2018 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?


  • Ankete Katılan
    330
Çok faydalı tabiki ama sen şekerinede dkkt et cok yükselmesin kuzum.Yedikten sonra cok uykun gelirse azalt :) şeker çıkınca bi esneme geliyor:)
 
Benimki de geriden gekiyor canim tansiyonum normal cikmasina ragmen her zaman normaldi gecen cuma gittigimde tansiyonunu hrr gun olctur dedi tuzlu yeme dedi ben de sebebini bilmiyorum acaba bebislerimiz kucuk diue mi
 
Çok faydalı tabiki ama sen şekerinede dkkt et cok yükselmesin kuzum.Yedikten sonra cok uykun gelirse azalt :) şeker çıkınca bi esneme geliyor:)
Ay kuzu tesadüf bugün sağlık ocağındaki ebe de aradı çok ilgili hep sağolsun ona da sordum 5 tanw hurma ye dedi doktor yiyim mi dedim ye faydalı şekerini de dengeler hem dedi :) ben yine gün içine yayarak yiyim diyorum en iyisi :)
 
Pıt diye doğurcan inşallah kuzum hurmalarla ben daha yemiyorum şu haftalar geçsin bakalım
 
Epidural doğumu sordum bugün , senin üçüncü bence gerek yok çok daha kolay olur ama illede istersen yaparız 3 cm açıklıkta ilave 600 tl ücretle dedü canım benim doktor. S sez07
 
Kızlar bişey sorcam

Göğüslerinize masaj yapıyo musunuz süt için bişey yapmamız gerekiyo mu bugün ebe bana krem sür masaj yap ov bu aralar sarı akıntı gelir dedi ama benden bi akıntı gelmedi var mı öyle sarı akıntısı gelen ??
 
Benim var canım sıksam geliyor , ama dokunmuyorum şuan.
Bu sütüm hemen mi gelir anlamına geliyo acaba?
 
Kızlarr sizin doğum ücretleri nasıl?
İki yıl öncesiyle arada bayağı fiyat farkı olmuş yaa. Ben oğlumu nerdeyse bedavaya doğurmuşum 2015 te. 600 tl ydi. Özel oda da içinde.
Şuan 1500 küsür dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…