malesef pazartesi gittiğimde canıma tak etti doktorla hafif ters düştük imza atıp çıkarabilirsinz isterseniz ama morarırsa gene getirceksiniz dedi bugün sütünü ben bıraktım hemsireyle konuştum gayet iyi beslendikten sonra çabuk yoruluyo nefesi hızlanıyo dedi küvözden hava alıyomuş ama biberon banyo vs için küvözden çıkıyo zaten kendi nefes alabiliyo yani sizce bilerek mi fazladan tutuyolar perşembede beni emicek ilk kez artık okadar dışarıda duruyosa alalım getirelim diyoruz eşimle hemşire perşembe emerse cuma ya da ctesi çıkar diyo ama inanın bekleyemiyorum durup dururken ağlama tutuyo hergün kahroluyorum resmen bi kere dokunamadm daha nefesini bile duyamadm gözünü hiç açık göremedim banada yazık diil mi böyle giderse depresyona giricem kendimden korkuyorum

Aynısını doktorum bugün söyledi kanala girmesi doğumun başladığını gösterir dedi. Nişan gelir ve sonrasında sancılarla beraber bebek kanala itilir dedi henüz bizler için erken tabi :)
Benim bebek günlerdir kanalda ama başka hiç bi belirti yaşamadım,dogum tam da başlamış olmuyo demek ki

Sakın olmaya çalış canım,belki bilerek tutuyorlar ama sen o ihtimali dusunme bebeğinin sağlığı için kalması gerektiğini dusun, çıkacak ve hep seninle olacak dn fazla taş catlasa bi hafta daha ayrisinz.sen güçlü durmaya çalış bi hafta nedir ki aylarca bekledin canım bebisi,az kaldı kavusacaksiniz Allahin izniyle

Canim bebegin ozeldemi devlettemi? Bizim burda bilerek bebekleri kuvezde tutuyolar özel hastanede sırf para için . Kaç tane tanidigimin bebeğin i koydular kuveze vermediler öyle hepside imzayla çıkardı hiç bi sorunlarida olmadı . Tabi eğer bi makinaya bağlı değilse ve besleniyosa bilerek tutuyorlar canım

inşallah canım biliyorum ama inan çok zor beklemesi perşembeyle cuma arasında ne fark var ben onu anlamıyorum yani sanki ortada bişeyler dönüyo hangi bebekde olmuyo ki emerken zorlanma bide dr ne yapılcaksa ya p.tesi ya perş yapıyo sanki tek o günler orda da o arada halletmeye çalışıyo işini gibi bilmiyorum ben anlayamıyorum hayırlısı olsun hakkmzda

Benim bildiğim küvöz ücretsiz oluyor özel de bile olsa :/

Benimki de pek uygun değil canım 2700 epidural istersem +500 ama senin bahsettigin 6000 de çok uçuk bir rakam iyi olmuş değiştirdiğin.

özel canım devletten hergün için para alıyolarmış bende öğrendim onu zaten ondan deli oluyorum ya ben daha öpüp koklayamadım içimde kaldı herşey makineye bağlı diil canım biberonla besleniyo şuan

Mrb kızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak acaba? Doktorum 39. Haftanın ortası ya da sonu gibi yaparız dedi siZce biraz geç değil mi ? O zamana kadar bebiş gelmez dimi korkuyorum :/

:))) canm seni sonunculuktan kurtarıyorummm. Benım muhtemel dogum tarıhım 29 mart Bakalım ne zaman dogacakk ben de savıraızlanıyorum. Dun ve bugun alt kasıklarım adet olacakmısım gıbı agrıyor ben dee bıraz korktum acıkcası bunlar dogum sancısı mı yoksa dıyee. Bı de karnımm bır an toplanıyor toplanıyor tas gıbı oluyor sonra gevsıyor yumusuyorr. Rahım mı kasılıyor acaba yoksa bebek kendını mı dayıyorr

Merhaba anneler bebeğimi kucağıma almama son 5 gün cok yorulduk, cok endişelendik, cok kilo aldık ama mutlu sona hepimiz ulaştık sağ salim dogum faslını da atlatırız inşallah bizler kadınız cok güçlüyüz bebeginizin kucağımıza alınca tüm dünyayı karşımıza alacak kadar güçlüyüz Rabbim tüm bebeklere ve annelere saglık sıhat huzurlu ömürler versin son günlerinizi iyi değerlendirin bebeginizi kucağınıza alınca hiçbisey eskisi gibi olmayacak daha güzel olucak

Mrb kızlar sezeryan olacaklar kaçıncı haftada olacak acaba? Doktorum 39. Haftanın ortası ya da sonu gibi yaparız dedi siZce biraz geç değil mi ? O zamana kadar bebiş gelmez dimi korkuyorum :/
Canım çok beğendiğim bir erkek doktor var furkankayabasoglu diye ıstgramda meşhur planlı sezeryan a karsı sezeryan olda bile muhakkak sancılar beklenmelı diyor benimde kafamd yatıyor bu sezeryan bile olacaksak bebeğin kendı gelmek istemesine fırsat vermeliyiz ve az da olsa sancımız olsun sut oluşumunda felan sıkıntı yasamıyalm...ama yinede sen doktoruna bu konuy u tekrar danış kafamda soru işareti kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…